Web Analytics
Jump to content

Now its time to introduce, Re-introduce


Guest Thunder Fingers
 Share

Recommended Posts

Guest Thunder Fingers

Thunder Fingers!

Begynte å lure på om jeg hadde en slik en fra før, så jeg så tilbake og fant en låst en fra 2006, noe som var en annen tid og en annen mann :P

Jeg er ikke en spesielt intressant person, men.

Fakta:

Jeg er en langhåret, 190 høy, sjeggete bergenser på 21år som det siste året har bodd i Kristiansand, hvor jeg for tiden holder på å ta studiekompetanse. Av utdannelse er jeg baker, dog jeg har ikke tatt læretiden min enda, noe jeg har planer om å få gjort når jeg er ferdig med studiekompetanse.

Jeg begynte å spille bass i den egentlig sene alder av 15, nesten 16, Da i en heftig inspirasjons blanding av Jason Newsted's tøffhet live, En kompis som trengte bassist til bandet og en musikklærer som mente at jeg hadde bassfingre. Det ble selvfølgelig aldri noe av dette første bandet mitt, og jeg begynte etterhvert på kurs hos AKKS Bergen, Der traff jeg det som ble mitt første band (som etter en del forskjellige navn ble kalt "Vapour Crow" og etterhvert bare "Vapour".) Som bestod av meg og 4 jenter, Så bandet ble faktisk engang etterspurt som "jentebandet som spiller Maiden covere" og en gang introdusert som "..Og de er ganske søte..." Ingen premie for å gjette hvem som var først opp på scenen og publikums reaksjon :lol: Vi spilte da en liten blanding av Maiden, Gåte, Led Zeppelin og Rush inspirerte sanger.

Jeg ble også med i et annet band som var dypere inne i metalen, kalt "Beyond the Illusion".

Sluttet begge disse bandene når jeg dro et år på folkehøyskole (musikklinje), selvom jeg ble spillende en stund med Beyond the Illusion når jeg kom hjem igjen, begynte etterhvert med det mer Rolling stones/Country Rock inspirerte bandet "The Nasty Habits".. Jeg var også sivilarbeider ved Bergen Kulturskole dette året, Lærte mye nyttig.

Av mine idoler så var det nok Steve Harris som hadde størst innflytelse tidlig, men etterhvert så kom John Entwistle og Geddy Lee inn og overtok, og det er nok de to jeg har likest spillestil til idag, og jeg lærte meg å spille med plekter grunnet Phil Lynott.. Jeg trivest igrunn best på Fender P basser, noe som jeg tror at kan komme fra 3 av 4 idoler.

Jeg er som noen vil si, syklig opptatt av musikk, og kanskje basser spesielt, Jeg elsker å sette sammen en ny en eller modde på en a de jeg har (Men jeg er rimelig fornøyd med de nå)

Spiller for tiden på:

* 2 Fender P basser. (En fra 1977 og en satt sammen av diverse Fender deler)

* Fender Geddy Lee Jazz Bass.

* Listerud Bass Custom explorer.

* Dean Rhapsody 12 strengs bass.

* En 5strengs dele-stingray som er satt sammen av meg.

* Epiphone Explorer Korina El-Gitar.

Jeg har i grunn "få" favoritt band, det er mange jeg hører på, men som favorittband så vil jeg nok si at det er:

* Rush

* The Who

* Thin Lizzy

* Iron Maiden

* Og kanskje litt Megadeth og In Flames.

Jeg kan ha litt spesielle meninger avogtil, men det har dere tålt så langt, så det får dere tåle videre :P

Nå spiller jeg med Pop rock bandet The Getaways og Death Metal bandet Chain Collector, om du vil høre noe, så ligger det linker i signaturen min.

Edited by Thunder Fingers
Link to comment
Share on other sites

Guest Thunder Fingers

Vel, Jeg så at alle andre som har vært her en stund lagde disse når de kjedet seg, så hvorfor ikke :lol:

12eren er nok som The Euphor sier, 2 oktavstrenger per streng (Har blitt sagt å lyde litt som en bass og en 12strengs gitar spille 100% Unisont) Jækli diger lyd, og vanvittig tungt å spille på, Hvertfall når jeg ikke forandrer basslinjene på de sangene jeg har tatt den i bruk på, og jeg er en av de litt mer aktive bassistene til tider :P

Men de eksisterer de 12 strengsbassene du tenker på TulleGutt..

Jean%20Baudin.JPG

Her har han forsåvidt en 11strenger, en 9 strenger stående bak og en 12strenger i hjørnet der ;)

Jeg har da en sånn:

Rhapsody12Large.gif

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Godt tips! Takk 😊  
  • Heisann, Har en Line 6 Helix LT som dessverre blir brukt altfor lite om dagen så er vel på tide å få kvittet seg med den  Ble kjøpt ny på 4Sound Schous Plass (Oslo) i 2017 og har bare blitt brukt hjemme så vil si at den er i så godt som ny stand. Alt av original eske, kvittering osv følger med.  Pris: 8500 kr Sted: Oslo Bilder: Kommer
  • Bright Onion leverer rimelige og bra patchbays. https://www.brightonion.co.uk/4-gang-2/ Har brukt Bright Onion til alle mine patchbays, splittere, aux-switcher etc i noen år nå, aldri noen problemer.
  • Ser behovet for en patch bay. Trenger ikke noe mer fancy enn: gitar inn, 2 inn (fra brettet) og 2 ut (til amper).  Noen som vet om noe bra? Eller kanskje kan lage noe bra?  
  • Det å faktisk prøve gitarer før man kjøper, er jo det aller beste hvis man har mulighet for det. En gitarsjappe vil også sette på et nytt strengesett og gi deg en setup, uten kostnad for deg, hvis det er nødvendig, før du tar med deg gitaren hjem. I hvert fall hvis du ber om det.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.