Web Analytics
Jump to content

bass


tomsti
 Share

Recommended Posts

nå har det sånn at vi har fått støtte fra frifond på 5 000 kr. de skal vi bruke på en ny bass til bassisten vår. vi spiller metal, og dropper gitara i Drop A#(jada, bare kommenter det :P)

så vi tenkte på en 5-strenger, noe alla sånn: http://www.musikklink.no/aspx/produkt/prdi...t.aspx?plid=267

vi har absolutt ingen peil på basser, så hjelp ville vært koselig :)

Link to comment
Share on other sites

For det første er det nok mye smartere å gå for noe brukt. En G&L Tribute L2500 er noe jeg virkelig kan anbefale. Masse bass for pengene. :)

Sikker fin den... men skal du ha noe som SER metal ut også... Yamaha RBX375! :D

Nedsatt fra 3700,- til latterlige 2220,- hos Musikbörsen.

http://www.musikkborsen.no/itempg.aspx?id=...mp;artno=155842

De har butikk i Oslo... og, nei jeg har ingen interresser der. :)

Mere metal-bass for pengene tror jeg du skal lete leeenge etter!

Link to comment
Share on other sites

Joa, den Yamahaen der er kanskje svartere, men jeg vil nok påstå at G&L'en spiller og låter SVÆRT mye bedre. Du får de jo såklart i svart også hvis du tar en titt på bruktmarkedet.

Har du sammenlignet dem? :D

Og kan du hente en splitter ny G&L i Oslo for 2220,-? :D

PS: Tror ikke G&L'en er like svart som Yamaha'n altså! Haha!

PPS: Det var egentlig ment som spøk... men når jeg tenker meg om så kommer vel ikke G&L'en med matching headstock? :)

Link to comment
Share on other sites

Kan ikke hente en i Oslo til den prisen, nei. Nå var budsjettet på 5000, og da ser jeg liten vits i å kjøpe noe nytt til 2220,- G&L'en er en mye bedre bass, og når man har 5000 er det greit å kjøpe noe som er så bra som mulig, ikke en "nybegynnerbass" (Yamahaen er helt grei i forhold til prisen, det skal sies, men det er og blir en nybegynnerbass som ikke kan måle seg med det man får for 5000.)

Link to comment
Share on other sites

Guest Thunder Fingers

Satan! Kan ikke bassisten kjøpe bass selv, og så kan de pengene brukes på bandet i stedet?

G&L bassen rundjuler forresten Yamahaen, og egentlig alt i den prisklassen, kan like godt kjøpe en bra bass som vil vare i flere år med GOD lyd..

Dropp A# var da unødvendig lavt, blir det ikke bare gjørmete da? Spiller sjøl i drop C, og kunne ikke tenkt meg å gå lavere, da hadde det gått ut over tonen... Og han trenger ikke en 5er, da det er mulig å gjøre som meg, sett de 4dypeste strengene fra et 5streng sett og putt de på en 4 strenger, helt kanon! :D

Link to comment
Share on other sites

Vil anbefale en Fender P-bass, kanskje ikke den looken man er ute etter i utgangspunktet, men etterhvert så vil det modne en del og man vil finne ut at det veldig fett med en p-bass. Lydmessig, skikkelig traktorlyd, massiv og bryter igjennom lydbildet veldig fint!

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Nå får man priser inkludert MVA til Norge i nettbutikken. Ingen fortollingsgebyr lenger, kun frakt opp til et visst beløp. Ved retur etc slipper man hassle med å søke returnert mva osv da de har en norsk adresse som betjener dette.
  • Godt tenkt! Ofte fint å bli kvitt en del ting "rimelig" så lenge andre kan gi det et nytt liv  
  • Jeg studerer nå på lyd og musikkproduksjons-linjen i Oslo. Jeg har en del ting å si om linjen, men hovedsakelig er det det at: - Nivået på de andre elevene suger, som er veldig dumt når ALT man får er gruppeoppgaver. (altså ingen en til en undervisning.) Dette har jo selvsagt å gjøre med at det ikke er noen krav for å kunne gå der (Noe jeg syns de burde endret på). Du ender mest sansynelig opp med å gå klasse med mange kriminelle som stjeler utstyr og så stikker av når skolepengene skal betales en måned etter at du starter - anbefaler IKKE å gå der om du gikk musikklinjen, da lærer man ikke noe nytt (unntatt tekniske greier). Det er ille fordi man kan ende opp med å vite mer teori enn lærerne der. Igjen også, ikke verdens beste lærere. Når du først har en god lærer, så trår de til permisjon fordi dems egt. jobb ble viktigere og de ditcher på Noroff i et halvt år. - Det er DYRT! Å ta en bachelor der krever at du ender opp med 400k i lån. Dette er ikke i beregning med de 120k EXTRA  hvert år for å ha et sted å bo og penger til å leve. Jeg tenker nå bare å ta ett, men ender fortsatt opp med 120k i lån, pluss 120k i å ha bodd ett sted. - Lokalene er fine og lyd-utstyret du får leid er ganske nice, så det er nå det. Hvis du er flink til å bruke studiene selv og lærer deg selv mye på tiden, som ikke har undervisning, så kan man få noe ut av det. Men igjen- nå tror jeg egt. ikke Noroff er så veldig imponerende å ha på CV-en sin, grunnet det ugudelige ryktet skolen har. Jeg så mye reklame om at skolen garanterer jobb før ferdig skolegang, men ingen av disse kan gjelde lyd og musikkproduksjon. Det kan bare ikke være. - Man kan utnytte lokalene og ta betalt for å spille inn for enkelt personer. Noroff lærerne bryr seg ikke litt, for de oppfordrer deg faktisk til å ta med andre musikere til å spille inn musikk. Men dette innebærer at du klarer å få kontakter og folk som kan tenke seg dette. Jeg sliter med kontakter, nå som Oslo er en helt ny by for meg. Kjenner jo ingen her. Jeg satser på ordentlig studier neste år, på musikkhøgskolen eller UIO. Begynte bare så jeg hadde noe å gjøre på dette året, ettersom jeg var får sen å bestemme med på høyere studier etter fristen gikk ut.  Konklusjon- Noroff lyd og musikk- er bare sykt dyre lokaler man alltid har tilgang på, og lite til ingen læring- hvis du gikk musikklinjen.
  • Ok. Tusen takk før svare. Legger den ut for 800kr så får den forhåpentligvis et nytt hjem😁
  • Du bør nok ikke ha veldig høye forventninger. Ser det ligger et par ute på danske sider, samt noen nettauksjonssider har solgt. Prisene ligger på godt under 1000 danske.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.