Web Analytics
Jump to content

hva som kan bygges på kjøkkenbenken


Roe
 Share

Recommended Posts

Off topic: Jeg kjøpte noen Gretsch pickup`er av en fra trondheim med samme nick som deg på et annet forum for noen år siden. Er det deg? :rolleyes:

ja det er meg ja.

la meg bare anbefale en malcolm young gretsch og en 45/100 (el en superbass) :D

Link to comment
Share on other sites

Det er b+ på 525v på min originale med KT66 rør, med EL34 målte den 580v.

525V er den laveste spenningen på en 45/100 jeg har hørt om. den høyeste er 640v. malcolm young sin skal visstnok være 625v.

Er det noen av de nye kt66ene som overlever lenge med 525v?

nettrafoen min gir meg valget mellom 490v og 560v. men 490v-uttaket ligger litt i overkant av 500v. bruker det inntill jeg får noen bedre rør

Link to comment
Share on other sites

ja det er meg ja.

la meg bare anbefale en malcolm young gretsch og en 45/100 (el en superbass) :D

Har en MY og en helt orginal jmp 2203 fra 76`, låter bra det også:) Har en spillejobb på gang oppi bartebyen 25. oktober i forbindelse med nye plata til ACDC, må ta deg en tur!!

www.dynamite.name

Link to comment
Share on other sites

har du bilder av ampen din?! Vet du spesifikasjonene - er det 16uf el 2x32uf filtering i preampen f.eks.?

Kjente igjen ampen din på power plate. Noe godt forslag til meg for å få byttet ut den firkanta røde dingsen der på 0.047uF, med noe mer vintage? Fine JTM-45/100 layouts finner du også på Amp Archives og Dan Shepises Layouts (tror jeg det var det het)

Det er nok en del spesiellt med den ampen siden det er en med to utgangstrafoer. Det er den tredje prototypen Marshall lagde, og den eneste prototypen som ble solgt i noen få eksemplarer fra Jim Marshalls butikk i London. 100w utgangstrafo ble levert til Marshall nov. 65. Så det er nok en 65 modell. Radio Spares De Lux power trafo. Bilder på Vintagegitar i tråden "JTM45/100 Super PA dual OT". Der bør du kunne finne de fleste specs på tidlig JTM-45/100. Bilder av '68 Super Bass og '68 Lead ligger også der i tråden "marshall pa head".

Edited by GunnarpåMo
Link to comment
Share on other sites

Gunnar

, fant bildene - ser bra ut! marshall brukte ikke mustard caps på den .05uf kondensatoren på power board'et, jeg må innrømme at jeg ikke vet hva de brukte. spør på metroamp-forumet el plexi palace. den lydmessige forskjellen er null - disse fjerner bare støy - spesielt når du slår på standby. jeg har en jensen .05uf oljekondensator som tåler 530v, men den også er for ny til disse ampene.

Dynamite,

hvor spiller dere - lundis?

Edited by Roe
Link to comment
Share on other sites

 • 5 months later...

Hadde ikke disse .1 i PI'en? Bare lurer, jeg trodde .022 kom senere. Jeg er ikke på denne retrobag'en så jeg har ikke satt meg inn i hva som var når. Holder på med to kit men de blir RR amper.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Godt tenkt! Ofte fint å bli kvitt en del ting "rimelig" så lenge andre kan gi det et nytt liv  
  • Jeg studerer nå på lyd og musikkproduksjons-linjen i Oslo. Jeg har en del ting å si om linjen, men hovedsakelig er det det at: - Nivået på de andre elevene suger, som er veldig dumt når ALT man får er gruppeoppgaver. (altså ingen en til en undervisning.) Dette har jo selvsagt å gjøre med at det ikke er noen krav for å kunne gå der (Noe jeg syns de burde endret på). Du ender mest sansynelig opp med å gå klasse med mange kriminelle som stjeler utstyr og så stikker av når skolepengene skal betales en måned etter at du starter - anbefaler IKKE å gå der om du gikk musikklinjen, da lærer man ikke noe nytt (unntatt tekniske greier). Det er ille fordi man kan ende opp med å vite mer teori enn lærerne der. Igjen også, ikke verdens beste lærere. Når du først har en god lærer, så trår de til permisjon fordi dems egt. jobb ble viktigere og de ditcher på Noroff i et halvt år. - Det er DYRT! Å ta en bachelor der krever at du ender opp med 400k i lån. Dette er ikke i beregning med de 120k EXTRA  hvert år for å ha et sted å bo og penger til å leve. Jeg tenker nå bare å ta ett, men ender fortsatt opp med 120k i lån, pluss 120k i å ha bodd ett sted. - Lokalene er fine og lyd-utstyret du får leid er ganske nice, så det er nå det. Hvis du er flink til å bruke studiene selv og lærer deg selv mye på tiden, som ikke har undervisning, så kan man få noe ut av det. Men igjen- nå tror jeg egt. ikke Noroff er så veldig imponerende å ha på CV-en sin, grunnet det ugudelige ryktet skolen har. Jeg så mye reklame om at skolen garanterer jobb før ferdig skolegang, men ingen av disse kan gjelde lyd og musikkproduksjon. Det kan bare ikke være. - Man kan utnytte lokalene og ta betalt for å spille inn for enkelt personer. Noroff lærerne bryr seg ikke litt, for de oppfordrer deg faktisk til å ta med andre musikere til å spille inn musikk. Men dette innebærer at du klarer å få kontakter og folk som kan tenke seg dette. Jeg sliter med kontakter, nå som Oslo er en helt ny by for meg. Kjenner jo ingen her. Jeg satser på ordentlig studier neste år, på musikkhøgskolen eller UIO. Begynte bare så jeg hadde noe å gjøre på dette året, ettersom jeg var får sen å bestemme med på høyere studier etter fristen gikk ut.  Konklusjon- Noroff lyd og musikk- er bare sykt dyre lokaler man alltid har tilgang på, og lite til ingen læring- hvis du gikk musikklinjen.
  • Ok. Tusen takk før svare. Legger den ut for 800kr så får den forhåpentligvis et nytt hjem😁
  • Du bør nok ikke ha veldig høye forventninger. Ser det ligger et par ute på danske sider, samt noen nettauksjonssider har solgt. Prisene ligger på godt under 1000 danske.
  • Hei. Er ny her inne så det er mulig jeg legger dette ut i feil forum. Men det jeg lurer på er hva verdien på en gitar jeg har arvet er.  Merket er Santana å model nr er 1570 laget i Japan. Ingen synlige skader så pent brukt. Kan absolutt ingen ting om gitarer sjenerelt så ønsker å selge den til noen som kan ha bruk for denne istedenfor at den skal samle støv legger ved et bilde av den.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.