Web Analytics
Jump to content

Guitar Pro 4


Anders
 Share

Recommended Posts

Har noen prøvd guitar pro 4? Det er et sykt rått program.

Du kan laste ned tabs fra internet og i programme kan du spille di av mens du ser tab + noter. Du kan lage egne sanger, det er med masse kult.

Last ned demo her: www.guitar-pro.com

Tabs laster du ned fra: www.mysongbook.com

Kommer til å fikse hele en gang, den kommer til å ligge på en server hos en datafyr jeg kjenner. :D

Link to comment
Share on other sites

Jepp, har hele saken.. er nok noen begrensninger i forhold til f.eks. finale guitar ville jeg gjette på, men absolutt bra program, og veldig mye tabs tilgjengelig (det er her det store fremtrinnet til guitarpro ligger).

Link to comment
Share on other sites

Jeg har ikke prøvd finale guitar, har bare sett noen screenshots og lest om det, har ikke vanlig finale heller, men har noen demoversjoner av diverse finale-ting virker mye mer gjennomført (profesjonelt) enn f.eks. guitarpro.

Link to comment
Share on other sites

Finale er vel ikke akkurat tingen hvis du er ute etter tabs fra internett for å lære sanger, det er vel ikke allverdens av utvalg i riktig format? Etter min oppfatning er finale et profesjonelt program ment for bruk et godt stykke over mitt nivå, mens guitarpro er ment for vanlige slamper som bare vil lære seg et par låter.

Link to comment
Share on other sites

Jeg har stort sett brukt de største powertab sidene, + at jeg har søkt på den søkemotoren på den offisielle powertab siden. Uansett, guitapro og bøker funker for meg, powertab funker for dere, det er vel ikke noe problem? :)

Link to comment
Share on other sites

Liker også gutiarpro bedre en powertab, det e mye mer ryddig, og du har mulighet til å legge til fler instrumenter en i powertab. Mange andre små ting som e mindre stress i Guitar pro og, som feks skifte tempo og endre notevarigheter (små ting, som ikkje kan kalles stress i powertab, men sitter du noen timer i strekk med powertab irriterer du deg lett, eg gjør i allefall :wink: )

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.