Web Analytics
Jump to content

Meg spiller Sunde


Buddz
 Share

Recommended Posts

her er meg spille Øystein Sunde... dårli spilt på den jeg spiller på klassisk gitar, litt vanskeligt :P

ELENDIG lyd!!!!!!!!!!... tok opp med cam...:P

men håper dere liker det fordet om :P!

Øystein Sunde - Kulingbarsel

http://www.youtube.com/watch?v=XVIXQl6nI3o

Øystein Sunde - Kulingbarsel (ca halve sangen)

http://www.youtube.com/watch?v=H9BuAgrhuf0

ett problem: jeg finner ikke videoene når jeg søker på de, er det sånn som med Myspace, at forandringer ikke kan vises etter så og så lang tid...?

(((EDIT: hvis dere gidder, så hadde det vert kulere å få litt comments i youtube, i stedet for her :P)))

vær snill og gi feedback, om du syns det er elendig spillt, eller bra ... :)

bare hyggeli med feedback ;) for da får du noe å jobbe med :)

Edited by Buddz
Link to comment
Share on other sites

 • Replies 34
 • Created
 • Last Reply

Top Posters In This Topic

Vanskelig å høre noe oppi alt bråket (ikke musikken din, nei, men det elendige opptaket :D ), men fingerkordinasjonen din var neimen ikke dårlig!

Innspillingen ødelegger dessverre en del...

Spilt lenge?

Edited by Andreas SK
Link to comment
Share on other sites

Spillt i ca 5 år, eller noe rundt der! :)

vet opptaket sugde!!!:(

har planer om å spille den inn med pro tools, der jeg tar med bass, komp og trommer... men har ett lite problem med pro tools for tiden! :S dataen klikker når jeg skal innpå det!

hvis jeg gidder, kan jeg prøve å ta ett nytt opptak, men kan desverre ikke denne uken! :P, så jeg får ta det neste år. lol :P :P...

Edit: Wihii! :D i dag fikk jeg Pro tools til å funke :D

blir nok snart en innspilling da :D

Edited by Buddz
Link to comment
Share on other sites

Et annet spørsmål er hvordan du har greid å lære dette? Har du tabs? Pllz:p

Gehør er en ungarsk pannekake-dessert.

Jeg ville i alle fall brukt gehøret. Finner vel ikke tabs på detta her no sted, eller?

Uansett var det godt spilt, sjøl om det låt helt jævlig av selve videoen. :)

Link to comment
Share on other sites

Gersen, din vesle knott, plukk det her på øret.. Mine ungarske desserter kan serveres til de fleste anledninger bare tiden er tilgjengelig, men den er ikke fullt så smakfull, slik at det kunne blitt servert for herskapet, Sunde..

Link to comment
Share on other sites

Nå er ikke dette for å skryte av farmin, men han er fan av Sunde, og har plukka mange låter på øret, uten problemer. Er bare å sette seg ned å lytte, og ikke haste så fælt.. :P Eller kjøre plata i sakte tempo kan også være til hjelp. Bare sånne "alternative" metoder. Jeg har sansen for dem, for man blir bedre av dem. Men artig at det finnes tabs på slikt.

Edited by Gersen
Link to comment
Share on other sites

Nå er ikke dette for å skryte av farmin, men han er fan av Sunde, og har plukka mange låter på øret, uten problemer. Er bare å sette seg ned å lytte, og ikke haste så fælt.. :P Eller kjøre plata i sakte tempo kan også være til hjelp. Bare sånne "alternative" metoder. Jeg har sansen for dem, for man blir bedre av dem. Men artig at det finnes tabs på slikt.

å ta ting på gehøret er jeg ikke så veldi flink til, men merker at jeg blir bedre og bedre :) har forresten tatt mye av Frk. Bibelstripp på gehøret :)

gehør er et knall hjelpemiddel!!:):P

Link to comment
Share on other sites

Du må seriøst spille inn på nytt, senk volumet på record siden du nesten sprenger innsignalet helt der :)

Sunde er konge og du var neimen ikke langt etter :D

har planer om å spille inn på nytt, men først må jeg få roen :P har 3 søsken, pcen i stuen, er ikke alltid så lett å gjøre det når de er ute av hus og jeg er i form til å spille inn :P:) men jeg skal nok få til å spille inn på nytt igjen, kansje andre sanger og ...? :)

Edit: tuuusen takk foresten :D :D

Edited by Buddz
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.

 • Siste aktive tråder

  • Har ikke oppgradert elektronikken, her er alt originalt. Husker det er fullsize pots inni der, men ikke så rent lite rotete satt sammen. Mer som et kråkereir i forhold til Gibson`en du deler bilde av. Kan ta et bilde senere og poste, så har du fasiten. Burde sikkert gjort noe, for det er et eller annet funky med måten volum/tonekontroller fungerer sammen. Bare ikke kommet så langt, de siste par dagene har den gamle DBZ`en fått tafsefingrene på seg. Kjøpt i i 2010 hos Powerguitar i Kristiansund. Kinaversjon, men mye å like. Grover tunere, ekte rosewood, en anstendig lønnetopp, perfekt kuttet oversaden (men sikkert plast?), jumbobånd, fullsize pots, coilsplit osv. Pickuper som er til å leve med. Tyngre enn den nevnte HB`en som har masse weight relief. Lav action uten buzzing, noe som er utrolig siden jeg finner fler bånd som er uenige med de andre....blir vel å tape den ned og planslipe i morgen Ville ikke vært redd for å kjøpe en HB som et eksperiment, for halsene er som regel veldig bra men trenger ofte båndjobb for å bli skikkelig gode. Geniale moddeplattformer, men for min del er det mest for å få litt "feel" med ulike gitartyper uten å bruke 10-20K for hver en. Og ikke minst øve meg på diverse ting som involverer verktøy.  Har siktet meg inn på 1-2 litt mer "premium" som skal i samlingen etterhvert  
  • Interessant lesning.Jeg er nysjerrig på Harley Benton og kvaliteten på disse.Ikke at jeg har tenkt å kjøpe en selv,hehe,jeg har vel de gitarene jeg skal ha og er fornøyd med det.Men jeg har skrudd på en del billiggitarer oppigjennom tidene,og har vel dannet meg et bilde av hvordan det ser ut under den skinnende overflaten.Vet ikke om du tok noe bilde av elektronikken før du oppgraderte,men det hadde vært interressant å se hvordan det ser ut. Her er forøvrig et bilde av elektronikken på en Gibson:
  • Ser ut som det er kun i USA du kan få tak i dette.
  • Var redd den SC550-II ` en måtte kasseres etter å ha konstantert at halsen hadde en svak s-form når den ble forsøkt justert rett, men til min store overraskelse ble den veldig bra. Oversadelen var bare slengt nedi hakket uten å renske opp først, deretter hadde de kutta slottene. Tok den av, rensket og satte den i på ny. Da ble den marginalt lavere og et hakk under det jeg ville turt å file selv, men det fungerer helt perfekt. Og da kan det ikke bli bedre Båndene var så ujevne at gitaren ikke var spillbar uten ekstremt mye relief og kjempehøy action. Et bånd var mye høyere enn de andre til tross for at det tilsynelatende var forsøkt slipt allerede. Halsen ble ikke helt rett, som nevnt, ved å justere trussroden, så jeg satset på å kompensere med sliping av båndene. Her var det heldigvis masse å a av, og de er til og med rustfri. Holdt pusten etter at strengene var på, og kunne konstantere at den hadde fått ørlite relief av lasten strengene påførte. Action var svært lav, men - tadaa- ingen choking, unormal buzzing eller noe som helst. Det var ikke nødvendig å justere trussroden tilbake, halsen kom rett i stilling når strengene var spent opp. Justerte broa slik at action ved 1. streng havnet et sted mellom 1,25 og 1,5 og ca 1,75+ ved 6. Fungerte med lavere og, så jeg er veldig fornøyd med denne båndjobben - spesielt med et litt skremmende utgangspunkt. Tittet under pickup`ene og her hadde de på typisk Harley Benton-vis bomma med en skru slik at den stod nede i selve utsparingen. Får vel lime på en beta og bore et skikkelig hull. Ellers så pickupene forseggjorte ut med skikkelig strekkavlastning på kabel og 4 ledere til hver. Så her kan man sette opp coilsplitting om ønskelig. Alle hulrom er skjermet, og pot`ene er fullsize. Lønnetoppen ser ut til å være fullsize, men det er nok en veneer på toppen der igjen selv om den merkelig nok har en slående 3d-effekt. Gitaren låter bra akustisk og jeg høres sikkert dust ut når jeg påstår at disse Tesla-pickup`ene låter grisebra. Utrolig at denne gjengen klarer å selge en sånn haug med det som egentlig er kremdeler til den prisen - men det er dessverre ikke en ferdig gitar uten mye jobb når det er satt sammen på en sånn måte. Spesielt med tanke på at dette var erstatningen for et totalt vrak som ikke kunne reddes og gikk i retur. Vi vet jo at de får det til rett som det er - T-stylen jeg nevner over var nær perfekt i så måte (gitt bort til en ung musikkstudent som måtte flykte fra hjemlandet for et par måneder siden) og en TE40 Redblast (Filtertronsak)  hadde strøken hals og alle bånd sånn de skulle være. Nå må jeg bare få skaffet med en original Strat til samlingen. Og noe kult med floyd som den Solar`en nevnt over. Og få solgt den Big Muff Pi`en. Vi skjønner alle hvor dette bærer, ikke sant?          
  • Må innrømme at det har blitt noen flere Harley Benton siden åpningsinnlegget i denne tråden. Geniale gitarer å lære seg båndsliping og oppsett på, ikke så veldig stor risiko om noe skulle gå galt. Og man kan faktisk ha flaks å ende opp med et knallbra instrument etter litt jobb -  de fleste er ikke klare for bruk ut av esken. Paradoksalt nok er de dyreste jeg har kjøpt også de som kom mest uferdige. En Fusion II var ikke mulig å justere opp pga flere veldig ujevne bånd. Fikk tilbake en femhundrelapp og la ned litt arbeid på hals/bånd, og nå har den  veldig lav action uten noen problemer. Holder på med en SC550 II nå og her var første stopp å ta ut oversadelen, renske opp og montere den skikkelig. Noen fryktelig høye bånd, og har prøvd å justere halsen rett for å planslipe båndene men den er rett og slett litt s-formet når den rettes ut. Får bare slipe i vei og se hvor det bærer, kan vel kompensere mye med høyden på båndene tenker jeg. Målet er lav action og bittelitt relief, og jeg tror S-formen forsvinner da. Den låter ihvertfall overraskende bra, disse Tesla-pickup`ene er ikke til å kimse av. Med 5 HB-gitarer og en bass i samlingen tenker jeg det holder med det merket. Nå tør jeg ta for meg dyrere instrumenter om det skulle bli nødvendig   Sikler  på Solar, spesielt  A1.6FRC. Har ikke noe med floyd og aktiv elektronikk i samlingen, så det må bli neste. Kommer til å prøve å unngå å kjøpe gitarer uten rustfri bånd i fremtiden og Solar kommer med det. Alternativt må jeg lære meg å skifte bånd. Har jo noen HB med nikkelbånd jeg kan øve meg på  
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.