Web Analytics
Gå til innhold
 • Bli medlem

Buddz

Medlem
 • Innholdsteller

  114
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Om Buddz

 • Rang
  Viderekommen

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Bosted
  Vaxdal kommune
 • Interesser
  Spille gitar, Løfte Vekter, Sykle...

Nylige profilbesøk

1 039 profilvisninger
 1. Takk for svar, og beklager sent svar. Men jeg fikk byttett sikringen.. til en 1,6A fra en 1A. Jeg fant ikke 1,0 A noen steder, var innom flere bensinstasjoner og Elkjøp. Men de hadde bare mer eller mindre enn 1A. Men noe jeg har merket før sikringen røk, er sånn skurring i ampen. For noen dager siden tok jeg på dekselet til ett rør (?), og da kom den lyden.. hva kan dette vere. Skurringen kommer når jeg har litt bass på og veldig rund lyd, og dette rundt tonen A (+/-)
 2. Takk! Men vet du hva det kan komme av..? at sikringen er gåen?
 3. Som sagt, er det 2 brytere på disse.. power og standby! Min amp "streiket" etter jeg slo av feil.. jeg slo av power før standby.. og etter det så kommer den ikke på.. altså, ingen lyd eller lys.. Sikring som er gåen?
 4. Nei, ingen strøm ledning.. finnes det innganger til disse ledningene i dag? Den er gammel ja.. det var liksom min oldemor sin eller noe... :S har ikke funka ut i fra det jeg har prøvd til noe.. har ikke effekt pedal til å teste det dere skriver.. sikker noe greier til en gammel forsterker eller noe.. hehe
 5. Se om dere klarer å åpne de her i fra: http://picasaweb.google.no/Adiguitar/TilGitarnorge Jeg la ut 2 bilder fra LP-spilleren min. Jeg skjønner ikke hva den ene ledningen er til... noen som har erfaring?
 6. Får ikke til å laste opp bildene her.. skal finne en plass og sende link..
 7. Ja, det stemmer. heh men det er liksom bare en liten knapp på denne.
 8. Ikke her og nå, men om jeg husker det etter jeg er kommet fra jobb, så skal jeg poste ett Hva er en fotbryter til forsterker god for? stand by eller noe lignende?
 9. Hei, Da pappa tok over huset til sin bestemor fant jeg en gammel (gitar?) ting liggende i kjelleren. Den ligner på en effekt pedal, den er rektangulær, rød, har en lang ledning med jack i enden og har sånn gammel telefon tråd. Ser ut som det har stått noe på den, ett merke eller noe lignende, for det er ett lite rektangulært "uthugg" plass til en liten logo, med litt gammel lim inni (om jeg ikke tar helt feil). Den har ikke input og output, men bare en ledning som går fra den, sikkert noe som skal inni forsterkeren, HVIS det i det hele tatt er til gitar utstyr? Noen som har peiling? ha
 10. Takk for hjelpen, mister Skal en tur innom Hagstrøm neste uke
 11. Takk for det Hvor får jeg kjøpt en slik?
 12. hmm.. jeg henger ikke med på alt.. Jeg fikk åpnet gitaren, der var det veldig lite feil jeg kunne legge merke til.. men en ting var at det var ett slags belegg rundt alle loddingene, brunt belegg. såg og LITT ut som om det kansje var litt svidd, men det var sånn alle plasser, så jeg tviler sterkt på det. En kamerat av meg sa at jordingen er feil når jeg tar på strengene og lyden demper seg.. men er ikke sikkert det er rett da...
 13. Har nok dessverre ingen multimeter Men skal ta en titt på det i morgen etter jobb. Takk for alle svar så langt, kommer tilbake i morgen
 14. Tar jeg noen risiko hvis jeg åpner plekterlokket? hehe har aldri gjort det, og det er eneste inngang til gitar innmaten..
 15. Jeg trot ikke det er gjort noe tull med mekanikken nei... men hvordan/hvor kan jeg evt male den eller legge kopper belegg?? Jeg skal bytte pickups snart.. men ikke enda, vil finne ut av hva dette kommer av først.. Hvor kan jeg se etter for å se om det er noe galt med loddingen?
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.