Web Analytics
Jump to content

kjøpe gibson fra music123


amoski
 Share

Recommended Posts

eg har hørt at det e snakk om at det ikkje går ann å sende gibson til utlandet.

men har hørt om mange som har bestilt fra utlandet og fått.

og viss det e sånn at dei ikkje får lov.

må eg hente den i usa eller fins det enklare måta?

Link to comment
Share on other sites

Guest Ziggy Stardust

Det stemmer at de ikke sender Gibson.com utelands.

Finnes jo endel selskaper som har adresse i USA og sender videre til Norge.

magnum.no feks.

Link to comment
Share on other sites

Bare fordi du har hatt dårlige erfaringer med music123 mboogie, trenger ikke det bety at alle har like erfaringer. Jeg har utelukkende gode erfaringer med selskapet, og alt jeg har bestilt har de sendt kjapt, og det har kommet fram. Men jeg skjønner godt at du ikke vil handle mer hos det selskapet etter det trøbbelet ditt.

Link to comment
Share on other sites

Er ikke bare jeg som har hatt dårlig erfaring med dem desverre. Her er en link.

http://www99.shopping.com/xMR-Music123~MRD-302301~S-1~PG-1

Evt gjør ett googlesøk på music123 og andres erfaring med dem.

Prøver bare å advare mot en butikk som åpenbart ikke driver seriøst. Hvertfall ikke når de føkker opp, da ble det plutselig veldig stilt. 13 dager siden jeg hørte noe fra dem.

Men for all del, du bruker hvem du vil og det samme gjør vel dere andre. Bare ett vennlig råd.

Link to comment
Share on other sites

Å si at de ikke driver seriøst er noe helt annet enn at de har mye problemer med å håndtere slike problemer. Det er åpenbart at de har et stort problem, men jeg vil ikke si butikken er useriøs.

Men servicedelen til music123 liker jeg ikke selv, og det er tydeligvis mange andre inkludert deg som har hatt dårlig erfaringer med den. Når jeg bestilte fra dem fikk jeg ikke igjen veldig mye svar på mail, og det tok som regel en del tid. Men jeg fikk det jeg skulle ha etter to dager til en adresse i USA.

Edited by LASL
Link to comment
Share on other sites

 • 2 weeks later...

men gjelder nettauksjon det samme? foreksempel ebay?

Eksportforbudet gjelder vel alle Gibson-forhandlere. Om enkeltpersoner selger sine brukte eller nesten nye Gibson-gitarer på ebay blir noe annet. Gibson-forhandlere har ikke en gang lov til å ta bilde av de nye eksemplarene de har inne og legge ut på nett.

Link to comment
Share on other sites

Du må også få deg ett amerikansk visakort. Men vil annbefale deg å bruke noen andre en music123...

Humm.. har sett at det er flere som har nevnt at man må ha et amerikans visa for å handle hos music123, men jeg trengte det ikke. Jeg satte bare billing-adressen min til min norske adresse og shipping-adressen til min adresse i usa og det gikk glatt som bare det.

Forresten slenger jeg meg på fan-siden til music123. Jeg bestilte på første juledag og gitaren var sendt den 29. Overraskende bra med tanke på helligdager osv.

Det var forresten en Gibson. Var heller ikke klar over at de ikke sendte gibson utenlands, men de jetcarrier greiene funker overraskende bra synes jeg. Om du vil ha gibson fra music123 er det vel enklest slik jeg har gjort....

Lykke til ihvertfall

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Interessant lesning.Jeg er nysjerrig på Harley Benton og kvaliteten på disse.Ikke at jeg har tenkt å kjøpe en selv,hehe,jeg har vel de gitarene jeg skal ha og er fornøyd med det.Men jeg har skrudd på en del billiggitarer oppigjennom tidene,og har vel dannet meg et bilde av hvordan det ser ut under den skinnende overflaten.Vet ikke om du tok noe bilde av elektronikken før du oppgraderte,men det hadde vært interressant å se hvordan det ser ut. Her er forøvrig et bilde av elektronikken på en Gibson:
  • Ser ut som det er kun i USA du kan få tak i dette.
  • Var redd den SC550-II ` en måtte kasseres etter å ha konstantert at halsen hadde en svak s-form når den ble forsøkt justert rett, men til min store overraskelse ble den veldig bra. Oversadelen var bare slengt nedi hakket uten å renske opp først, deretter hadde de kutta slottene. Tok den av, rensket og satte den i på ny. Da ble den marginalt lavere og et hakk under det jeg ville turt å file selv, men det fungerer helt perfekt. Og da kan det ikke bli bedre Båndene var så ujevne at gitaren ikke var spillbar uten ekstremt mye relief og kjempehøy action. Et bånd var mye høyere enn de andre til tross for at det tilsynelatende var forsøkt slipt allerede. Halsen ble ikke helt rett, som nevnt, ved å justere trussroden, så jeg satset på å kompensere med sliping av båndene. Her var det heldigvis masse å a av, og de er til og med rustfri. Holdt pusten etter at strengene var på, og kunne konstantere at den hadde fått ørlite relief av lasten strengene påførte. Action var svært lav, men - tadaa- ingen choking, unormal buzzing eller noe som helst. Det var ikke nødvendig å justere trussroden tilbake, halsen kom rett i stilling når strengene var spent opp. Justerte broa slik at action ved 1. streng havnet et sted mellom 1,25 og 1,5 og ca 1,75+ ved 6. Fungerte med lavere og, så jeg er veldig fornøyd med denne båndjobben - spesielt med et litt skremmende utgangspunkt. Tittet under pickup`ene og her hadde de på typisk Harley Benton-vis bomma med en skru slik at den stod nede i selve utsparingen. Får vel lime på en beta og bore et skikkelig hull. Ellers så pickupene forseggjorte ut med skikkelig strekkavlastning på kabel og 4 ledere til hver. Så her kan man sette opp coilsplitting om ønskelig. Alle hulrom er skjermet, og pot`ene er fullsize. Lønnetoppen ser ut til å være fullsize, men det er nok en veneer på toppen der igjen selv om den merkelig nok har en slående 3d-effekt. Gitaren låter bra akustisk og jeg høres sikkert dust ut når jeg påstår at disse Tesla-pickup`ene låter grisebra. Utrolig at denne gjengen klarer å selge en sånn haug med det som egentlig er kremdeler til den prisen - men det er dessverre ikke en ferdig gitar uten mye jobb når det er satt sammen på en sånn måte. Spesielt med tanke på at dette var erstatningen for et totalt vrak som ikke kunne reddes og gikk i retur. Vi vet jo at de får det til rett som det er - T-stylen jeg nevner over var nær perfekt i så måte (gitt bort til en ung musikkstudent som måtte flykte fra hjemlandet for et par måneder siden) og en TE40 Redblast (Filtertronsak)  hadde strøken hals og alle bånd sånn de skulle være. Nå må jeg bare få skaffet med en original Strat til samlingen. Og noe kult med floyd som den Solar`en nevnt over. Og få solgt den Big Muff Pi`en. Vi skjønner alle hvor dette bærer, ikke sant?          
  • Må innrømme at det har blitt noen flere Harley Benton siden åpningsinnlegget i denne tråden. Geniale gitarer å lære seg båndsliping og oppsett på, ikke så veldig stor risiko om noe skulle gå galt. Og man kan faktisk ha flaks å ende opp med et knallbra instrument etter litt jobb -  de fleste er ikke klare for bruk ut av esken. Paradoksalt nok er de dyreste jeg har kjøpt også de som kom mest uferdige. En Fusion II var ikke mulig å justere opp pga flere veldig ujevne bånd. Fikk tilbake en femhundrelapp og la ned litt arbeid på hals/bånd, og nå har den  veldig lav action uten noen problemer. Holder på med en SC550 II nå og her var første stopp å ta ut oversadelen, renske opp og montere den skikkelig. Noen fryktelig høye bånd, og har prøvd å justere halsen rett for å planslipe båndene men den er rett og slett litt s-formet når den rettes ut. Får bare slipe i vei og se hvor det bærer, kan vel kompensere mye med høyden på båndene tenker jeg. Målet er lav action og bittelitt relief, og jeg tror S-formen forsvinner da. Den låter ihvertfall overraskende bra, disse Tesla-pickup`ene er ikke til å kimse av. Med 5 HB-gitarer og en bass i samlingen tenker jeg det holder med det merket. Nå tør jeg ta for meg dyrere instrumenter om det skulle bli nødvendig   Sikler  på Solar, spesielt  A1.6FRC. Har ikke noe med floyd og aktiv elektronikk i samlingen, så det må bli neste. Kommer til å prøve å unngå å kjøpe gitarer uten rustfri bånd i fremtiden og Solar kommer med det. Alternativt må jeg lære meg å skifte bånd. Har jo noen HB med nikkelbånd jeg kan øve meg på  
  • Er det noen som vet hvor man kan få tak i roasted pine emner som kan brukes til el kropp? Det eneste jeg har funnet er amerikanske sider der emne koster ca 1500,- kr men frakter er på 4000,-   Det eneste norske jeg har funnet er terrasse plank med det er for tynt og smalt. 
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.