Web Analytics
Gå til innhold

LASL

Medlem
 • Innholdsteller

  416
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Om LASL

 • Rang
  Gitarrocker

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Gjøvik
 1. Personlig ville jeg ikke gjort det. Utifra profilbildet ditt gjetter jeg at du har en strat fra før, hvilken? Mesa F-50 er en fantastisk forsterker. Enough said..
 2. LASL

  LEFTY

  Hei! Er venstrehendt jeg også - spiller lefty. Har irritert meg ofte over det manglende utvalget vi venstrehendte har, men for min del egen del irriterer jeg meg mer over at jeg ikke tvingte meg selv til å spille på vanlig høyrehendt gitar. Av gitarer har jeg en Gibson SG Standard, og skal snart kjøpe en Fender 52' reissue telecaster - i gult selvsagt! Hadde en Edwards før, som jeg solgte til Aphelion. Kjekt å ha et "lefty-nettverk", siden det er så få av oss som spiller den veien. P.S: Hilsen en blåøyd og venstrehendt. Dette gjør meg vel svært spesiell?
 3. Bill Hicks er jo utrolig genial - i hvert fall det lille jeg har sett av han!
 4. Det kommer av at kvart er komplimentærintervallet til kvinten. Altså, en kvint og en kvart utgjør tilsammen en oktav som er inneholder 12 halvtoner. Dermed, siden C - G er en kvint, må intervallet fra G - C være en kvart for å utgjøre en oktav. Dermed blir det kvint når du går fra venstre til høyre, og det blir kvart fra høyre til venstre (sett i fra toppen). Kanskje litt rotete forklart, så bare spør hvis du lurer på noe.
 5. Jeg likte musikken, den var veldig behagelig for øret!
 6. Herlig oppsett, likte spesielt godt Fenderen!
 7. Skral-festivalen! Fy søren for et program. Det er masse bra norske artister der, som BigBang, Madrugada, Turbonegro, Enslaved, etc, i tillegg til utlendinger som Kent og Danko Jones! At festivalen holder til i Grimstad er heller ingen ulempe værmessig!
 8. Colin Edwin & Gavin Harrison - Porcupine Tree. Uslåelig duo!
 9. Gavin Harrison og Steve Jordan er utrolig groovy trommiser. De spiller i hver sin sjanger (henholdsvis hovedsakelig med Porcupine Tree og John Mayer), men de har det til felles at de groover som f.
 10. Improvisasjonskurs hadde vært perfekt for min del, er noe jeg virkelig sliter med.
 11. Up to no good hadde en del utrolige fete partier i seg, det her må jeg sjekke ut mer!
 12. Gøy å se flere fra musikklinjer rundt om i landet her. Går selv 2. året, musikklinja på Gjøvik og fyller også 18 i slutten av august;) Hvordan er musikklinja på Atlanten?
 13. forsåvidt kan det gjøre litt vondt i leveren, men det er jo også koselig å se på folka som koser seg med utstyret sitt selv om de ikke nødvendigvis trakterer det på høyt nivå. MEN, fryktelig OT; når i helvete fikk du Fender strat?
 14. Syns som en del andre her at det er irrelevant hvor godt utstyr enkelte har uavhengig av gitarferdigheter. Syns det blir for dumt om folk skal dømme andre på grunn av sjalusi.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.