Web Analytics
Jump to content

Kan anyone..............


irodo
 Share

Recommended Posts

Har ikke prøvd den men jeg bare slenger ut noe:

(Ingen effekter)

Kompressor: 0

Bass: fullt

Mid: Rikelig

Terble: Litt, til du hører anslaget eller hva jeg skal si

Gain: Ikke distortion, bare skru til det låter varmt og fint. Evt. sånn at det låter litt sprengt.

Prøv alle "ampene", gjerne de med klassiske navn.

Edited by AXL
Link to comment
Share on other sites

Jeg leker litt med V-ampen min inni mellom. Synes det er ganske bra lyder i den, i hvert fall prisen tatt i betraktning. Men jeg spiller ikke den type musikk som du nevner ovenfor, så jeg vet ikke helt om jeg kan hjelpe deg med lyder.

Behringer har vel sine svin på skogen, men V-ampen er et brukbart verktøy til nesten ingen penger. At de som bruker utstyr som koster det tidobelte, har behov for å rakke ned på den kan jeg forsåvidt forstå... men bryr jeg meg? Eh... nei. :rolleyes:

Men hadde jeg brukt 6 ganger så mye penger på utstyr med det rette navnet for å få en marginalt bedre lyd, så hadde vel jeg også følt litt behov for å rakke ned på V-ampen... B)

Jada... jeg spissformulerer litt... Men det er nå litt sant det jeg skriver, også! :P:D

Link to comment
Share on other sites

Jeg har vel vært borti 4 sånne V-amper, hvorav en har funket som den skal. Det er sikkert bare et fåtall av dem som fucker men det gir meg retten til å være skeptisk.

Edited by AXL
Link to comment
Share on other sites

V-ampen funker greit til øving, og er kanskje også noen av effektene som kan brukes live.

Men basspod er sånn ca. 100 ganger bedre. A/B test dem en gang. Det er vanvittig stor kvalitetsforskjell....

Feit rockelyd? Tja, kjør på med gain til lyden ligger oppunder grensen til at det vrenger...Kanskje...

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Godt tips, men dette er et kit som sannsynligvis ikke er verdt mer enn varmeverdien om en fyrer den i peisen når alle godbitene er tatt av. De originale stemmeskruene var så dårlige at de ikke var brukbare, og en gikk regelrett i stykker. Verdien i denne vil nok først og fremst være gleden den kan gi meg Regner med det er flere enn meg som som har et lite lager med avplukkede deler. De er kjekke å finne til andre prosjekter. Merkelig nok blir man aldri ferdig....  
  • Lang tid uten lyst - og når den er på vei tilbake ser jeg at alt er på vei til å bli borte ... Trist, men leit og ingenting å gjøre med det. Og i mellomtiden har alle bildene i byggetrådene mine mistet seg selv - usikker på hvorfor det har blitt slik, men nå som forumet også er i ferd med å miste seg selv, er det kanskje ikke verdt å reparere? Jeg skal lete opp det nye forumet og se om jeg finner ett sted å poste oppdateringer i der 🙂 Takk for alt og alle her inne!
  • Jo,jo.Som du sier,det er moro å prøve seg fram. Tips:Ta vare på originale pickuper og annet stash fra gitaren,slik at du kan sette den i original stand når du eventuelt selger den.Folk vil helst ha gitarer i original stand,og er ikke villig til å betale det ekstra som du har kostet på den.
  • Tenker litt av poenget er stor forskjell egentlig. Bør bli interessante muligheter for å diale inn diverse toner i midtstilling, spesielt om jeg legger på en coilsplit av humbuckeren og. Risikoen er vel heller ikke superstor siden det går an å kjøpe til en som matcher bedre og ta den som blir til overs i en annen gitar. Eller selge. Får vel alltids igjen noen kroner for sånt. Har jækla lyst til å prøve altså. Titte på videoen nå EDIT: Må vel innrømme at jeg EGENTLIG tenkte å prøve med noe fra Guitar Fetish, men stadig utsolgt det jeg skal ha og da eser budsjettet fort ut....
  • Har prøvd dette selv,Lollar Novel 90 i neck og Seymour Duncan JB i bridge.Det ble for stor forskjell mellom pickupene.Spørs også hva du hovedsakelig spiller (clean/dirty/full distortion).Egentlig trenger du to gitarer,hehe:  
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.