Web Analytics
Gå til innhold
 • Bli medlem

Martin

Medlem
 • Innholdsteller

  323
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Om Martin

 • Rang
  Gitarrocker
 • Bursdag 26. feb. 1990

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.dtnorway.com

Profile Information

 • Bosted
  Tønsberg
 • Interesser
  Venner, band og sånn
 1. Martin

  Sansamp RBI

  Noen her på forumet som har en og bruker en RBI fast? Eventuelt noen her som er interesert i å selge en?
 2. Noen andre enn meg her som sverger til det digitale alternativet til basslyd her, live som i studio? I såfall send lyden din til kaasameister@gmail.com, så skal jeg finne et sted å hoste lyden din og laste ned opp her i denne tråden. Greit hvis du gir litt spesifikasjoner angående lyden, så burde ha en template. Eksempel: Så får vi se da, om denne tråden blir en failtråd. Eller om det er noen andre enn meg som bruker basspod. (Jeg kommer til å laste opp et par lyder etter jobb)
 3. Hei. _______________________________________________________________ Ja, starter med det negative. Fretless modellen er helt fryktelig, å herregud - ikke at jeg forventet noe annet. Kontrabassen er også ganske dritt, ikke helt krise - men ganske dritt. Kan vel se at den kan brukes i SÆRE tilfeller, men ja nei. Men jeg må innrømme at det er mange av _elbass_ modellasjonen låter veldig veldig kult, etter noen timers intens skruing med bass pod pro og variaxen føler jeg at jeg har funnet noen veldig kule sounds. Absoulutt fornøyd med kjøpet sålangt gleder meg til å få prøvd den på litt innspill
 4. Jaja. Da får jeg bassen idag på jobb, blir morsomt å teste idag! Må si jeg gleder meg mest til å prøve kontrabassen og 8 strengeren. Tror det kan bli morsomt live å bruke 8 strenger modelleringen med litt skitten vreng på, låter nok ikke 100% med tror det kan være morsomt! - Så har jeg en forkjærlighet for Doug Pinnick og hans lyd.
 5. Jeg lurer på å kjøpe meg en Variax 700 bass (ja, 4 strengeren) neste lønning. Egentlig er jeg ganske sikker på at jeg vil ha den og prøve den for å elske / hate den, noen her som har noen tilbakemeldinger på hvordan bassen(e) låter? For meg virker jo dette som den ultimaten bassen til et normalt budsjett som også er et veldig morsomt leketøy? Eller?
 6. Hahahaha! Noe du har laga eller Clay?
 7. Martin

  Bassgalleriet

  Hehe.. Tracen funker den men pod er nok bedre altså! Kjører Poden forøvrig gjenom Tracen da så jeg får litt rørlyd på den! Poden har effekter, og er veldig digg i studio og spesielt live Håper å få kjøpt en racktuner snart, siden jeg er bassist
 8. Martin

  Bassgalleriet

  Jadda, Bass Podxt Pro har kommet :D
 9. IKKE SEND HAN MAIL, HAN ER DÅRLIG!!!! (han er ganske god!)
 10. Vil ha med: Dream Theater Toto Circus Maximus Pagan's Mind Zeromancer Satriani
 11. Vel men det er et gammelt bilde og nå står det i 6U rack.. Idag blir nok Tracen solgt for 2000 kroner..
 12. Preamp og poweramp i 6U rack selges! Trace Elliot preampen er i flott stand, er rørdrevet, 12 bånds EQ, compressor, 2 effektlooper++. Powerampen er på 200 watt i 8 ohm, er transistor og spiller veldig nøytralt og fint! Selges til førstemann på 3000 kroner..
 13. Han i My Chemicle Romance!!!!!!!!!!!!!
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.