Web Analytics
Jump to content

Boss GT-8 Eller Line 6 Pod XT LIVE


Strat fan
 Share

Recommended Posts

hvis dere hadde valget mellom disse to. hvilken ville dere valgt? Ta med begrunnelse.

Jeg syntes gt 8 er mer oversiktlig en pod xt live. men jeg har ikke rpøvd noen av de så kanskje ikke pod'n er så uoversiktlig allikevel??

Edited by Strat fan
Link to comment
Share on other sites

Ut ifra min erfaring med Boss GT-6 ville jeg når tatt etterfølgeren Har ikke tid til å skrive så lang begrunnelse nå, men hovedvekten ligger på valgmuligheter, og lyd. Patchene som følger med låter som regel dritt, men lærer du deg å bruke preampene riktig, og bruke eq`en blir faktisk lydene hvor gode som helst. Plugger du inn i en god amp, blir det så klart også mye bedre resultater.

I tillegg kan du kjøre over den med traktor uten at noe skjer....

Link to comment
Share on other sites

Jeg anbefaler da Line6 POD Live

Genial software editering

Stor erfaring og suksess på området

Enkel og brukevennelig (live også)

GODE effekter

BEDRE amp simuleringer

KONGE lyd

Eneste minuset jeg kommer på er at ikke tap tempoet holder seg ved programbytte.

...Men det er nettop fordi man bytter program. Men det hadde vært kjekt hvis tempoet holdt seg.

Jeg er strålende fornøyd etter snart et år.

Link to comment
Share on other sites

...live'n har alle fotkontrollene (må da være upraktisk å ha liggende hjemme, så stor..?)

Kjekt å ha når han har kommet ut av rommet da...

Jeg mener softwaret til Line6 er overlegent Boss, menmen. :rolleyes:

Link to comment
Share on other sites

kan vel kjøre på med fotkontrollere på den vanlige podden, så kan en ta med andre kontrollere når man skal spille live. holder vel lenge med vanlig fb4 sku jeg tru.

ellers er podden klart best med tanke på direkte opptak. har ikke vært borti sånt til gt-8, men er temmelig sikker på at podden er suverent best på nedlasting av patcher også.

Link to comment
Share on other sites

av og på bryteren på pod xt er ikke av beste kvalitet. har vært borti flere som har hatt samme problem. poden skrur seg av når den vil og til slutt skrur den seg ikke på i det hele tatt på grunn av dårlig kontakt i bryteren.

Link to comment
Share on other sites

det blir nok en en pod xt live om et par dager.

den er ny men mye billigere siden den er kjøpt i United States Of America.

må dog kjøpe adapter som passer det norske nettet men det komer ikke på så veldig mye.

Edited by Strat fan
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Er det noen som vet hvor man kan få tak i roasted pine emner som kan brukes til el kropp? Det eneste jeg har funnet er amerikanske sider der emne koster ca 1500,- kr men frakter er på 4000,-   Det eneste norske jeg har funnet er terrasse plank med det er for tynt og smalt. 
  • Godt tips, men dette er et kit som sannsynligvis ikke er verdt mer enn varmeverdien om en fyrer den i peisen når alle godbitene er tatt av. De originale stemmeskruene var så dårlige at de ikke var brukbare, og en gikk regelrett i stykker. Verdien i denne vil nok først og fremst være gleden den kan gi meg Regner med det er flere enn meg som som har et lite lager med avplukkede deler. De er kjekke å finne til andre prosjekter. Merkelig nok blir man aldri ferdig....  
  • Lang tid uten lyst - og når den er på vei tilbake ser jeg at alt er på vei til å bli borte ... Trist, men leit og ingenting å gjøre med det. Og i mellomtiden har alle bildene i byggetrådene mine mistet seg selv - usikker på hvorfor det har blitt slik, men nå som forumet også er i ferd med å miste seg selv, er det kanskje ikke verdt å reparere? Jeg skal lete opp det nye forumet og se om jeg finner ett sted å poste oppdateringer i der 🙂 Takk for alt og alle her inne!
  • Jo,jo.Som du sier,det er moro å prøve seg fram. Tips:Ta vare på originale pickuper og annet stash fra gitaren,slik at du kan sette den i original stand når du eventuelt selger den.Folk vil helst ha gitarer i original stand,og er ikke villig til å betale det ekstra som du har kostet på den.
  • Tenker litt av poenget er stor forskjell egentlig. Bør bli interessante muligheter for å diale inn diverse toner i midtstilling, spesielt om jeg legger på en coilsplit av humbuckeren og. Risikoen er vel heller ikke superstor siden det går an å kjøpe til en som matcher bedre og ta den som blir til overs i en annen gitar. Eller selge. Får vel alltids igjen noen kroner for sånt. Har jækla lyst til å prøve altså. Titte på videoen nå EDIT: Må vel innrømme at jeg EGENTLIG tenkte å prøve med noe fra Guitar Fetish, men stadig utsolgt det jeg skal ha og da eser budsjettet fort ut....
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.