Web Analytics
Gå til innhold
 • Bli medlem

Hans

Medlem
 • Innholdsteller

  429
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

1 Neutral

Om Hans

 • Rang
  Gitarrocker

Profile Information

 • Bosted
  Rypefjord
 • Interesser
  gitar
 1. Ser veeeeeeldig bra ut! Likte den finishen. (y)
 2. Er litt hekta på Winger akkurat nå. Mest på grunn av Reb Beach og litt på grunn av Kip siden han er så kjekk.
 3. Tviler på at han forteller noen hvor tykke strengene er. Han ville ikke fortelle meg hvor tykk H-strengen var i 7-streng settet jeg bestillte, men det kan enkelt regnes ut ved hjelp av en såkalt "string tension calculator". Målte tykkelsene på .009 settet til .009, .012, .016, .024, .034, .048 + .066 for H hvis jeg ikke husker helt feil. Legg merke til at tykkelsen øker med større steg for hver streng. På gitarer med mer enn 7 strenger må man fort over til basstrenger. Intonasjon kan også være et problem med disse strengene. Fikk aldri intonert .066 strengen riktig. Intonasjon har aldri vært
 4. Dette her var flotte saker! Forlanger video! Hadde vært ekstra stilig om du lagde egen hals til den. Kanskje det blir neste prosjekt?
 5. Jeg prøvde disse for noen år siden. Det er gode strenger som jeg mistenker er daddario men dette "optimum gauge" tuller er ikke noe for meg. Liker å ha tynnere strenger i bunn. Settene hans er sikkert fine for 7-strengs gitarister som sutrer over slappe H-strenger. H-strengen i 7-streng settet hans er .066.
 6. Det høres ut som om du har hatt på sitronolje for så å la den tørke av seg selv. Isåfall er det ikke rart at gripebrettet ditt er klissete. Gjorde dette selv engang og endte opp med klebrig gripebrett. Det som skjer er at sitronoljen løser opp all dritten på gripebrettet for så å tørke inn igjen. All dritten sitter dermed igjen på gripebrettet ditt. Den "riktige" måten å gjøre det på er å ha på sitronolje og så tørke den vekk igjen mens det enda er vått. Når jeg sier tørke mener jeg skikkelig gnikking med en klut eller lignende slik at du får vekk både skitten og restene av sitronolje. Det ka
 7. Hvis du matter den med 1200 papir for så å polere etterpå så er du jo tilbake der du startet. Det funker fint med 1200 papir. Har gjort dette selv på en av mine gitarer.
 8. Hvilke strenger står på den fra før? Du kan sette på tynnere strenger for så å stemme i H og deretter gjøre små justeringer. . Hvis du stemmer opp med strengene som står på vil spennet øke en god del.
 9. Jeg vil anbefale Ibanez TBX15R. Har alltid trodd at ibanez kunne da umulig lage bra amper helt til jeg prøvde denne. Denne er alt en nybegynner trenger spør du meg. Liten, enkel i bruk, ingen rør som kan feile og viktigst av alt GOD LYD. Den har to kanaler der den ene er clean/overdrive og den andre distortion. Begge kanalene låter meget bra. I tillegg har den parametrisk mellomtonekontroll som gir mange muligheter. Den koster ikke allverdens heller. Ligger på rundt 1400 kr tror jeg.
 10. Brukt rg7620 eller 7420 kanskje? De selges for en rimelig penge på ebay stadig vekk. Det er omtrent samme gitarer som rg1527 bare at disse har tynnere hals og annen tremolo. 7420 har en helt OK tremolo(kvaliteten varierer på disse) og 7620 har en meget bra tremolo. Selv foretrekker jeg halsen på 1527. Ligger litt bedre i handa.
 11. Tremol-no er knall. Har en slik selv i en rg7420. kan kjapt stemme ned en halvtone eller bare drop A og tilbake. Anbefaler en slik hvis du bare vil låse for så å stemme ned i drop D eller noe slikt.
 12. For F stemming ville jeg gått for bariton. Skal du stemme så dypt med en gitar som har 25.5 mensur så må du mest sannsynlig bruke veldig tykke strenger for å unngå at det bare blir grums. Du får muligens problemer med intonasjon også.
 13. Jeg har en 27" 7-strenger. Kan vel kalles baritongitar. Som CastorFiber sier så kan barregrep være litt knotete men det er noe man venner seg til. Har stemt min slik: G-D-G-C-F-A-D
 14. Det er noe som smøres eller sprayes på(vet ikke) for å skjerme. Du kan fint drille rett gjennom det. Drill de seks hullene dine og legget stykke av slik grå skumgummi som ofte følger med pickuper. Deretter skrur du pickupen ned.
 15. Fres bort hele bunnen. Pickuphull bør være dypere fra fabrikken.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.