Web Analytics
Jump to content

Ibanez V70-BK


Glenn
 Share

Recommended Posts

Kjøpte min første stålstrengegitar for 14 måneder siden. Da jeg handlet var jeg på utkikk etter den billigste stålstrengegitaren jeg kunne finne for å komme i gang med spillingen.

Nå føler jeg på mange måter at en ny fase i spillingen begynner; ved å kunne flere grep, spille flere sanger og ikke minst ta med gitaren også utenfor mine egne fire vegger.

Jeg vurderer å oppgradere gitaren, men først ønsker jeg å høre om det egentlig burde være nødvendig? Er V70-BK en god gitar som bør kunne holde en stund, eller er det noen svakheter som noen med mer rutine kjenner til?

Gitaren er på ingen måte ødelagt, men jeg synes personlig at det stadig er ulyder i den. Nå har jeg nylig skiftet strengene, men det hjalp ikke. Kanskje det er sporene i fingrene mine som er skyld i ulyden?

Hvis noen har noen anbefalinger mottas de forøvrig med takk. Blir fortsatt akustisk, men ønsker nå med en sånn utgang slik at man kan koble den på høytalere eller lignende. Øvre prisgrense er 3.000.

Link to comment
Share on other sites

Hvis din øvre prisgrense er 3.000,- ville jeg ha ventet. Du kan jo være på utkikk etter brukt, noe som alltid er fornuftig med tanke på pris. For en ny gitar som er betraktelig bedre enn den du har må du gjerne opp i klassen over 6.000,-. Da ville jeg heller ha kjøpt en brukt for den prisen. Brukte, velholdte gitarer er stort sett mye bedre enn nye. :) Velholdt er da et viktig stikkord. ;)

Ta gitaren med til noen som har peiling, det kan være en enkel justering som skal til før den spiller som smør. :) Smør er bra. :)

Link to comment
Share on other sites

Jeg har ca hatt min i 14 månder og Den er helt fin, men jeg måtte tilbake til butikken etter12 månder fordi det var noe feilm ed den, men de var så snille og hjalp meg så mange ganger jeg måtte ønske. Jeg trenkte heller ikke å betale, men nå veit jeg ikke om de gjør det samme for deg fordi du er over 1 års garantien, men de fleste er ganske greie på sånt.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Godt tips, men dette er et kit som sannsynligvis ikke er verdt mer enn varmeverdien om en fyrer den i peisen når alle godbitene er tatt av. De originale stemmeskruene var så dårlige at de ikke var brukbare, og en gikk regelrett i stykker. Verdien i denne vil nok først og fremst være gleden den kan gi meg Regner med det er flere enn meg som som har et lite lager med avplukkede deler. De er kjekke å finne til andre prosjekter. Merkelig nok blir man aldri ferdig....  
  • Lang tid uten lyst - og når den er på vei tilbake ser jeg at alt er på vei til å bli borte ... Trist, men leit og ingenting å gjøre med det. Og i mellomtiden har alle bildene i byggetrådene mine mistet seg selv - usikker på hvorfor det har blitt slik, men nå som forumet også er i ferd med å miste seg selv, er det kanskje ikke verdt å reparere? Jeg skal lete opp det nye forumet og se om jeg finner ett sted å poste oppdateringer i der 🙂 Takk for alt og alle her inne!
  • Jo,jo.Som du sier,det er moro å prøve seg fram. Tips:Ta vare på originale pickuper og annet stash fra gitaren,slik at du kan sette den i original stand når du eventuelt selger den.Folk vil helst ha gitarer i original stand,og er ikke villig til å betale det ekstra som du har kostet på den.
  • Tenker litt av poenget er stor forskjell egentlig. Bør bli interessante muligheter for å diale inn diverse toner i midtstilling, spesielt om jeg legger på en coilsplit av humbuckeren og. Risikoen er vel heller ikke superstor siden det går an å kjøpe til en som matcher bedre og ta den som blir til overs i en annen gitar. Eller selge. Får vel alltids igjen noen kroner for sånt. Har jækla lyst til å prøve altså. Titte på videoen nå EDIT: Må vel innrømme at jeg EGENTLIG tenkte å prøve med noe fra Guitar Fetish, men stadig utsolgt det jeg skal ha og da eser budsjettet fort ut....
  • Har prøvd dette selv,Lollar Novel 90 i neck og Seymour Duncan JB i bridge.Det ble for stor forskjell mellom pickupene.Spørs også hva du hovedsakelig spiller (clean/dirty/full distortion).Egentlig trenger du to gitarer,hehe:  
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.