Web Analytics
Jump to content

master_k (6)


master_k

Recommended Posts

IMG_0134.jpg

19 år gammel streber fra Molde (rettere sagt like utenfor). Bildet er fra en konsert på Rosendal Kino. Har spilt piano siden jeg var 7 (1/2). Begynte å spille klassisk rundt ni års alderen. Tre siste åra på videregående begynte jeg å interessere meg for rock i pianosammenheng. Det var da jeg oppdaget den fabelaktige prog-rocken fra slutten av 60 og begynnelsen av 70 tallet. Kan liste opp banda jeg hører på. Det går mye i Soft Machine, Caravan, Camel, Egg, Hatfield & The North, Pink Floyd, Yes, Genesis, King Crimson, Høst, ELP, Robert Wyatt og Matching Mole.

Favorittbandet på barneskolen var forøvrig The Doors, så det har satt mye spor i min spillestil. Samt klassisk musikk. Nå til dags har jeg lyst til å bevege meg over til jazz.

Plukket opp gitaren i 9ende og lærte mine første grep. Etter det har det bare gått oppover. Bruttern' hadde alle de gamle Metallica skivene (opp til s/t) på MC. Hørte mye på disse skivene da jeg var 4-5 år :) Hoho. Gjenoppdaget metal da jeg begynte på videregående, mye takket være gitaren. Da gikk det mye i Pantera og Slayer, som utviklet seg til mer thrash metal, death metal og black metal.

Hører stort sett på alt fra psykedelisk rock til black metal (finn ut alt i mellom sjøl).

Gikk rockelinja på Trøndertun Folkehøyskole der jeg hadde piano som hovedinstrument.

Planer fremover: Skal jobbe neste halvår til å få nok penger til en stor reise. Det blir swell.

Hei og hå!

Edited by master_k
Link to comment
Share on other sites

 • 4 weeks later...
 • 1 month later...
 • 2 months later...
 • 1 month later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Jeg liker ferske strenger og bytter gjerne når jeg må, til Ernie Ball eller DA som er reimeligere.  Spiller ikke live eller i band lenger, men vet om et par som spiller mye mer enn meg og verdsetter den ekstra kosten med Elixir for å slippe å bytte så ofte. Går litt på bekostning av lyd, da Elixir har "mindre klang" i seg men til gjengjeld varer lenger.
  • Takk. Mener å huske at Elixir ble regnet som å være best blant mange.. Men hvordan er synes å dette nå? Og dersom man f.eks spiller en del live og bytter strenger ofte så har det vel mindre å si eller?
  • Det er ikke lenge siden en 25 - bulk kostet 12-1300,- hos Evenstad. Den svake krona og prisstigning generelt, har sannelig gjort seg gjeldende.
  • Hei søker vokalist til Calzada, vi hører til i Stavanger.  spiller rock for det meste 
  • Det må du forvente, men prisene har vært betydelig lave når de har tilbud, selv med moms og frakt etc. Men det må du undersøke og ta en totalvurdering på. Spesielt nå som dollarkursen er dårlig, mot NOK. Skal du handle i Norge, må du bare følge med på hva de har av tilbud på de forskjellige nettbutikker/butikker og handle deretter. Det hender det er tilbud på f.eks spesifikke merker, eller "bundle packs".  Vi hadde Strenger.no før som leverte gode priser, men de ble lagt ned.  Her er f.eks 65-69kr per pakke, det mener jeg er helt innenfor. Du finner sikkert flere lignende tilbud til tider. https://evenstadmusikk.no/d-addario/1084076/d-addario-exl110-b25-bulkpakke-25-stk-010-046-pakke-med-25-stk-exl-110?gad_source=1&utm_source=daisycon&utm_medium=affiliate&utm_campaign=daisycon_Onlinepriser.no https://www.musikkhuset.no/products/daddario-exl110-b25-010-046-bulk-25-set?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9Oid7wNzTU4xgLnLVllxOStnwHxS9wGBKVbHsHRQ3-f9rLxRdLZxtoaAmciEALw_wcB   Ellers kan jeg anbefale Ernie Ball strenger. De er ofte rimeligere hvis du benytter standard-størrelser - men har like god kvalitet som andre "gode strenger".  https://evenstadmusikk.no/ernie-ball/1009722/ernie-ball-eb-2221-regular-slinky-010-046?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9OfpfJAOtjW1PJjdIAvs6CT9CT-A9EJJeulO5OVlYeEllFcn3AGszgaAjfmEALw_wcB
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.