Web Analytics
Jump to content

Coheed & Cambria


onanym

Recommended Posts

Føler det er på tide med en tråd om disse da de kommer mer og mer fram i de tusen hjem, og mange her sikkert kommer til å se de på Roskilde/Quart...

så lurer jeg på, de har jo de merkeligste tekstene jeg har vært borti siden Pink Floyd uten at de er spesielt dype, bare veldig abstrakte... noen som har sider til noe tolkninger av tekstene dems? Så har jeg hørt at det er noe med en tegneserie eller no, hva er dette?

PS: NP: C&C - Cuts marked in the march of men (acoustic) (y)

Link to comment
Share on other sites

Jaja, lett! Den fenget ved første lytt, mens nå er det Everything evil, in keeping secrets of silent earth, godfathers lollipop og the final cut som er mest spilt, da de krevde noen gjennomhøringer før de satt seg :P De har etpar fete akustiske opptak og, bla av welcome home, bare synd det er MTV produksjon og dermed sensurert tekst, bastardene!

Link to comment
Share on other sites

Coheed & Cambria er et veldig fett..

Jeg vil si at vokalisten skiller seg veldig ut i forhold til andre band. Og da mener jeg positiv. Får litt Michael Jackson feeling på noen av sangene, vokalmessig.

Link to comment
Share on other sites

Artig band. Men jeg tåler ikke vokalisten. Den stilen er grei, men han minner meg om de fleste skrikerne i nye Amerikanske metalband i måten å overdrive på. Det blir så mye og smør på flesk på bløtkake at det bare blir teit og nesten parodisk etterhvert...

Link to comment
Share on other sites

Jeg fikk delvis sjokk da jeg hørte vokalen! :P

Trodde seriøst det var ei dame som sang før jeg da fant ut at det var en mann!

Hør vokal på denne videoen: http://video.google.com/videoplay?docid=-3...=coheed+cambria

Pøh, det er ingenting ;) sjekk denne http://video.google.com/videoplay?docid=47...everything+evil *gni seg i øya av å se en så diger mann med så lys stemme... tenker muse møter mars volta og som nevnt michael jackson :P men akk så fett.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Det er ikke lenge siden en 25 - bulk kostet 12-1300,- hos Evenstad. Den svake krona og prisstigning generelt, har sannelig gjort seg gjeldende.
  • Hei søker vokalist til Calzada, vi hører til i Stavanger.  spiller rock for det meste 
  • Det må du forvente, men prisene har vært betydelig lave når de har tilbud, selv med moms og frakt etc. Men det må du undersøke og ta en totalvurdering på. Spesielt nå som dollarkursen er dårlig, mot NOK. Skal du handle i Norge, må du bare følge med på hva de har av tilbud på de forskjellige nettbutikker/butikker og handle deretter. Det hender det er tilbud på f.eks spesifikke merker, eller "bundle packs".  Vi hadde Strenger.no før som leverte gode priser, men de ble lagt ned.  Her er f.eks 65-69kr per pakke, det mener jeg er helt innenfor. Du finner sikkert flere lignende tilbud til tider. https://evenstadmusikk.no/d-addario/1084076/d-addario-exl110-b25-bulkpakke-25-stk-010-046-pakke-med-25-stk-exl-110?gad_source=1&utm_source=daisycon&utm_medium=affiliate&utm_campaign=daisycon_Onlinepriser.no https://www.musikkhuset.no/products/daddario-exl110-b25-010-046-bulk-25-set?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9Oid7wNzTU4xgLnLVllxOStnwHxS9wGBKVbHsHRQ3-f9rLxRdLZxtoaAmciEALw_wcB   Ellers kan jeg anbefale Ernie Ball strenger. De er ofte rimeligere hvis du benytter standard-størrelser - men har like god kvalitet som andre "gode strenger".  https://evenstadmusikk.no/ernie-ball/1009722/ernie-ball-eb-2221-regular-slinky-010-046?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9OfpfJAOtjW1PJjdIAvs6CT9CT-A9EJJeulO5OVlYeEllFcn3AGszgaAjfmEALw_wcB
  • Noen som har prøvd på det? Hva gjorde du og hvordan funka det?
  • Da kom pickupen fra Skottland også, en 1956 Höfner 1505 GR som ble solgt som ekstrautstyr fra Höfner i sin tid. Originalt hadde de 3 meter kabel, men her var kabelen kutta, så jeg skjøta den og satte i jack-input i gitarkroppen "nede til høyre." Innebygd volumbryter som ikke skrapa, og fungerer - så det var grunnen til at det ble denne. Så slipper man potter og flere hull og mer lodding. En forsiktig singlecoil, under 5 Ohm, så man må ta ned mastervolumen på Vox'en før man kobler inn en av Ibanezene 😉 Gitaren er fra 1959, det sto håndskrevet inne i lokket (fant det med speil, lommelykt og mobilkameraet) 19.2.59. Litt uheldig med dremelen da jeg kappa ut hakk i plekterbrettet, men men. Tok mål med brettet på, så måtte jeg flytte festene litt for å få spikrene dypere inn i hullene så brettet skulle sitte fast. Men det har sin egen sjarm det også. Da gjenstår det tidsriktig bridge, og samtidig polere opp bånd og rengjøre og muligens olje inn gripebrettet. Bestefars gamle gyngehest som jeg også har overtatt, og kabel fra PA-høyttaleren skjemmer bildet, men man ser helheten med pickupen likevel.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.