Web Analytics
Jump to content

Hva er denne verdt?


super85no

Recommended Posts

Har en 1994 modell av Blade R2(ute av prod i dag). Kosta ca 16000 ny den gang.

- 2 Singel coil fra Levinson som fulgte med.

- Elektronisk (aktivt) Eq – switch på gitaren.

I ettertid er det blitt montert inn

- 1 Tone Zone Humbucker. Den har gitarlæreren montert inn for en stund siden da han hadde gitaren

Dyr sak. Paul Gilbert bruker denne..

- Vib-armen er ettermontert (av han som fikset gitaren til Marius Müller) og noe av det beste ikke-floyd rose

systemet som finnes (gitarlærerens påstand). (Tror det er Wilson uten å si det for sikkert..)

Så, hva er prisen anno 2006? Et lite hakk i fronten på den, men det fikses lett.

(ps: litt dårlig bilde)

post-937-1142461244_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

Hvor slitt er den da? Den ligger jo i "brukt superstrat"-kategorien, kanskje mellom 5 og 7 tusen hvis du finner riktig kjøper. Hvis båndene er nedslitt og den vil trenge justering og båndfiling til en tusenlapp før den er brukbar reduserer jo det selvfølgelig verdien. Sjekk ut www.musikkweb.no samt Ebay (gang dollar med 10 for ca norsk pris) og se hva de går for.

Link to comment
Share on other sites

Hvor slitt er den da? Den ligger jo i "brukt superstrat"-kategorien, kanskje mellom 5 og 7 tusen hvis du finner riktig kjøper. Hvis båndene er nedslitt og den vil trenge justering og båndfiling til en tusenlapp før den er brukbar reduserer jo det selvfølgelig verdien. Sjekk ut www.musikkweb.no samt Ebay (gang dollar med 10 for ca norsk pris) og se hva de går for.

Blir det rett å gange med 10? Er det ink frakt og mva?

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Det er ikke lenge siden en 25 - bulk kostet 12-1300,- hos Evenstad. Den svake krona og prisstigning generelt, har sannelig gjort seg gjeldende.
  • Hei søker vokalist til Calzada, vi hører til i Stavanger.  spiller rock for det meste 
  • Det må du forvente, men prisene har vært betydelig lave når de har tilbud, selv med moms og frakt etc. Men det må du undersøke og ta en totalvurdering på. Spesielt nå som dollarkursen er dårlig, mot NOK. Skal du handle i Norge, må du bare følge med på hva de har av tilbud på de forskjellige nettbutikker/butikker og handle deretter. Det hender det er tilbud på f.eks spesifikke merker, eller "bundle packs".  Vi hadde Strenger.no før som leverte gode priser, men de ble lagt ned.  Her er f.eks 65-69kr per pakke, det mener jeg er helt innenfor. Du finner sikkert flere lignende tilbud til tider. https://evenstadmusikk.no/d-addario/1084076/d-addario-exl110-b25-bulkpakke-25-stk-010-046-pakke-med-25-stk-exl-110?gad_source=1&utm_source=daisycon&utm_medium=affiliate&utm_campaign=daisycon_Onlinepriser.no https://www.musikkhuset.no/products/daddario-exl110-b25-010-046-bulk-25-set?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9Oid7wNzTU4xgLnLVllxOStnwHxS9wGBKVbHsHRQ3-f9rLxRdLZxtoaAmciEALw_wcB   Ellers kan jeg anbefale Ernie Ball strenger. De er ofte rimeligere hvis du benytter standard-størrelser - men har like god kvalitet som andre "gode strenger".  https://evenstadmusikk.no/ernie-ball/1009722/ernie-ball-eb-2221-regular-slinky-010-046?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9OfpfJAOtjW1PJjdIAvs6CT9CT-A9EJJeulO5OVlYeEllFcn3AGszgaAjfmEALw_wcB
  • Noen som har prøvd på det? Hva gjorde du og hvordan funka det?
  • Da kom pickupen fra Skottland også, en 1956 Höfner 1505 GR som ble solgt som ekstrautstyr fra Höfner i sin tid. Originalt hadde de 3 meter kabel, men her var kabelen kutta, så jeg skjøta den og satte i jack-input i gitarkroppen "nede til høyre." Innebygd volumbryter som ikke skrapa, og fungerer - så det var grunnen til at det ble denne. Så slipper man potter og flere hull og mer lodding. En forsiktig singlecoil, under 5 Ohm, så man må ta ned mastervolumen på Vox'en før man kobler inn en av Ibanezene 😉 Gitaren er fra 1959, det sto håndskrevet inne i lokket (fant det med speil, lommelykt og mobilkameraet) 19.2.59. Litt uheldig med dremelen da jeg kappa ut hakk i plekterbrettet, men men. Tok mål med brettet på, så måtte jeg flytte festene litt for å få spikrene dypere inn i hullene så brettet skulle sitte fast. Men det har sin egen sjarm det også. Da gjenstår det tidsriktig bridge, og samtidig polere opp bånd og rengjøre og muligens olje inn gripebrettet. Bestefars gamle gyngehest som jeg også har overtatt, og kabel fra PA-høyttaleren skjemmer bildet, men man ser helheten med pickupen likevel.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.