Web Analytics
Jump to content

Lynch


Lynch

Recommended Posts

Hei alle sammen.

Jeg er forholdvis ny her så jeg får vel gi en liten presentasjon av meg selv.

Mitt navn er Anders og jeg er 21 år. Min første gitar fikk jeg på begynnelsen av barneskolen som et resultat

av iherdig masing på foreldrene mine. Desverre ga gitarfeberen seg like fort som den begynte og jeg gikk over til å spille keyboard i små doser. Når jeg var 18 fant jeg igjen den gamle kassegitaren etter å ha hørt på gitardrevet rock/metal i flerfoldige år. Jeg gikk fort til anskaffelse av en elektrisk gitar siden jeg ville spille rock/metal. Spiller akustisk gitar ganske mye også. Skal sies at jeg sluker det meste av gitarrock fra 80-tallet. Liker også fusion og jazz.

Min første gitarhelt var nok Yngwie Malmsteen. Etterhvert har jeg oppdaget mange andre gitarister som jeg liker like godt. F.eks. Greg Howe, Mark Knopfler, Tony MacAlpine, James Byrd (en av de få som Malmsteen har sagt noe positivt om), Michael Lee Firkins, Steve Lukather, George Lynch, Chris Poland, Kee Marcello, John Norum, Gary Moore, Chris Impellitteri, Zakk Wylde, Trond Øien, Ronni Le Tekrø og John Sykes.

Selvsagt har Joe Satriani, Steve Vai og John Petrucci hatt sin innflytelse på meg, men kanskje ikke i like stor grad som de ovenfornevnte.

Hvis noen lurer på noen så bare spør.

Takk for meg.

Link to comment
Share on other sites

Takk for det :)

Jeg har en Nylonstrenge gitar av ukjent merke, en akustisk Ibanez AW-series. El gitaren min er en Marshall Rocket Special som fungerer veldig bra til å være veldig billig. Vib-arm systemet er litt dårlig så jeg er på utkikk etter en ny gitar med Foyd Rose. Hadde vært kult med skikkelig 80-talls Kramer eller Jackson.

Forsterkeren min er en Marshall MG Series 15 CDR som er grei til hjemmeøving.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Hadde Guitar Rig 3(?) for mange år siden. Prøve alt mulig - ink Amplitube, men syns GR var desidert best og enklest i bruk. Skal teste det nye også   Jeg bruker mest Bias FX of Bias FX2, men sliter litt med latency. Hvilken type PC bruker du, og hvordan er forsinkelsene?  
  • For et år siden kom jeg over programmet Guitar rig 6. De hadde en demo med alle funksjoner bare at man ikke kunne lagre, men fullt brukbar til opptak. Den varte i 30 min, så må man starte programmet på nytt. Jeg hadde demoen i tre måneder før jeg så at de hadde sommersalg og jeg fikk hele programmet til halv pris. 1000.- kroner som var latterlig billig med tanke på hvor mange amps, rack, pedaler og muligheter som var der. Det var over 1200 ferdig innstilte lyder i forskjellige sjangere og man kan lagre de i forskjellige filer. Man kan selvsagt justere de å lagre nye, eller lage egne med alt som finnes. Den har også instillinger for vokal, trommer og mye annet. Nå har Guitarrig 7 kommet med cubersalgspris, men jeg venter til Black Friday eller Cybermonday i håp om å få oppgradert billigere. Det er masse nytt. Her er en video   Her er nettsiden: Native Instruments Guitar rig 7 Og her kan du laste ned demoen: Note: The demo version runs 30 minutes per session, and can then be reopend to try again. Save and Total Recall functions disabled. Du klarer deg lenge med den PS. Dette er ikke ment som reklame, men et godt tips. Jeg tjener ikke noe på det, men den demoen er gratis og verdt å teste...
  • Söker rock projekt i Norge att vara med i och framför allt live gig. All rock/metal är intressant.  Smakprov: www.linkedin.com/in/emlu-music-production-983a92296    
  • Heisann! er det noen som vet verdien på denne?  serienummer: US20048978
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.