Web Analytics
Jump to content

Lynch


Lynch
 Share

Recommended Posts

Hei alle sammen.

Jeg er forholdvis ny her så jeg får vel gi en liten presentasjon av meg selv.

Mitt navn er Anders og jeg er 21 år. Min første gitar fikk jeg på begynnelsen av barneskolen som et resultat

av iherdig masing på foreldrene mine. Desverre ga gitarfeberen seg like fort som den begynte og jeg gikk over til å spille keyboard i små doser. Når jeg var 18 fant jeg igjen den gamle kassegitaren etter å ha hørt på gitardrevet rock/metal i flerfoldige år. Jeg gikk fort til anskaffelse av en elektrisk gitar siden jeg ville spille rock/metal. Spiller akustisk gitar ganske mye også. Skal sies at jeg sluker det meste av gitarrock fra 80-tallet. Liker også fusion og jazz.

Min første gitarhelt var nok Yngwie Malmsteen. Etterhvert har jeg oppdaget mange andre gitarister som jeg liker like godt. F.eks. Greg Howe, Mark Knopfler, Tony MacAlpine, James Byrd (en av de få som Malmsteen har sagt noe positivt om), Michael Lee Firkins, Steve Lukather, George Lynch, Chris Poland, Kee Marcello, John Norum, Gary Moore, Chris Impellitteri, Zakk Wylde, Trond Øien, Ronni Le Tekrø og John Sykes.

Selvsagt har Joe Satriani, Steve Vai og John Petrucci hatt sin innflytelse på meg, men kanskje ikke i like stor grad som de ovenfornevnte.

Hvis noen lurer på noen så bare spør.

Takk for meg.

Link to comment
Share on other sites

Takk for det :)

Jeg har en Nylonstrenge gitar av ukjent merke, en akustisk Ibanez AW-series. El gitaren min er en Marshall Rocket Special som fungerer veldig bra til å være veldig billig. Vib-arm systemet er litt dårlig så jeg er på utkikk etter en ny gitar med Foyd Rose. Hadde vært kult med skikkelig 80-talls Kramer eller Jackson.

Forsterkeren min er en Marshall MG Series 15 CDR som er grei til hjemmeøving.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Nei, men ville personlig sett mot det merkene som har noen flere år i gamet. Ser nå at du har fått et bra tips under (eller over ettersom).
  • Jøss! Ja, dette ser snasent ut. Den custom-funksjonen har alt jeg ønsker meg. Billig var det òg. Tror jaggu jeg skal legge inn en bestilling her. Tusen takk for tips!
  • Jeg har testet litt GFS og synes det er egentlig ganske ok, men med tanke på dyr frakt og moms, blir det ikke så billig lengre likevel. (Husker enda med glede da dollaren var nede i 5kr  )  har du tid å vente litt, vil jeg sterkt anbefale Bootstrap pickups. Har ikke testet Stratmikkene derfra men er superhappy med tele- og jazzmasterpickups.  https://bootstrappickups.com/products/custom-single-coil-for-strat-by-custom-featherbottoms-custom-sound-machines  
  • Så du har dårlig erfaring? Seymour Duncan har ingen Stratocaster-pickuper som er bare litt overspunnet, tror jeg. Nærmest kommer SSL-1, men jeg skulle gjerne hatt noe som var et halvt hakk hottere enn det.
  • Ville heller sjekket finn.no for Seymour Duncan osv
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.