Web Analytics
Jump to content

Trickster


Captain Koala
 Share

Recommended Posts

Hei hei, tenkte jeg skulle legge til en liten presentasjon av meg selv.

Har desverre ingen bilder av meg selv - dere får klare dere uten! :)

Navnet mitt er Frank Tore Tjørhom, og jeg kommer fra Jæren. Jeg er den dag i dag 15 år, og har spilt gitar siden jeg var cirka 13. Har selvsagt også spilt andre instrumenter, som Xylofon, som jeg spilte da jeg var liten, klarinett, og nå for tiden - bassgitar. Har dessverre ingen egen bassgitar.

Det må også nevnes at jeg kan litt teori innen piano, og jeg har tenkt å begynne å lære litt mer piano nå ;)

Den første gitaren jeg fikk, var en billig Yamaha Pacifica. Den står nå og støver i et hjørne, da jeg har fått meg en noe bedre Ibanez. Forsterkeren min ble en Cube 15, som også står og støver, siden jeg for tiden bruker en Korg Toneworks AX3000G gjennom anlegget på pc-en. Har forresten fått låne en klassisk gitar (en nylonstrenger med 12 bånd kalles klassisk, eller tar jeg feil?) av en bekjent.

Jeg spiller så mye jeg kan daglig, minst to timer, og jeg liker å spille en del rock, metall, blues og slikt. Med tiden kommer jeg antagelig også til å ta fatt på jazz B)

Ellers liker jeg å drive med tegning, lesing, lekser, data og film.

Takk for oppmerksomheten. :)

Link to comment
Share on other sites

Ja, jeg liker faktisk å lese lekser. Da mest med tanke mot Norsk, Samfunn, KRL og Natur og Miljø. Matte, derimot... :P

tøft at han liker å gjøre lekser da! bare ikke la det gå mye utover musikken :)

uansett, hvordan blir lyden med korgen?

Link to comment
Share on other sites

tøft at han liker å gjøre lekser da! bare ikke la det gå mye utover musikken :)

uansett, hvordan blir lyden med korgen?

Joda, lekser er kult.

Angående Korgen er den meget imponerende, etter litt tweaking, selvsagt. Fant forresten en grei side med en del patches fra de forrige modellene pluss patcher fra folk som har sendt inn. På de forrige modellene var det blandt annet innebygget hendrix, page og halen-patcher som var greie som utgangspunkt.

Det gikk sånn passe greit an å stille de inn på den nye, noe var forandret, men det gikk stort sett bra.

Etter det var det en del 'tweaking', og nå er jeg kjempefornøyd. Jeg hater derimot synthesizer effektene. Spesielt de kjent som ESS.

Jo, imponerende teknologi på ESS, men ubrukelig! Shredde med bare å holde en tone, liksom. Unødvendig. Lyden var heller ikke særlig imponerende på den - hørtes ut som gammel commodore-musikk :D

Kort sagt er den helt rå. På linje med en Pod, tør jeg påstå. :)

Link to comment
Share on other sites

 • 4 months later...
 • 4 weeks later...

Fett bilde (AC/DC)!! :D Eller er det avatar det heter?

Hehe, jo, takk, det er AC/DC ;)

Det er kanskje på tide å få meg ny avatar. Hva sier dere? :)

Er fra Egersund selv, så det var hyggelig å se at det er andre rogalendinger her. Daue saue me raue aue men nå he ann fengje vengje ao

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Er dette en dyr eller billig gitar? Hvor mye er du villig til å betale for reparasjonen? Er den dyr, eller du er villig til å kaste en del penger på det, er jo proff- svaret riktig. Hvis det hadde vært min, og det ikke er en kostbar gitar, hadde jeg forsøkt dette: 1. Belast gitarhalsen  litt, ved for eksempel å stemme gitaren en tone eller to opp. Ta det sakte, og sjekk om sprekken åpner seg. 2. Forbered deg, og ha alt du trenger klart.. Hvis det ikke åpner seg en tynn sprekk, så er det bare kosmetisk. Åpner det seg en tynn sprekk, så legger du superlim i sprekken. Han en flaske trykkluft klar, blås så på sprekken med den, og fyll på med mer superlim. Så belaster du så fort du klarer (derfor "ha alt klart") halsen den andre veien, slik. 3. Slakk strengene, og sett på for eksempel en lastestropp med passende montering i begge ender, (omtrent passe lengde har du selvsagt gjort klart) og stram opp den andre veien. Bittelitt, du skal ikke "stramme til det knaker", bare slik at limfugen får et mildt press. Det vil trolig fikse en sprekk, hvis det er en der. Er dette en pre-war Martin, er vel rådene om proff å foretrekke.
  • Er nok ikke så mye å hente for den der dessverre. Dette er en gitar som kostet mellom 1500 og 2000 kroner ny i butikk, så hvis du får en tusenlapp på Finn så er du heldig.
  • Jeg har hatt liggende en Ibanez i noen år nå, kanskje rundt 15/16 år. Vurderer å selge denne da jeg ikke har bruk for den mer. Men! Det jeg lurer på, hvor mye kan jeg selge den for? Noen få bruksmerker, men lite. Har ikke greie på sånn så derfor jeg spørr her. Legger ved bilder!  
  • Kjøpte meg en Morgan bass og en Dean Markley amp, har lyst å lære meg litt bass spilling. Stakkars nabo nå🙂
  • Ønsker å bytte en chrome covret (2 leder braided kabel) Gibson 490T pickup i en Gibson 498T pickup. Ikke nøye om den er covret eller ei.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.