Web Analytics
Jump to content

Hans K


Boffen
 Share

Recommended Posts

Navn: Hans K. Graff

Bosted: Røyken

Om meg: gutt på 15 år som begynte å spille gitar for nesten nøyaktig ett år sida idag, fikk da kjøpt en billig combo pakke i forretningen til fetteren til mamma. før 15 års bursdagen kjøpte jeg meg en MIJ squier Stratocaster som jeg er kjempefornøyd med, julepengene gikk med til en POD xt (disse kan sees i galleriet). Går nå på kultur skolen her i røyken på gitarkurset, så jeg er ingen supergitarist enda..

Er mest påvirket av 80 talls rockere som : Mick Mars, Randy Rhoads, George Lynch og Jon Levin, men også like mye av folk som: Jimmy Page, Pete townshend, Slash og Ritchie Blackmore. Men min absolutte favoritt er nok Steve Morse

Vil anse meg som en ganske allsidig gitarist som hører på altfra jazz til blues, og blues til metal.

Angående jazzen vet jeg ikke om så mye så vil gjerne få noen tips, tenker da på band som Jaga Jazzist og Pat Mehetny Group

Driver også mye med foto og snowboard

Edited by hans k
Link to comment
Share on other sites

 • 4 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Er dette en dyr eller billig gitar? Hvor mye er du villig til å betale for reparasjonen? Er den dyr, eller du er villig til å kaste en del penger på det, er jo proff- svaret riktig. Hvis det hadde vært min, og det ikke er en kostbar gitar, hadde jeg forsøkt dette: 1. Belast gitarhalsen  litt, ved for eksempel å stemme gitaren en tone eller to opp. Ta det sakte, og sjekk om sprekken åpner seg. 2. Forbered deg, og ha alt du trenger klart.. Hvis det ikke åpner seg en tynn sprekk, så er det bare kosmetisk. Åpner det seg en tynn sprekk, så legger du superlim i sprekken. Han en flaske trykkluft klar, blås så på sprekken med den, og fyll på med mer superlim. Så belaster du så fort du klarer (derfor "ha alt klart") halsen den andre veien, slik. 3. Slakk strengene, og sett på for eksempel en lastestropp med passende montering i begge ender, (omtrent passe lengde har du selvsagt gjort klart) og stram opp den andre veien. Bittelitt, du skal ikke "stramme til det knaker", bare slik at limfugen får et mildt press. Det vil trolig fikse en sprekk, hvis det er en der. Er dette en pre-war Martin, er vel rådene om proff å foretrekke.
  • Er nok ikke så mye å hente for den der dessverre. Dette er en gitar som kostet mellom 1500 og 2000 kroner ny i butikk, så hvis du får en tusenlapp på Finn så er du heldig.
  • Jeg har hatt liggende en Ibanez i noen år nå, kanskje rundt 15/16 år. Vurderer å selge denne da jeg ikke har bruk for den mer. Men! Det jeg lurer på, hvor mye kan jeg selge den for? Noen få bruksmerker, men lite. Har ikke greie på sånn så derfor jeg spørr her. Legger ved bilder!  
  • Kjøpte meg en Morgan bass og en Dean Markley amp, har lyst å lære meg litt bass spilling. Stakkars nabo nå🙂
  • Ønsker å bytte en chrome covret (2 leder braided kabel) Gibson 490T pickup i en Gibson 498T pickup. Ikke nøye om den er covret eller ei.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.