Web Analytics
Jump to content

Jackson gitar


OlaCodaSoda

Recommended Posts

ville nok ha gitt litt mer penger for en bedre jackson..... det er ikke en direkte bra gitar... men er du nybegynner funker den vell fjell... :wink:

Er ikke nybegynner, men vil bare ha en grei ekstra gitar for gigger og slik. Dessuten er jeg litt sugen på en gitar med vib arm.

Kan dere anbefale en gitar som ikke er for dyr, men allikevel er behagelig å spille på og låter bra. Kommer til å bruke den mest til metal. Er en fordel vis den har litt brei hals.

Link to comment
Share on other sites

Har faktisk en slik js1 dinky

vet ik om den helt topp for videre kommen (kjøpte den da eg hadde lånt en gitar å øvet på en stund å ville begynne seriøst å spille)

Men den funka bra for meg ..mener nå at det ik er helt rævva lyd iden for di om den er billi..

har kjøpt meg zakk wylde epiphone så den er ik mye i bruk lenger..

kan endeli få kjøpe den vis du vil (ca et år gammel )..

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Hadde Guitar Rig 3(?) for mange år siden. Prøve alt mulig - ink Amplitube, men syns GR var desidert best og enklest i bruk. Skal teste det nye også   Jeg bruker mest Bias FX of Bias FX2, men sliter litt med latency. Hvilken type PC bruker du, og hvordan er forsinkelsene?  
  • For et år siden kom jeg over programmet Guitar rig 6. De hadde en demo med alle funksjoner bare at man ikke kunne lagre, men fullt brukbar til opptak. Den varte i 30 min, så må man starte programmet på nytt. Jeg hadde demoen i tre måneder før jeg så at de hadde sommersalg og jeg fikk hele programmet til halv pris. 1000.- kroner som var latterlig billig med tanke på hvor mange amps, rack, pedaler og muligheter som var der. Det var over 1200 ferdig innstilte lyder i forskjellige sjangere og man kan lagre de i forskjellige filer. Man kan selvsagt justere de å lagre nye, eller lage egne med alt som finnes. Den har også instillinger for vokal, trommer og mye annet. Nå har Guitarrig 7 kommet med cubersalgspris, men jeg venter til Black Friday eller Cybermonday i håp om å få oppgradert billigere. Det er masse nytt. Her er en video   Her er nettsiden: Native Instruments Guitar rig 7 Og her kan du laste ned demoen: Note: The demo version runs 30 minutes per session, and can then be reopend to try again. Save and Total Recall functions disabled. Du klarer deg lenge med den PS. Dette er ikke ment som reklame, men et godt tips. Jeg tjener ikke noe på det, men den demoen er gratis og verdt å teste...
  • Söker rock projekt i Norge att vara med i och framför allt live gig. All rock/metal är intressant.  Smakprov: www.linkedin.com/in/emlu-music-production-983a92296    
  • Heisann! er det noen som vet verdien på denne?  serienummer: US20048978
  • Via dette så endte jeg istedenfor opp med dette.   
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.