Web Analytics
Gå til innhold

Kalamazoo

Medlem
 • Innholdsteller

  16
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Om Kalamazoo

 • Rang
  Nybegynner
 1. Ok. Dere har rett. En Gibson Les Paul Standard Faded er nøyaktig samme modell som en Gibson Les Paul Standard. Det er faktisk ingen forskjell. Ikke engang navnet. Standard = Standard Faded. DKMG = DXMG. Ser du forskjellige bokstaver? Bare synsbedrag.
 2. Hvis du absolutt skal krangle på det, så heter gitaren i samme serie men uten Turbocharger DXMG. Den med fast bro heter DKMGT. En Gibson Les Paul Standard er da virkelig èn bestemt gitarmodell, selv om det også finnes en annen modell som heter Les Paul Supreme.
 3. Det finnes ikke "mange" forskjellige DKMG, bare en. Hvis du tenker på forskjellige farger, så er denne i Transparent Black. Bare å ta en kikk på for eksempel Sound1.no for informasjon om gitaren. Regner med at den som eventuelt er interessert vet hva det er snakk om. Gitaren er to år gammel, og i god stand. Tøff lyd i Emg'ene, og en herlig hals.
 4. Har blitt forelska i Les Paul, og vil derfor selge min pent brukte Jackson DKMG! Bare å ta kontakt hvis noen er interessert! (Vet at jeg prøvde å selge den en gang i fjor, men hadde ikke hjerte til å kvitte meg med den da).
 5. Var i forbindelse med en fest Rema1000 region midt- og nord-norge hadde.
 6. Var på konsert med SQ i Trondheim i september. Da hadde de både JCM 800, 900, DSL og TSL på scenen. Fikk ikke med meg hvilke de var kobla til riktig nok. Var kun Telecastere det gikk i for øvrig.
 7. Er god klang i den når den ikke er kobla i forsterker, og sammen med aktive emg's blir det en feit, herlig lyd! Veldig lett, er vistnok noe fancy regnskog-tre... (Sikkert bare tull, menmen)
 8. Marhall JCM 900 SL-X! Herligste lyden som finnes...
 9. Så Slayer og Slipknot på Spektrum i 2004. The Unholy Alliance......
 10. Da setter du i EMG. F.eks 81 i broa og 85 ved halsen. Ikke bry deg om tullinger som måtte si at de er dårlige, det er fantastiske metal-pickuper.
 11. Grattis med ny gitar! Gjør ikke noe at du ikke kjøpte min, hadde angra på det uansett!
 12. Eller så kan du kjøpe min ett år gamle Jackson DKMG i transparent black for 4500,- Koster 7200,- ny i den fargen på marios. http://www.jacksonguitars.com/gear/gear.ph...rtno=DKMG_Dinky Har hatt Js1 selv, den fungerer greit nok, men pickupene er svært ubrukelige, og vib-armen har ikke noe låse-system så blir fort ustemt.
 13. Hva er forskjellen på JCM 800 i versjon 2203, 2204, 2205 osv.? Vurderer å kjøpe enten en av dem eller en JCM 900. Hva er tøffest?
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.