Web Analytics
Jump to content

Engl


CowJuice
 Share

Recommended Posts

Prøvde en Engl topp i den lokale gitarsjappa i dag. Etter alt det skrytet jeg har hørt om dem ble jeg mildt sagt skuffa!

Den låt selvfølgelig mye bedre enn en marshall, men jeg hadde forventa noe som virkelig trøkka, og det gjorde den rett og slett ikke! Syntes den låt flatt og kjedlig!

Link to comment
Share on other sites

 • Replies 35
 • Created
 • Last Reply

Top Posters In This Topic

Hvilken engl? Fikk du kjørt den litt? Hvis den låt mye bedre enn Marshall er det jo ikke akkurat dårlig, med tanke på at de ofte ligger i samme prisklasse.. For øvrig er det sovtek-rør stock i Engl, which i dont quite get. Crap.

Velvel, alle engl's jeg har testa har lått panzer :D

Link to comment
Share on other sites

Velvel' date=' alle engl's jeg har testa har lått panzer :D[/quote']

Samme her! Synes halfstackene jeg har testet låter litt mer mann enn comboene, men du vet, størrelsen teller...

Hvilken topp var det, og hvordan var utstyret ellers, CowJuice? Hvilken gitar? Hvilket kabinett?

Skjønner ikke hvordan den ikke kan ha trøkka; min ENGL får meg til å smile proporsjonalt med volumet :D

(... ja, slik at jeg smiler mer/bredere etterhvert som volumet går opp, for dere som ikke tok den (dere vet hvem dere er!))

Link to comment
Share on other sites

Er ikke sikker på hva toppen heter eller hvor mange watt, men den var forholdsvis liten, og hadde et matchende kabinett med vintage 30 elementer.

Prøvde den med diverse gitarer. Desverre hadde ikke butikken noen gitarer med skikkelig bra pickuper, så det kan jo ha hatt sitt å si..

Forsterkeren hadde liksom ikke nok vreng i bånn, og palm mutes "whompa" ikke sånn som jeg vil ha dem til.. Prøvde å skru opp rimelig høyt også.. Kanskje jeg bare er bortskjemt med pro gap'en.. ;)

Link to comment
Share on other sites

Ville ha separate gain-kontroller (Thunder har en felles på 3 kanaler, Screamer har 2 på 4 kanaler) og reverb.

Ellers var jeg fornøyd med den.

Men så solgte jeg nettopp screameren også da.. hehe.. Har ikke så veldig lyst på metall-vreng mer.. Kjøpte meg en Fender Hot Rod Deluxe istedet.. (jeg går litt baklengs ifølge endel folk lol)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.

 • Siste aktive tråder

  • Jeg regner med at dette er i seneste laget, men skriver nå innlegget likevel. Liker ikke Finn og det som følger med av "kundkontakt", og forsøker her for å se om det er folk som jeg "kjenner" som kan tenke seg å handle noe. Regner med at dere enten skriver i tråden, eller kontakter meg på PM.  Bryter regelen med pris, regner med at det blir tilgitt i et dødt forum. Selger følgende mer eller mindre snurrige gitarer, pris blir vi enige om vil jeg tro. - Fernandes retrorocket sustainergitar med gammel (og mye bedre Japan produsert) hals, med Roland GR55 gitarsynth. (Må sjekke om synthen fortsatt fungerer) - Ibanez RG 750, sort, hardcase - Ibanez RG 550, sort - Ibanez prestige S2020X, violin burst,  hardcase - Line6 Variax 300, sort komplett med PSU og gigbag - Ibanez M-522S mandolin, limt sprekk i topp, ellers mint - Countryman 5- strengs banjo - Ibanez RD 828 LE, sort bass, original, men med Badass stol
  • Så, hvordan ble det med alt? Musikkprat er fullstendig dødt, det er ikke noe info å finne verken her eller der, men det er fortsatt aktivitet her, selv om forumet skulle stenges. Skal man bare begynne å henge her igjen, da? 🤔
  • Du skriver- When a jack cable is connected, all frequencies below 120KHz are sent to this Jack at line level. Det betyr at dette er et signal som skal sendes til en forsterker, og ikke direkte til en aktiv sub. Det enkleste og greieste er å handle en aktiv sub. Det er mindre ledninger og styr. Jeg har en passiv nesten  ubrukt sub liggende, husker ikke navn og nummer her og nå, men det er en helt grei PA- sub av kjent merke. Har vel blitt brukt i maks 8 timer til sammen. Den er din for 500 kroner pluss porto. Jeg trenger den ikke lenger. PM hvis det er aktuelt.
  • Jeg ville tatt kontakt med Falck musikk i Trondheim, om ikke annet for å spørre. De vet det nok og har eget verksted, så mulig de kan gjøre det. Det koster vel 130 kroner å sende en gitar med posten. Men ærlig talt, jeg vet ikke.    
  • Hei. Jeg er ny her, og om dette skulle vært tatt opp i tidligere tråder, må dere ha meg unnskyldt. Jeg har noen spørsmål angående inlays.  Er det noen her som gjør inlays? Skulle gjerne ha hatt nye inlays på 2 halser som allerede har enkle inlays fra før. Lar dette seg gjøre, eller blir det fryktelig kålete? Hva er evt prisen for å få slikt gjort?
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.