Web Analytics
Jump to content

Tube Works Tube Driver TD-752 (NUAD)


Gubbe
 Share

Recommended Posts

Jada.

Fullstendig strøken 12" combo fra tidlig 90-tall på 100 watt (Mosfet?) og en Tube Driver i preamp.
Ampen har stått i et kulturhus, aldri vært på veien. Fikk den til en meget hyggelig pris.

To kanaler (Clean og Tube) med separat eq, effektsløyfe, line out, footswitch (mangler) og fjærklang.
Særdeles solid bygg, denna er tung. Her må det monteres hjul dersom den skal flyttes mye (ja, særlig. Bare lite mye flyttes ja, sikkert lite mye hver helg eller jaffal annenhver helg minst. Eller ikke.)

Clean er forbausende fin, og i mine ører et utmerket utgangspunkt for det aller meste.

Tube er som en Tube Driver, drives av et preamp-rør (usikker på hvilket).
Vel, Tube Driver er jo en 90-talls greie, men jeg greier fint å skru en troverdig TS/BD på steroider.
Skal man over i metal-land må man nok inn med pedaler.

Begge kanaler kan skrus HØYT!
HØYT, sa jeg.

Hæ?

Og begge kanaler samtidig er forbløffende fett, tenk litt i gata Voodoo Labs Sparkle Drive.

Jeg kjøpte denne for å kunne kjøre to amper samtidig (har en medioker Mustang II fra før for effekter og amp-mods), men nå spørs det om ikke denne fikser det helt alene. Må selvsagt supplere med pedaler i tilfelle, og selge/gi bort Mustangen....

Hm. Må fundere litt på dette.

Edited by Gubbe
 • Like 3
 • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

Disclaimer: Ta høyde for en solid porsjon confimation bias her, men dette er da virkelig en feitefeit feitesen fleskete amp.

At den kosta under 4 sixpacks hjelper jo, men fy fela. Disse 100 watta på to kanaler i en 12" combo sparker ordentlig fra seg, og grunnlyden er aldeles flott.

Blir garantert farvel til pingle-Mustangen nå. 

 • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Jøssoball....

I min søken etter original footswitch til denne har jeg kommet over en håndfull annonser (Ebay, Reverb etc).
Jeg vet at prisforlangende er en ting og hva de faktisk går for er annen, men jeg tror har gjort et greit kjøp når jeg betalte tilsvarende 22 stk gode butikkøl.

Jeg har sett priser fra 120 gode butikkøl til 180 gode butikkøl.

 

Steike....nå ble jeg tørst.

 • Haha 4
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Den hadde ikke lignet i det hele tatt. I 1954 var Stratocasteren noe totalt nytt, med inspirasjon fra romfart, konseptbiler og 50-tallets fremtidsvisjoner. Hadde den blitt lansert i dag så hadde den ikke lignet på noe vi har sett til nå. Kanskje noe i nærheten av Abasi eller Strandberg sine gitarer, men antakelig enda lengre vekk fra "standarden".
  • Det John Mayer sier er at hvis Stratocasteren hadde blitt lansert i dag,så hadde den vært litt annerledes enn 1954-utgaven.Han hadde noen ideer som var utenfor rammen til Fender sine signatur/artist-modeller (som strengt tatt er satt sammen av standard stratocasterdeler,som halsprofiler,lakk,kobling av elektronikk,det eneste som er unikt er pickupene.)Men å starte et prosjekt ut over disse rammene,som innebar bl.a. å forandre  profilen til kroppen var ikke noe Fender ville gå med på.De vil ikke ha noe nytt. De hadde et nytenkende prosjekt med Roland (VG Stratocaster).Det ble ingen suksess. Samarbeidet PRS/John Mayer har fått enorm oppmerksomhet,bedre markedsføring av både gitar og artist kan ingen håpe på å oppnå.  Og økonomisk er dette helt sikkert en vinn/vinn-situasjon for begge parter    
  • Har faktisk 2 stk 1x12 rivera cabs med metallgrill som jeg brukte til en mindre amp. Fantastisk bra cabs som jeg ikke kvitter meg med....ALDRI!!   Dessverre så er det i praksis håpløst å bruke på 100w ampen min. De er for små fysisk og elementene tåler ikke 100w. Skal bruke disse kabinettene hjemme etter hvert på en amp med mindre watt.     ...men er det noen som har erfaring med begge nevnte kabinett og kan dele sin erfaring? Merk at jeg har skrevet feil i innlegget, Orange closed back skal det være, får ikke endret.  Som noen nevner så ser det betydelig bedre ut med Marshall cab sammen med en Marshall topp, men noe sier meg at byggekvalitet på Orange er MEGET bra, og ut fra noen youtube tester så har jeg intrykk av at Orange er litt mer "balansert". På den andre siden så er det vel 7 kg tyngre enn Marshall sitt og er et beist av et kabinett selv om det er 2x12. Når det kommer til pris så er jeg der at jeg vil "buy nice, not twice"     Går mest i 70 og 80 talls heavy + Stoner rock og litt blues heheh, har prestert å skrive open ser jeg, det skal være closed back. Får ikke korrigert innlegget     Er en forsterkertopp, og jeg har allerede gått runden om 4x12, og kjenner at det er så alt for upraktisk når jeg skal frakte det til spillejobber     Akkurat det jeg opplever også. Låner et 4x12 cab (med 12T-75....funker ikke bra på JCM 900 etter min smak), og det er rett og slett for stort å ta med seg. Blir litt teit å må kjøpe meg en gammel Toyote Hi-Ace for å få med utstyret når en 2x12 fint går i ei stasjonsvogn  
  • SS er jo hypermoderne! Har du ikke sett den ekstra lille cutouten på det nedre hornet?
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.