Web Analytics
Gå til innhold
 • Bli medlem

Tekst/Musikk komponist søker vokal samarbeid til material


Anbefalte innlegg

Hei!

 

Er en musikk/tekst komponist som er ute etter 

den rette vokalisten som vil hjelpe til med spennende musikkprosjekter

 

 trenger den rette vokalisten som jeg kan samarbeide med som vil synge til tekstene mine . 

 

Arrangement er lagt ferdig og det gjenstår bare å legge til Vokal. Hadde vært fint   om vokalisten var fra Stavanger området og synger på dialekt .Tekstene mine er skrevet på 

Norsk stavangersk vestland dialekt så vokalisten må være tilknyttet denne type tekster.

 

Jeg jobber digitalt så det blir lettere å jobbe fleksibelt sammen. 

 

Noen som er interessert i å synge og har mulighet å spillen inn hjemme vokalt så ta kontakt?

 

Send gjerne noe Pm’s hvis du føler at du føler du hører til i denne settingen..så kan vi evt ta kontakt😊

roal_jazz@hotmail.com

 

Sjekk noen av låtene så hører du hva det går i:

 

 

https://m.soundcloud.com/andreas-hernan-roalkvam

Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
 • Hvem er aktive   0 medlemmer

  Ingen innloggede medlemmer aktive

 • Lignende innhold

  • Av Heroan
   Hei .
   Er en seriøs musikk/tekst komponist fra Stavanger som søker vokalist å jobbe med eget material basert på norske tekster og ligger i sjangeren pop/elektronisk . Hvem som helst om du er dame eller mann. 
    
   Jeg jobber digitalt og produserer musikken hjemme. Føler jeg kan jobbe fleksibelt.
   TA KONTAKT HVIS DU ØNSKER Å SAMARBEIDE MED EN SERIØS KOmponist
   email: roal_jazz@hotmail.com
   eller fb Messenger 
   send gjerne noe demoer eller opptak så jeg kan høre hva du har gjort tideligere.
    
   LEGGER VED LINK Så du kan høre hva det går i :
   https://m.soundcloud.com/andreas-hernan-roalkvam
    
   https://urort.p3.no/artist/andreas-hr
    
  • Av ingridnøtt
   Leter etter noen å spille reggae med for jorden. Person 25. Peace 
  • Av ingridnøtt
   Hei. 
   Leter etter inspirasjon. Jeg er en person på 25 og kommuniserer best gjennom musikk, befinner med på landet rett utenfor Drammen og er fleksibel på avstand rundt en time halv annen. 
   Jeg liker å eksperimentere med lyd og toner, spiller litt gitar, melodica, piano og trommer, men hovedinstrumentet er vokal, hvor jeg opplever mest relief. Alt fra soul/blues/jazz til reggae, Root music. Håper det er noen der ute som er interessert. 
  • Av OJTheViking
   Tenkte jeg skulle dele litt av den nyeste musikken min!

   Prøver å få igang et nytt band (var sist i et band som het Strongwater i perioden 2008-2012), og i den sammenheng har jeg jobbet en del med riff-ideer, låter og tekster. Deler nå tre av en håndfull komplette låter jeg allerede har skrevet, som en indikasjon på stil.

   Selv spiller jeg trommer, og har liten erfaring med fysisk gitarspilling. Derfor har jeg utarbeidet ideene mine først i MIDI, og deretter fullført en slags miks i Guitar Pro og EZDrummer (med Drumkit from Hell-utvidelse, selvsagt). Lyden er derfor litt kunstig, men jeg håper låtene likevel høres ut som at de kan bli ekstra tøffe den dagen de spilles på ordentlige instrumenter. For øyeblikket mangler låtene dog vokal og gitarsoloer (solopartiene får gitaristene bryne seg på selv).

   Jeg er fortsatt på utkikk etter medlemmer; har hatt litt kontakt med noen folk herfra og derfra, men ingenting er 100% avklart ennå. Vokalen jeg er ute etter bør nok mestre en del growling og screams, men bør også kunne mestre litt melodisk vokal. Så, om der sitter noen ivrige vokalister, gitarister og/eller bassister der ute (uansett etnisitet, kjønn eller legning), ta kontakt om dette skulle være av interesse. Du kan nå meg på e-mail: ojtheviking@mail.com

   Her er link til det nye materialet: Armagöddamn [Demo Songs]

   P.S.: Jeg holder til i nærheten av Hamar for øyeblikket, og det er der jeg ser for meg at hovedbasen bør stå plassert den første tiden. På sikt, under de rette omstendighetene, kan steder som Oslo vurderes.

  • Av entotje
   Hei, håper noen kan hjelpe meg med tips til en vokalpedal som skal brukes live .
   Først tenkte jeg at det "bare" var å skaffe seg en reverbpedal, men etter å ha lest en del utenlandske forumer kan visstnok en vokalpedal være litt som å tråkke på føttene til en lydansvarlig. Jeg tar meg alltid tid til å prate og finne en god tone med lydteknikeren og forklarer hva jeg ønsker. Det blir ofte kjempebra resultat på lydprøvene, men når selve konserten er igang er det som om alt er glemt av hva som angår vokalen.
   Jeg har spilt live i 10 år, og etter altfor mange konserter hvor lydmannen kutter, dobbler og endrer vokaleffekten min (vi recorder hver konsert og hører alt) er jeg nå passe drittlei av å ikke få lov til å høres ut som meg selv. Det kjennes ut som om de ikke skjønner at reverben er veldig personlig og har mye å si for uttrykket til hele bandet. Jeg spiller gitar og ville aldri latt en lydmann røre mine effektinnstillinger, så jeg tenker litt på hvorfor i all verden jeg skal la en gjøre det med mitt andre instrument, vokalen? Jeg bruker kun reverb/echo effekt. Ingen pitching eller harmony. Det er kjempeviktig for meg at effekten er ca den samme under hele konserten, og at jeg selv slår av denne mellom låtene når jeg prater til publikum. Jeg har lest en del om at man burde dele vokalsignalet i dry og wet for å gi lydteknikere et tørt signal å jobbe med, men har ekstremt dårlig erfaring med dette fra da jeg spilte bass i samme band og lydmteknikere ofte ødela all lyd ut med det tørre signalet da de ikke skjønte hvordan vi ville høres ut. Igjen, endringer gjort etter lydsjekk. Bandet jeg spiller i har en noe spesiell lyd og vi skjønner så klart at en ukjent lydmann ikke kan sette seg inn i dette på kort tid, men det er synd de ofte endrer lyd ut etter lydsjekk så vi ikke hører det i monitor. Hvordan blir dere møtt med egen vokalpedal av lydansvarlig på steder? Noen som har tips og triks eller erfaringer dere kan dele med meg? P.s Sorry for mye tekst. Vi har ikke råd til egen lydtekniker og jeg er så klabert åpen for å endre effekten fra større spillested til et mindre når vi er der. Jeg synger gjennom en AKG D5 mikrofon og vurderer å kjøpe BOSS VE-1
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.