Web Analytics
Gå til innhold
 • Bli medlem

Neutrik silent plug problem


Anbefalte innlegg

Har stilt samme spm. på Gar Cafe også, men kanskje de lyseste hodene bare er her. Så:

Trodde jeg var ganske teknisk, men her kommer jeg til kort og roper motvillig på hjelp 1f642.png:)

Har laget en Mogami kabel med Neutrik Silent plugs og den funker fint på andre forsterkere, men ikke på Blackstar HT5. Andre kabler med vanlig plugg funker fint på samme forsterker (med samme gitar). Når jeg stikker Neutrikpluggen nesten inn (før den bevegelige jordingshylsen tar kontakt) så funker den også på Blackstaren. Det er vel altså et eller annet i kontakt jord/jord mellom plugg og forsterker som skjærer seg, men hva? Problemet har oppstått plutselig og helt uten at forskerkeren har vært i bevegelse. Loddingene i begge plugger er sjekket og i orden. Jackpluggen på HT-5 er printkortloddet, så det var ikke bare-bare å feilsøke denne visuelt.

Kjent problem og ditto løsning for noen?

Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
 • Hvem er aktive   0 medlemmer

  Ingen innloggede medlemmer aktive

 • Siste aktive tråder

  • Jeg kommer til å få en Gibson Slash Les Paul Standard 2020 (i nyyyydelig Anaconda Burst) til jul. Men den har ikke weight relief. Jeg har aldri holdt i en Les Paul som ikke har det, så jeg aner ikke hva jeg kan forvente meg. Det eneste jeg er sikker på er at jeg nok må sitte når jeg spiller.  Jeg har en Les Paul Faded 2017, på 3,2 kg. Den kan jeg stå med i 30-40 minutter, men jeg er nybegynner (tok pause i et par år), og synes det er så vanskelig å treffe de riktige strengene når jeg står. Han jeg øver med spiller akustisk gitar, og sitter. Dermed blir det til at jeg også sitter når vi er sammen. Om noen har tips til plekterteknikk tar jeg imot med glede!       
  • Hei Endt hvordan går det med amp bygge prosjektet? Jeg har akkurat bestilt et 18W Plexi byggesett fra ampmaker.uk Jeg har printa ut bygge manualen, leser litt hver kveld og gleder meg som en unge. Venter litt med eff loop settet...
  • Nei, men jeg har mutterhylser, men det ser det ut som om du har fått tak i 🙂 Fint kabinett!
  • Grattis! Virker fete de der! 🙂
  • Har i senere tid hatt litt løselige tanker om å ha én gitar i tillegg til Strat´ne, men egentlig ikke funnet noe som har trigget kjøpelyst - uten at det har vært (alt) for dyrt. Men for et par uker siden kom jeg over en YT-snutt der Jared James Nichols demonstrerte Epi´s versjon av hans Old Glory.  Da begynte det å klø litt. Det helt enkle nedstrippede konseptet med kun én P-90 og det litt "bøllete" designet tiltalte meg. Så da måtte jeg innom posten og hente pakke i dag:  
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.