Web Analytics
Gå til innhold
 • Bli medlem

Søker 1 gitarist eller bassist til Jam


Anbefalte innlegg

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
 • Hvem er aktive   0 medlemmer

  Ingen innloggede medlemmer aktive

 • Lignende innhold

  • Av ingridnøtt
   Hei. 
   Leter etter inspirasjon. Jeg er en person på 25 og kommuniserer best gjennom musikk, befinner med på landet rett utenfor Drammen og er fleksibel på avstand rundt en time halv annen. 
   Jeg liker å eksperimentere med lyd og toner, spiller litt gitar, melodica, piano og trommer, men hovedinstrumentet er vokal, hvor jeg opplever mest relief. Alt fra soul/blues/jazz til reggae, Root music. Håper det er noen der ute som er interessert. 
  • Av treddon
   Gitarist på 24 fra Steinkjer på utkikk etter en musiker (en jam buddy) å spille med. Helst trommis eller en annen gitarist eller bassist
   Er mest interessert i metal, men spiller gjerne alt av musikk så lenge jeg har noen å spille med
    
   Ta kontakt ved interesse!
  • Av Perph
   Hei alle sammen
   Jeg er på jakt etter likesinnede mennesker å spille musikk sammen med i Oslo omegn. Trenger ikke å være blodseriøst, så lenge en kan ha det gøy og at en får det en spiller til å låte bra. Band kan også være aktuelt. 
   Jeg er 26 år, har spilt gitar i litt over 4 år, og noe som begynte som forsiktig klimpring har utviklet seg til en stor lidenskap i livet. Til forskjell fra de mange andre, var mitt mål med å lære seg instrumentet først og fremst å kunne spille funk, dernest soul og blues. Har etterhvert blitt interessert i jazz og r&b, men også pop og rock. Har grei forståelse av musikkteori. Selv om jeg ikke kan alle skalaer, arpeggioer, og superfancy akkorder, så snakker og forstår jeg språket og elsker å lære nye ting. 
   Inspirasjon kommer fra en rekke ulike artister, Nile Rodgers, Bill Withers, James Brown, D'angelo, Stevie Wonder, SRV, Hendrix, John Mayer, Clapton etc etc. Har spilt en del sammen med venner som spiller både gitar, trommer og bass, men veldig sporadisk. Ønsker nå å komme i kontakt med nye folk, for å få til en semiregemessig jam, både for å bli inspirert, lære, og skape  en kul sound sammen. Om du som ønsker å ta kontakt synger, spiller bass, gitar, tangenter, blåseinstrumenter eller hva det nå er, er meg likegyldig. Alder spiller eller ingen rolle. 
   Har et greit arsenal av utstyr om du er keen på å låne gitar. Byr gjerne på en pils og en jam! Ta kontakt om du er interessert.
   Ser frem til å høre fra dere!
  • Av skullehettfrank
   <p>Hallais!</p>
   <p> </p>
   <p>Eg ønsker å komme i gang med en jammegruppe/band i Stavanger. Ser derfor etter likesinnede som ønsker det samme. Spiller selv trommer og gitar og ser sånn sett etter folk som spiller andre instrumenter, men utelukker ingen OG..om du kan synge er du veldig velkommen. </p>
   <p> </p>
   <p> </p>
   <p>Musikken eg hører på og inspireres av er igrunn veldig varirert med alt fra trip-hop og lounge til death metal og stoner rock. Likevel heller eg mest mot rock og metal. Kan nevne noen av artistene eg hører på så du skjønner ka det går i:</p>
   <p> </p>
   <p>Jimi Hendrix, Big Bang, Rage Against the Machine, Tool, Opeth, Alice in Chains, Audioslave, Black Sabbath, Gojira, Bonobo, Incubus, Red Hot Chili Peppers m.m.</p>
   <p> </p>
   <p>Om det her virker interessant så gi meg en lyd!</p>
   <p> </p>
   <p>hilsen</p>
   <p>Thomas (25)</p>
   <p> </p>
   <div> </div>
   <div id="myEventWatcherDiv" style="display:none;"> </div>
  • Av kidCha0s
   Heisann!

   Jeg er en gutt på 22 år, egentlig fra Oslo, men som nå er bosatt i Halden, som er på utkikk etter enten et band, eller en/flere personer å jamme jevnlig med.

   Begynte å spille gitar for 5-6 år sida, men ble rett og slett dritlei (ikke nok tålmodighet, kanskje) hele opplegget, men tok opp gitaren igjen for rundt 1 år sida og har fått interessen sterkt tilbake, føles ut som det er her for å bli denne gangen

   Jeg har en Kramer Focus og en Fender 212RFM, skal også bestille en Boss ME-70 så det blir litt mer og leke seg med.
   Har nesten ikke noe håp om å finne noen, siden dette har vist seg å være sinnsykt vanskelig?

   Angående hva jeg ønsker å spille, så vil vel kanskje alternativ metall være det nærmeste, gjerne med litt blues og country i seg!
   Jeg driver også å lærer meg growling/screaming, om dette kan komme til nytte.

   Håper virkelig på noen bra svar fra noen bra folk!
   Cheers! :-D

   ( Christofferkvilas@gmail.com )
   ( Mobil; 90026789 )
 • Siste aktive tråder

  • takk. men den må hentes, dessverre.
  • Eneste mulighet for å komme videre nå er nok å prøve med en annen kondensator mic.  Lydkortet fungerer fint med gitar rett inn - og da vil jeg anta at en dynamisk mic også fungerer - om det ikke skulle være en feil med xlr inngangene på begge kanaler som reduserer nivået. Det anser jeg som lite trolig. Andre kabler er prøvd uten resultat. Tviler også på feil i setup i DRW da lavt nivå og støy/sus er akkurat det samme gjennom hodelelefonutgangen på lydkortet. Får høre litt rundt om noen i nærheten har en  som kan lånes. I ytterste konsekvens - kjøpe en fra butikk som har x antall dager åpent kjøp/returrett.
  • Er det full stopp i prosjektet?
  • JC22 https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=205905820
  • Det er jo ikke så mye annet å gjøre enn å feilsøke. Lån en annen mic og prøv. Om det så er en standard 58 eller så, bare det er en du vet funker. Da får du i hvert fall evt luket bort mikken og/eller lydkort som problem. Prøv også med annen kabel. Hvis det ikke er noen forskjell da, må du inn i innstillinger på lydkort og garageband og se.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.