Web Analytics
Gå til innhold
 • Bli medlem

kidCha0s

Medlem
 • Innholdsteller

  36
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

1 Neutral

Om kidCha0s

 • Rang
  Nybegynner
 • Bursdag 17. april 1990

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  666 Devil's road
 • Interesser
  Gitar, pils og musikk.
 1. Noe i Sarpsborg, Fr.stad eller Halden områdene etterhvert? Synd jeg ikke fikk med meg Fr.stad! - Låter jo kung det her
 2. Føler det er litt bak mål at jeg må ha en begrunnelse ovenfor andre, på hvorfor jeg vil ha et stack. Men jeg vil ha et stack fordi den andre gitaristen har det, i tillegg til at jeg aldri har hatt ett og det er noe jeg vil teste ut. Poenget med hele denne tråden var at jeg skulle få noen tips om hvilke stack som fungerer til metal, ikke at det skulle bli en diskusjon på hvorfor jeg ikke ønsker å kjøpe meg en combo, eller på hvorfor jeg avslår tanken på en combo.
 3. - Har forstått det nå. Skal teste den ut hvis jeg får muligheten. Men nå var det i grunn snakk om topp og kabinett, ikke en kombo (rør, eller ikke)..
 4. Mulig, jeg er enda verre med tanke på kunnskap om utstyr, er jo en grunn til at jeg ble medlem i forumet. Tenkte jeg kunne lære en del her. - Min er ikke en rør-amp, vet bare at den ikke høres bra ut på høyt volum.
 5. Ja, jeg ser (og vet) at det er mye jeg må lære meg. Men virket som det brygga opp til storm her, så jeg tenkte jeg skulle si jeg ikke ville tråkke på noen føtter Men som sagt, jeg trenger det ''trøkket'' samme hva jeg velger. Mørk og varm clean. Hissig overdrive. Som skal låte bra uansett om det spilles _høyt_. ^ Om den ENGL ampen kan gjøre dette, så er det ikke meg imot og teste den ut, for all del. Men var i hovedsak ute etter topp og kabinett.
 6. Ok, så den spiller like høyt/høyere, men hvordan er ''trøkket''? Når jeg skrur høyt opp på komboen min, så blir det bare høyt, mens ''trøkket'' fra kabinettet til kameraten min overdøver så jeg sitter igjen med en nærmest desperat skriking som prøver å komme igjennom dypet fra Marshallen. - Jeg kan helt sikkert teste ut ENGL'en, for jeg har som sagt aldri testa den ut og det er ikke meninga å tråkke på noen tær her, som sagt så er jeg ganske fersk i samspilling siden jeg har spilt mest for meg selv tidligere. I tillegg er jeg som sagt i utgangspunktet på utkikk etter en topp + kabinett.
 7. Tenker å ha en til både øving (med høylytt trommis? ) i tillegg til å kunne bruke den på fremtidige gigs. Jeg må klare og spille sammen med den andre gitaristen vår og han pumper en Marshall JVM800 med 4x12 kabinett, og forsterkeren jeg har nå dabber veldig ut midt oppi lyden av forsterkeren hans + trommer. Ampen jeg har nå er 100W, men mulig den er crappy i forhold, det veit ikke jeg. Har aldri testa ut en Engl på 50 watt, men ser for meg at å gå ned i watt og størrelse ikke er løsninga på problemet? - Nå er vel JVM800 også 100 watt hvis jeg ikke tar helt feil, men lyden min forsvinner om
 8. Takker for tilbudet, men må opp litt i størrelse Blir nok å sjekke ut 5150 toppen, bare etter å ha sjekket den på Youtube så fikk jeg urgen til å teste den ut. Høres jo helt vill ut. Det samme synes jeg om Bugera 333XL, Line6'en og jeg må selvfølgelig prøve ut ENGL'en som ble nevnt, har hørt mye bra om ENGL, men har aldri fått testa det ut :/ Takker for veldig bra svar, alle sammen - Da er det bare også prøve å finne plasser som har disse så jeg får testa det ut. (Jada, hvis noen har noen ideer på sjapper i Oslo/Østfold utenom Myrbraathen og 4Sound som har noe av dette så bare si fra!
 9. Hei. Hadde tenkt å få oppgradert lyden her! Har nå en lojal Fender 212Fmr som alltid har vært der, men lyden blir litt spak med tanke på øving. Lurer da på om jeg kunne få noen pekepinner på hva jeg burde teste ut? Kunne vært greit med et par anbefalinger i og med at det er et hav av topper og kabinetter der ute. Jeg spiller ren metal, men liker og ha en skikkelig varm, dyp clean lyd også. Bruker en del effekter på clean, men vil helst holde det til et minimum på overdrive, så det som blir anbefalt må kicke skikkelig når du skrur opp gainen, ønsker ikke å få noe 80's rock lyd, men en skik
 10. Jeg har en Cm ''skala'' greie som jeg er mer eller mindre stuck.. Blir vel stuck i den helt til jeg får brukt den i en låt. I tillegg til at jeg ''knoker'' sammen hånda jeg strummer med istedenfor å bare ha de tre andre fingrene rett ned, men har lært meg til å spille med det uten at det gjør noe for lyd og strenger. Så kan vel palm muting nevnes!
 11. but i dont care about you either. i dont care about your lives. i dont care about your money. or your educated wives. ^kicker ass bra den her linja syns jeg var litt rar; I dont care about your messed up shit. - synes ikke den fungerte helt med alt det andre, hvilken shit? hva slags musikk er det?
 12. Vi er tre gutter i midten av 20 åra som har et band helt i oppstartfasen. Vi søker etter en trommis og en bassist som kan være med å bygge det her videre. Vi er på utkikk etter noen som ikke nødvendigvis er ''kjempeflinke'', men noen som er seriøse angående det å lage musikk, og som kan bidra med noe til bandet, i tillegg til å kunne holde rytme, skape melodier etc. Alt det som er basic der. Musikkstilen er alternativ rock/heavy metal med noe sørstatstoner. Sleng inn en kommentar, eller en PM hvis du vil vite mer
 13. Danelectro. Grattis med en spaca gitar
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.