Web Analytics
Gå til innhold
 • Bli medlem

PowerShot-x

Medlem
 • Innholdsteller

  23
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

3 Neutral

Om PowerShot-x

 • Rang
  Nybegynner
 • Bursdag 24. mai 1969

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Akershus

Nylige profilbesøk

458 profilvisninger
 1. Søker noen til uforpliktende jam. Enten en gitarist eller bassist. Bor i Akershus. Skal stå litt på siden min her inne hva jeg holder på med, liker. Det er som sagt en uforpliktende jam.
 2. Ville jo vært interessert i uforpliktende jam. Hvem vet hva som kommer ut av det. Kan se på siden min her, om interessert så søker jeg enten en gitarist eller bassist. Behøver ikke være verdens beste, så er heller ikke jeg. Men mye skjer når man spiller litt med andre.
 3. Tar gjerne en uforpliktende jam jeg. Se på siden min, ta gjerne kontakt
 4. Tar gjerne en uforpliktende jam jeg. Se på siden min, svar gjerne tilbake om det ønsket
 5. Fuck alder. Er nok mye eldre, faktisk et halvt århundre. Hørte på noen av sangene dine, og noen elementer der jeg likte. Det jeg lurte på var om du ønsket å jamme, helt uforpliktet selvsagt
 6. Hello, what a beautiful voice. I'm actually no band yet, and make much own stuff. I actually was seeking some to jam with on guitar. Was actually thinking about another guitar player. But sometimes I wonder how it would be with a singer. Maybe it would be a disaster, thats for me compared to your voice. You can look into my profile see it trough. I'm actually on search for a not obligated jam. If its not liked, its just walk away. If it give some thing, then it will be something to grow.
 7. Ønsker du en trubadur er det bare å gå til min profil. Bor i Akershus, så ikke så langt unna. Tar gjerne en samtale
 8. Hei. Vi bor jo ikke for langt unna hverandre. Les på profilen min
 9. Er noen forskjell på de turnerne på bildet og de originale?
 10. Synes du jeg da skal prøve å by 8000 kr, den som jeg fikk tilbud om til 10 000 kr, som hadde kasse, orginale pickups, god stand? Det vil da være et fint og seriøst bud, ikke minst et rettferdig bud?
 11. He he. Nå fikk jeg nettopp et tilbud om en med orginale pickups, som har hardcase, og god stand, en SG 61 Reissue fra 2000, eller 04 tallet? Han skulle ha 10 000 kr. Men 10 000 kr var da jo også mye. Jeg trenger vel å prute dette ned til 7500 kr da?
 12. Etter å ha lest og lyttet til den fikk jeg sykt lyst på en slik gitar. Men jeg regner med at det er flere som fra tid til annen er i salg, så jeg behøver ikke stresse eller betale for mye for denne gitaren om jeg skulle finne ut at jeg liker denne gitaren veldig godt? Kan jo være han setter ned prisen til et mer akseptabelt nivå. Men er det noen forskjell på årsmodellene til Gibson SG 61 Reissue? Noen som er å foretrekke? Denne her er jo en 2001 modell.
 13. Har jo enda ikke fått testen den ut, eller særlig andre SG'er. Høres jo ut som det er uorginale pickups på denne, men det virker som det er disse '57 pickupsene som er populare for SG fan. Men disse er jo byttet ut ? Skulle nesten tro at det kunne lønne seg å heller skaffe seg en orginal SG, og heller putte inn '57 pickups i den ved det man sparer ved å ikke kjøpe denne Gibson SG 61 Reissue gitaren.
 14. Har fått et tilbud på Gibson SG 61 Reissue 2001 modell (bildet under)? Er 8500 kr en grei pris, da uten hardcase. Det sitter uorginale pickups i den, en burstbucker i bridge, og en uviss sak som visstnok skal låte fint i neck, montert i "Peter Green-mod". Er det verd dette? Ingen båndslitasje, og ellers god stand. Den ser slik ut som på bildet, så man ser at pickupsene er uorginale, og tror ikke de orginale følger med. Tror de gikk for 13 000 kr en gang, da med hardcase. 8500 kr virker ikke da som noe veldig avslag? Men nå har ikke jeg greie på dette med Gibsen, så jeg søker råd and pris.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.