Web Analytics
Jump to content

Ny 22 watt topp i hus


askret
 Share

Recommended Posts

Jeg trengte en liten topp som kan stå fast i øvingsrommet, sammen med Marshall 1936 2x12 kabinettet mitt. Etter endel leting fant jeg denne, Bugera V22 Infinium!! 22 watt, eller 11 watt i triode modus, med 2 kanaler, fotswitch, reverb og effektsløyfe! Og prisen da! drøye 2400 kroner levert til nærmeste postbutikk. 2 stk EL84 rør, og 3 stk 12AX7.

Har ikke fått spillt så mye på den, bare sjekket at alt virker (ikke testet FX sløyfa) Det gjør det, og førsteinntrykket er at denne er overraskende solid bygget og det ser ut som veldig bra kvalitet! Ikke helt som forventet..
Begynte med full effekt, og den har jo en krystallklar solid clean kanal, dette er helt i Fender-land. Og vrengkanalen er helt brukbar, men tror den trenger litt fininnstillinger som jeg ikke har gjort!
I triode mode passer det godt å skru ned kanalvolumene og pushe mastervolum mot max, herlig lyd på akseptabelt kjellervolum. Og også litt antydning til crunch på clean-kanalen.

Tror dette kan bli en grei amp, også på et øvingsrom, spiller høyt, men man mikker jo opp....

Har lest endel reviews på nett og det er stort sett bare skryt å lese, endatil noen som påstår dette er verdens beste amp, uansett pris! Vel, noe drøyt det, men som sagt, dette lover godt! Håper bare den er mer pålitelig og holdbar enn det Bugera var kjent for for 5-10 år siden!

_DSC0980.JPG

_DSC0978.JPG

_DSC0979.JPG

Edited by askret
 • Like 4
Link to comment
Share on other sites

Har fått brukt den litt i kjellerstua nå, og må si at jeg egentlig er litt imponert over denne latterlig billige rakkeren! Fantastisk clean, og jeg har fått til en helt ok vreng også. Men den svelger unna alt jeg har av vrengpedaler så det blir helst cleankanalen jeg bruker. Så kort oppsummert fra alene i kjellerstua: Kjempefornøyd!

 • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Jeg bor i Arendal, og jeg planlegger å kjøpe en gitar jeg gjerne vil ha profesjonelt setup på kort tid etter jeg mottar den. Er villig til å reise et lite stykke, men leter helst etter noe nærme Arendal. Noen som har noen plasser de anbefaler?
  • Har ikke vært innom her på en god stund. Trodde hele greia var avviklet, men så er det jo ikke - foreløpig i hvertfall🤔
  • Den som ideelt passer, i følge nettbutikken er på RMS-effekt: 250W - Toppeffekt: 350W, så du har nok rett:) Ja det er et relativt lite anlegg, men jeg tror det holder i et kjellerlokale eller øvingsrom. Jeg øver mest med hodetelefoner så jeg trenger å høre det jeg holder på med, i rommet, og det går ikke her jeg bor.
  • Det blir for avansert for meg. Jeg trodde det bare var å plugge i en gitar og spille i vei. Visste ikke om den pickupen. De selger også uten så det var en slik jeg så for meg, men hvis man trenger ekstrautstyr så blir det noe annet. Jeg har en Gibson Les Paul og ønsker meg en svart Fender Stratocaster. Det er alt jeg trenger av El gitarer og jeg liker ikke tanken på å koble på ekstrautstyr. Jeg så også nettopp på manualen og tror jeg trenger å tenke litt på dette, men det blir neppe aktuelt. Utrolig flott sak likevel, i hvert fall når de tester den på Youtube. Jeg er en enkel sjel og vil ha det enkelt. Derfor har jeg mye nesten ubrukt utstyr, eller bare testet for å se at det funker når man får det hjem, som skal ut på Finn når jeg en eller gang får den rette spiriten. Boss BR 800 Muligens en nyinnkjøpt Yamaha MG10 XUF Yamaha PSR-S670 keyboard (veldig lite brukt) Taylor 327e V-Class (så godt som ny) En del pedaler (Kun testet) Muligens forsterkeren til PA anlegget jeg nevnte. (Ny, kun testet) Og en del mer jeg ikke kommer på i farta. Jeg er redd det ville blitt en Roland GR55 GK i tillegg som skulle ut på Finn.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.