Web Analytics
Jump to content

NGD Epiphone Firebird VII


ErikKlæptn

Recommended Posts

Sverget på at jeg ikke skulle kjøpe ny gitar på leeeenge og ihvertfall IKKE Epiphone!! Nuvel....spoler litt frem i tid, legger til et ukelangt kjedelig sykehusopphold med en del legemidler som svekker dømmekraften (skylder på det) + mobiltelefon....vipps så ble det en NGD?

Denne gangen gikk jeg på en Epiphone Firebird VII. Har hatt veldig lyst på en Gibby lenge, da i tobacco burst, men disse har en prislapp jeg ikke kan forsvare, så da ble det å fyre av når denne dukket opp.

Generelt i svært bra stand til å være 20 år gammel, men pickup switch er brukket å må byttes. Må få seg en grundig setup da action er vanvittig høy, pickup må justeres høyden på, olje fretboard, polere bånd++. Når alt er gjort tror jeg dette blir en bra player som jeg skal PRØVE beholde en stund....

Får jævla lyst å spille no stoner, 70-talls greier eller blues når jeg sitter med denne?

D23A2524-2E30-4445-99F3-1D124B0035D4.jpeg

E3DB6929-726F-48FF-ABAF-F6EB5EFA54FA.jpeg

27BB5FEF-4D2E-43B4-9A92-90DBAD9003E2.jpeg

Edited by ErikKlæptn
 • Like 5
Link to comment
Share on other sites

4 minutter siden, Troll skrev:

Kul gitar! Epiphone lager gode gitarer, så lenge man treffer på riktig modell 1f44d.png jeg har en Korea Epi som jeg syns er bedre enn billig Gibson.. 

Enig! Kom litt skeivt ut på en tidligere Epiphone jeg hadde, men har spillt på flere som har vært utrolig bra, så jeg gir denne en sjanse?

Link to comment
Share on other sites

Problemet med Epi, slik jeg ser det, er ofte båndjobb og oppsett. Pickups og elektronikk er også så som så, men hvis man løser disse utfordringene, er det gode instrument som man kan ha stor nytte av! Den Firebirden ser jo unektelig smashing ut! B)

 • Like 1
 • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Hei. Hvem er dere og hvilke sanger er det snakk om å spille?
  • Hallo. Hver dag tror jeg at jeg har oppnådd noe i dette livet. Ja, jeg har en høyere utdanning og til og med en vitenskapelig grad av en mester, men jeg jobber ikke i min spesialitet. Siden barndommen drømte jeg faktisk om å være psykolog, og derfor begynte jeg å tenke på å motta den andre høyere. Men for dette trenger jeg en meget betalt jobb, så nå leter jeg etter interessante ledige stillinger. Allerede samlet en CV på denne malen https://www.cvmal.no/cv-eksempel/ , og nå må du sende den til flere selskaper. Vi må jobbe noen år til for å endelig begynne å gjøre det du elsker.
  • Hei. Vi søker etter en bassist til et band i Arendal. Vi har tilgang til øvingslokale. Sjanger, rock. Vi er på utkikk etter en bassist som deler lidenskap for musikk og som har god teknikk og samspill. er åpen for å eksperimentere med ulike stilarter og låter, men vi ønsker også å ha et fast repertoar som vi kan øve på og fremføre. Vi er fleksibel når det gjelder øvingstider, men vi håper du er seriøs og engasjert. Hvis dette høres ut som noe for deg, vil vi gjerne høre fra deg snarest. Vi ser frem til å snakke med deg og finne ut mer om din musikkbakgrunn og interesser.
  • Lagde en hals av alm, og holder på med en jazzmaster kropp av samme planken . Underste kroppen er av surnet lønn.
  • Takk for det. Har brukt bjørk i toppen, alm i halsen og er usikker på kropp men tror det kan være sitka gran. Fikk en stor bit fra en arbeidskollega som ikke visste hva det var.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.