Web Analytics
Jump to content

Problem med JVM Amp. Forstår det ikke.


Tores

Recommended Posts

Har en Marshall jvm410 hjs som jeg bruker sammen JVM410 Combo og TC G-System i deres power amp insert loop for sterio oppsett

HJS ampen er ny,brukt i en uke. Sistegang jeg slo den på så kom det en relativ kraftig sprake knittre lyd,det kom også lys glimt fra baksiden,dette stoppet ikke så jeg slo raskt av,har følelsen av at dette hadde øket i volum om jeg ikke hadde slått av så raskt.

Lyden kan best beskrives som om man steker backon på full varme og samtidig en bakgrunslyd av å poppe popkorn. Kinttring-fresing-spraking-skurring-popping-lyden av å sveise med får mye trådmating,(om noe kjenner til sveising) ja,det var noen stikk ord. En blanding av dette er nærliggende lydbilde,volumet på lyden kan sammenlignes med en harde annslag på en akustisk gitar.

Fra forhandler så sa de at en resitor var sprengt og et poweramp rør ødelagt,årsaken kunne de ikke forklare meg,dette er nå tredje gang det skjer,også da med nye HJS.

Jeg tror det har å gjøre med mitt sterio oppsett,de mener det er produks.feil. en dårlig produksjons serie. Jeg ikke vere mulig å få tre fra denne serie.

Har snakket med Marshall ang. min metode å koble dette sammen på,svaret var: Ingen problem,kan el. skal ikke forusake noen skade slik det er kobblet,og slik du bruker dette,hvilken loop du bruker er opp til din smak.

Er det noen som kan tenke seg til noen mulige årsaker til disse skadene?

Veldig taknemlig for svar og råd.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Siste aktive tråder

  • Jeg liker ferske strenger og bytter gjerne når jeg må, til Ernie Ball eller DA som er reimeligere.  Spiller ikke live eller i band lenger, men vet om et par som spiller mye mer enn meg og verdsetter den ekstra kosten med Elixir for å slippe å bytte så ofte. Går litt på bekostning av lyd, da Elixir har "mindre klang" i seg men til gjengjeld varer lenger.
  • Takk. Mener å huske at Elixir ble regnet som å være best blant mange.. Men hvordan er synes å dette nå? Og dersom man f.eks spiller en del live og bytter strenger ofte så har det vel mindre å si eller?
  • Det er ikke lenge siden en 25 - bulk kostet 12-1300,- hos Evenstad. Den svake krona og prisstigning generelt, har sannelig gjort seg gjeldende.
  • Hei søker vokalist til Calzada, vi hører til i Stavanger.  spiller rock for det meste 
  • Det må du forvente, men prisene har vært betydelig lave når de har tilbud, selv med moms og frakt etc. Men det må du undersøke og ta en totalvurdering på. Spesielt nå som dollarkursen er dårlig, mot NOK. Skal du handle i Norge, må du bare følge med på hva de har av tilbud på de forskjellige nettbutikker/butikker og handle deretter. Det hender det er tilbud på f.eks spesifikke merker, eller "bundle packs".  Vi hadde Strenger.no før som leverte gode priser, men de ble lagt ned.  Her er f.eks 65-69kr per pakke, det mener jeg er helt innenfor. Du finner sikkert flere lignende tilbud til tider. https://evenstadmusikk.no/d-addario/1084076/d-addario-exl110-b25-bulkpakke-25-stk-010-046-pakke-med-25-stk-exl-110?gad_source=1&utm_source=daisycon&utm_medium=affiliate&utm_campaign=daisycon_Onlinepriser.no https://www.musikkhuset.no/products/daddario-exl110-b25-010-046-bulk-25-set?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9Oid7wNzTU4xgLnLVllxOStnwHxS9wGBKVbHsHRQ3-f9rLxRdLZxtoaAmciEALw_wcB   Ellers kan jeg anbefale Ernie Ball strenger. De er ofte rimeligere hvis du benytter standard-størrelser - men har like god kvalitet som andre "gode strenger".  https://evenstadmusikk.no/ernie-ball/1009722/ernie-ball-eb-2221-regular-slinky-010-046?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9OfpfJAOtjW1PJjdIAvs6CT9CT-A9EJJeulO5OVlYeEllFcn3AGszgaAjfmEALw_wcB
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.