Web Analytics
Jump to content

Laney 100w rør GH100TI og TI412S kabinett - Verdi ?


Recommended Posts

Laney Tony Iommi signature 100w rør GH100TI og TI412S kabinett - Made in UK -strøken stand kun stått i stuen.    Er 4000 for begge en reell pris brukt i Norge , og noe en faktisk kan få solgt ?

Det er noe innbytte deal , men jeg driver sjelden med forsterkere og har ikke peiling på Laney . Nypris var visst ca. 10k for 4-5  år siden .

https://www.laney.co.uk/products/ti412s/  Kabinett

Edited by Sugardaddy65
Link to comment
Share on other sites

Den er IKKE like "feit" som den nye Iommi toppen med masse signaturer på  - rødt horelys etc . .

Det er den gamle fra rundt GH100 TI 2010-2011 . Skal prøve å ta bilder i morgen .Han påstår han betalte 10k for begge , og det var med rabatt . Vet ikke om det stemmer .

Har spurt litt rundt og slik jeg ser det nå så må en ned antakelig ned i 3000 for både kabinett og topp for å få det solgt . Det er jo grisebillig , men mange nordmenn er "grisekjipe" og nyfattige .  

4x12 Celestion kabinett er vel skamdyrt å sende .

Hvis jeg kunne selge toppen for 2500,- og kabinett for 1500,- så er det ok . De ser strøkne ut .

 

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Takk for tipset! Har hatt faktisk hatt en sånn en i stolposisjon på en annen Stratocaster, sammen med to SD Alnico II. Den ble nok litt mørk og dyster i klangen for mitt bruk. Ingen tvil om at den sparker fra, men etter min mening på bekostning av reinlyd. Som er det viktigste for meg.  Men FS-1 gjør nå god nytte som stolpickup på en Yamaha-bass jeg har (med Precision-pickup i midtposisjon), det passer den helt ypperlig til, faktisk.
  • Vanskelig å få både i pose og sekk (clean/dirty/distortion) når det gjelder strat bridgepickup.Dette er det nærmeste jeg har kommet hittil:Dimarzio FS-1 (DP110) Den har vært på markedet siden 1974 og koster heller ikke allverden (kr 635 hos Evenstad).Sparker bra denne!    
  • @kristoffereidevikler også pickups. Gjorde i hvert fall. Har fremdeles den omviklede ‘51 p-bass-pickupen i min MIJ ‘51 (begge reissues, altså). 
  • @SteikBacon Står bak Edmire Pickups.
  • er det ikke en her inne som vikler pickuper, da? bør jo kunne få til noe som passer, vil jeg tro. eugen gitar her i bergen ble levert med disse, tror jeg (7,2k): https://www.riograndepickups.com/vintage-tall-boy min strat har van zandt pickups. mange som har kommentert at de liker lyden i den. mener bridgpickupen der ble målt til 7,8k.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.