Web Analytics
Jump to content

Ny forside - muligheter for å bidra for den som vil


Kjell Iver

Recommended Posts

De av dere som ruger på artikkelstoff relevant for forumet - kan jo tenke over om det er noe dere kunne tenke dere å skrive artikkel om som kunne passe på forsiden.

Det er også mulig å legge YouTube videoer rett på forsiden eller også egenproduserte låter i stream fra soundcloud, men gi et signal. Ønsker helst ikke å ha tråder både i forumet og på forsiden om akkurat det samme, men det er mulig å legge artikler på forsiden og ha diskusjoner om artikkelen i forumet. 

 • Like 1
Link to comment
Share on other sites

9 timer siden, Mortenolb skrev:

Det er forøvrig ikke greit at å klikke på logoen sender deg til forsiden når man er i forumet. Det gjør navigering vanskeligere.

Ikke sånn uten videre rett frem å endre tror jeg - skal fundere på det.

Link to comment
Share on other sites

8 timer siden, Kjell Iver skrev:

Ikke sånn uten videre rett frem å endre tror jeg - skal fundere på det.

Den har jo alltid tidligere sendt oss til "forsiden på forumet", eller "forumoversikten" om du vil, og det er en relativt vesentlig del av hvordan jeg navigerer meg rundt på alle forum jeg bruker. Kan jo hende jeg er alene om det, såklart, men føles bare litt unødvendig å måtte klikke enda flere ganger :P

Hva om forsiden beholder gitarnorge.no som domene, mens forumet har forum.gitarnorge.no? Istedenfor at forsiden også bruker forum.gitarnorge.no?

Edited by Mortenolb
Link to comment
Share on other sites

Jeg har bokmerket "forum.gitarnorge.no", da det tok meg direkte til forumoversikten. Nå tar den meg til forsiden. Skriver under på Mortens forslag om at "www.gitarnorge.no" går til hovedsiden, men at "forum.gitarnorge" går til forumoversikten.

 

 

Link to comment
Share on other sites

Jeg er enig i at gitarnorge.no burde ha artiklene og at forum.gitarnorge.no burde ha forumet. Jeg skal se på akkurat det. Når jeg gjorde denne omleggingen var det viktigst at vi fortsatt beholdt de gamle lenkene i forumet. Dvs forum.gitarnorge.no/topic osv. 

Men uansett vil ikke det løse utfordringen med at bildet oppe peker mot forsiden, men skal se på det også. Det er en vanesak. Under bildet ligger lenken til forumet om man er på PC e.l. Trenger man en ny snarvei  så er http://forum.gitarnorge.no/forums/ et alternativ

Anbefaler ellers å bruke aktivitetsstrøm Capture.JPG

Denne kan du definere filtreringen på selv - og kalle hva du vil.

Link to comment
Share on other sites

Når det gjelder oppbyggingen teknisk av forsiden så fikk jeg et tips om hvordan det kan/skal fikses - jeg gjorde det litt feil. Det blir som det var før, men med en ny menylenke til forsiden fra forumet - og der gitarnorge.no peker mot artiklene på forsiden.

Jeg eller en utvikler vil fikse det. 

 • Like 3
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Det er ikke lenge siden en 25 - bulk kostet 12-1300,- hos Evenstad. Den svake krona og prisstigning generelt, har sannelig gjort seg gjeldende.
  • Hei søker vokalist til Calzada, vi hører til i Stavanger.  spiller rock for det meste 
  • Det må du forvente, men prisene har vært betydelig lave når de har tilbud, selv med moms og frakt etc. Men det må du undersøke og ta en totalvurdering på. Spesielt nå som dollarkursen er dårlig, mot NOK. Skal du handle i Norge, må du bare følge med på hva de har av tilbud på de forskjellige nettbutikker/butikker og handle deretter. Det hender det er tilbud på f.eks spesifikke merker, eller "bundle packs".  Vi hadde Strenger.no før som leverte gode priser, men de ble lagt ned.  Her er f.eks 65-69kr per pakke, det mener jeg er helt innenfor. Du finner sikkert flere lignende tilbud til tider. https://evenstadmusikk.no/d-addario/1084076/d-addario-exl110-b25-bulkpakke-25-stk-010-046-pakke-med-25-stk-exl-110?gad_source=1&utm_source=daisycon&utm_medium=affiliate&utm_campaign=daisycon_Onlinepriser.no https://www.musikkhuset.no/products/daddario-exl110-b25-010-046-bulk-25-set?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9Oid7wNzTU4xgLnLVllxOStnwHxS9wGBKVbHsHRQ3-f9rLxRdLZxtoaAmciEALw_wcB   Ellers kan jeg anbefale Ernie Ball strenger. De er ofte rimeligere hvis du benytter standard-størrelser - men har like god kvalitet som andre "gode strenger".  https://evenstadmusikk.no/ernie-ball/1009722/ernie-ball-eb-2221-regular-slinky-010-046?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9OfpfJAOtjW1PJjdIAvs6CT9CT-A9EJJeulO5OVlYeEllFcn3AGszgaAjfmEALw_wcB
  • Noen som har prøvd på det? Hva gjorde du og hvordan funka det?
  • Da kom pickupen fra Skottland også, en 1956 Höfner 1505 GR som ble solgt som ekstrautstyr fra Höfner i sin tid. Originalt hadde de 3 meter kabel, men her var kabelen kutta, så jeg skjøta den og satte i jack-input i gitarkroppen "nede til høyre." Innebygd volumbryter som ikke skrapa, og fungerer - så det var grunnen til at det ble denne. Så slipper man potter og flere hull og mer lodding. En forsiktig singlecoil, under 5 Ohm, så man må ta ned mastervolumen på Vox'en før man kobler inn en av Ibanezene 😉 Gitaren er fra 1959, det sto håndskrevet inne i lokket (fant det med speil, lommelykt og mobilkameraet) 19.2.59. Litt uheldig med dremelen da jeg kappa ut hakk i plekterbrettet, men men. Tok mål med brettet på, så måtte jeg flytte festene litt for å få spikrene dypere inn i hullene så brettet skulle sitte fast. Men det har sin egen sjarm det også. Da gjenstår det tidsriktig bridge, og samtidig polere opp bånd og rengjøre og muligens olje inn gripebrettet. Bestefars gamle gyngehest som jeg også har overtatt, og kabel fra PA-høyttaleren skjemmer bildet, men man ser helheten med pickupen likevel.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.