Web Analytics
Jump to content

Søker erfaringer V. 2.0: HD500X, BIAS, Amplifire osv


lokmund
 Share

Recommended Posts

Siden Axe FXen ikke eies av meg lengre leter jeg etter alternativer. Det sporet litt over på det i den andre tråden min, så jeg lager liksågodt en ny. Denne tråden handler da om alt annet enn Axe FX og Kemper. 

Ting jeg har erfaring med så langt: Pod HD 300, BIAS Amp/FX, Guitar Rig 5, Amplitube, Overloud TH3, Kazrog Thermionik, Revalver 4 og Lepou.

De som jeg umiddelbart ikke har tenkt å vie mer tid til er Revalver og Amplitube. Det er noe ved dem som ikke funker for meg. Bias har jeg forsøkt mange ganger, uten å falle helt for, men jeg er villig til å gi dem enda en runde. Spesielt da mtp Tone Cloud funksjonen. 

Utover dette lurer jeg på hva andre bruker og hvordan dere bruker det. Det er jo fullt mulig om man vil å kjøre iPad eller Mac gjennom lydkort og inn i FX return på en amp, men dette har jeg selv null erfaring med. Hva bruker du? Hvordan gjør du det? Bruker du innebygget cab sim eller IR? Hva kan gi mest og best for minst? 

(Ja jeg vet at man får det man betaler for. Men skillet mellom amp sims i lavere prisklasse ligger nærmere hverandre i kvalitet enn de gjør sammenlignet med "the big two".)

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Jeg eier nå en POD HD300. Er veldig fornøyd med den, men neste gang hadde jeg heller vurdert HD500X og et par bedre studiomonitorer :) Eller rett og slett noe som kan kjøres rett i et lite lydkort, og så inn i en PC, syns POD'n tar for mye plass. 

Edited by Troll
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.