Web Analytics
Jump to content

Randall Diavlo


El_Aba

Recommended Posts

Har 5w toppen og den er helt grei for prisen jeg ga for den. Fikk den for 800 kronestykker.

Får den til å låte ganske fett, da mest metal sound men med gain på lavt nivå og en tubescreamer så låter det ganske bra til både blues og rock også.

Det var en jæskla god pris eller?

Vet du om disse er "selfbiased "?

Link to comment
Share on other sites

800? Da er den verdt det uansett. Nypris er vel rundt 2300,-. Regner med det var bruktmarkedet og ikke en eller annen vill sjappe du kan linke til? :P

Var nok på finn jeg kom over den. Selger solgte 2stk og denne solgte han for 800. Sikkert fordi stikkontakten var litt bøyd så jeg mått bøye de litt bein med en tang..... Rett etterpå solgte han den andre men da var prisen plutselig 1200 pluss frakt

Link to comment
Share on other sites

Var nok på finn jeg kom over den. Selger solgte 2stk og denne solgte han for 800. Sikkert fordi stikkontakten var litt bøyd så jeg mått bøye de litt bein med en tang..... Rett etterpå solgte han den andre men da var prisen plutselig 1200 pluss frakt

Han ja...jeg skulle egentlig kjøpe en av demografiske et kabinett,men det blev tyst...:)

Link to comment
Share on other sites

 • 1 month later...
 • 2 months later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Da kom pickupen fra Skottland også, en 1956 Höfner 1505 GR som ble solgt som ekstrautstyr fra Höfner i sin tid. Originalt hadde de 3 meter kabel, men her var kabelen kutta, så jeg skjøta den og satte i jack-input i gitarkroppen "nede til høyre." Innebygd volumbryter som ikke skrapa, og fungerer - så det var grunnen til at det ble denne. Så slipper man potter og flere hull og mer lodding. En forsiktig singlecoil, under 5 Ohm, så man må ta ned mastervolumen på Vox'en før man kobler inn en av Ibanezene 😉 Gitaren er fra 1959, det sto håndskrevet inne i lokket (fant det med speil, lommelykt og mobilkameraet) 19.2.59. Litt uheldig med dremelen da jeg kappa ut hakk i plekterbrettet, men men. Tok mål med brettet på, så måtte jeg flytte festene litt for å få spikrene dypere inn i hullene så brettet skulle sitte fast. Men det har sin egen sjarm det også. Da gjenstår det tidsriktig bridge, og samtidig polere opp bånd og rengjøre og muligens olje inn gripebrettet. Bestefars gamle gyngehest som jeg også har overtatt, og kabel fra PA-høyttaleren skjemmer bildet, men man ser helheten med pickupen likevel.
  • Jeg har en Peavey Valveking røramp. men plutselig virker ingen knapper, hverken volum eller tone kontroller. Men det er fortsatt lyd i den? Hva er feil? noen tips fra dere mottaes med takk. mvh Jan .  
  • Dette ble omsider greit, bestefars gamle (1958?) Höfner 455/S. Fikk lima halsen i vinter, har fått på ei midlertidig bridge, og den er rett i halsen og lettspilt. 010 Flatwoundstrenger. Venter nå på en 1956-modell floating pickup fra de britiske øyer, en 1505 GR med volumkontroll som spikres fast i gripebrettet. Plekterbrettet er også britisk og kosta sitt, men ble pent. Prøver å få tak på en bridge som ser ut som den originale, men det er lengre mellom de. Denne bridgen var dog lett å intonere, da det er bånd-biter som sitter i smale spor, og de kan tas løs og flyttes.
  • Hei, Jeg har ett Line 6 Relay G50 system men har klart å miste senderen. Line 6 TBP12 Noen som har en de vil kvitte seg med?
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.