Web Analytics
Jump to content

Van Zandt-pickup'er, noen som har?


WelhavenT
 Share

Recommended Posts

I Telen jeg kjøpte fra Geir Falck står det en Van Zandt vintage plus i bridge'n. Dette er for meg et helt ukjent merke, så jeg lurte på om det er flere her som har slike i gitaren sin? De lages visstnok ikke lenger, men lett å få tak i på bla ebay. Frem til 1997 ble de laget av Van Zandt selv, etter det av nevøen J.D. Prince.

Liker lyden i de, ganske tighte i bunn, og ikke for aggressiv eller vintage-slapp. Mulig lefty-broa har litt å si på lyden også. Går veldig godt overens med Cream-T pickup'en i halsen. Med litt overdrive låter det maks knall. Har sikkert funka like fint med andre merker også, men artig å prøve noe nytt :P Uansett er dette min favorittgitar for tiden.

http://www.vanzandtpu.com

http://www.premierguitar.com/articles/5_Single_Coil_Pickup_Builders_You_Should_Know?page=3

tele_sun5_zps07a40cfa.jpg

Off-topic: en kompis som prøvde den i 15 minutter sa "det her er ikke noe å tenkte på, en slik skal jeg også ha". Dagen etter ble den bestilt :)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

 • Siste aktive tråder

  • Bruker du en sånn fret bibb tang på enden av båndet for å klippe av tangen eller har du egen patent? Det ser så bra ut dette, flott treverk🙂
  • ok. lykke til videre med prosjektet.
  • Tusen takk! Gripbrettet er slipt til 9,5 " radius... eller det var ihvertfall meningen.  Bruker en sånn slipekloss med radius, har bare 9.5 . Merker at det alltid blir slipt mest på midten, og slig at det blir buet, og prøver å rette dette ved å slipe mer på endene.  Hadde vært mye bedre med en lang klosse. ser vel flatt ut på bildet bare. Binding er surnet bjørk, som jeg også brukte på den forrige halsen. Har hørt om stabilisert tre, men aldri prøvd det nei. 
  • flott arbeid. gripebrettet ser nesten helt flatt ut for meg. er det bare bildene, eller er det flatt? helt enig. lønn er nydelig som binding. tipper bjørk også hadde vært flott. så forresten på en knivside her om dagen at det finnes noe som heter "stabilisert tre". skal visstnok være treverk som er mettet med en slags epoxysubstans. vet dere om slikt blir brukt på fingerbrett?
  • Deilig når det nærmer seg med slipingen. Tidskonsum.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.