Web Analytics
Jump to content

Valg av multieffekt til gitar.


NilsOtto
 Share

Recommended Posts

Halla!

Jeg er iferd med å kjøpe multieffekt til gitar og har funnet ut det må bli mellom ZOOM G5 eller BOSS ME-80.

Men sliter veldig med å velge hvilken jeg skal gå for. Sett masse videoer på youtube og begge 2 høres som bra kjøp.

Jeg måtte registrere meg her for å spørre om noen har testet begge mutieffektene og hvilken var de mest fornøyd med.

Takk for svar.

Link to comment
Share on other sites

Heisann :)

Litt enkel og erfaringbasert spådom tilsier at når folket våkner, så kommer du til å få flere meninger enn det finnes løsninger på markedet. Og til syvende og sist, så handler det om hva som låter best i ditt øre, hvilket igjen avhenger av hvordan du får tweaket den lyden du liker, hva slags gitar og amp du bruker osv.

Mitt beste tips: Ta med eg øks og amp, og gå til den lokale sjappa og spør om å få prøve dem ;)

Edited by Tommern
Link to comment
Share on other sites

Halla!

Jeg er iferd med å kjøpe multieffekt til gitar og har funnet ut det må bli mellom ZOOM G5 eller BOSS ME-80.

Men sliter veldig med å velge hvilken jeg skal gå for. Sett masse videoer på youtube og begge 2 høres som bra kjøp.

Jeg måtte registrere meg her for å spørre om noen har testet begge mutieffektene og hvilken var de mest fornøyd med.

Takk for svar.

Jeg har mye erfaring med multifx pedaler, har eid (og solgt) mange av de selv, for én ting er å prøve de i butikk, noe annet blir å bruke det. Idag er de blitt så bra at du ikke kan tråkke alt for feil, men jeg personlig har noen jeg liker bedre enn andre. Digitech og boss er nederst på min liste, zoom liker jeg best (har hatt ms-50g, ms-100bt, G3, G5)

Jeg har prøvd begge du nevner, og såklart ville jeg kjøpt G5 om de var eneste alternativ; men så tenker jeg om du har vurdert G3? Identisk prosessor, med noen få unntak akkurat de samme effektene i samme kvalitet, stort sett samme funksjoner. Men mindre, lettere og rimeligere. IMO den beste allrounderen.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Godt tips, men dette er et kit som sannsynligvis ikke er verdt mer enn varmeverdien om en fyrer den i peisen når alle godbitene er tatt av. De originale stemmeskruene var så dårlige at de ikke var brukbare, og en gikk regelrett i stykker. Verdien i denne vil nok først og fremst være gleden den kan gi meg Regner med det er flere enn meg som som har et lite lager med avplukkede deler. De er kjekke å finne til andre prosjekter. Merkelig nok blir man aldri ferdig....  
  • Lang tid uten lyst - og når den er på vei tilbake ser jeg at alt er på vei til å bli borte ... Trist, men leit og ingenting å gjøre med det. Og i mellomtiden har alle bildene i byggetrådene mine mistet seg selv - usikker på hvorfor det har blitt slik, men nå som forumet også er i ferd med å miste seg selv, er det kanskje ikke verdt å reparere? Jeg skal lete opp det nye forumet og se om jeg finner ett sted å poste oppdateringer i der 🙂 Takk for alt og alle her inne!
  • Jo,jo.Som du sier,det er moro å prøve seg fram. Tips:Ta vare på originale pickuper og annet stash fra gitaren,slik at du kan sette den i original stand når du eventuelt selger den.Folk vil helst ha gitarer i original stand,og er ikke villig til å betale det ekstra som du har kostet på den.
  • Tenker litt av poenget er stor forskjell egentlig. Bør bli interessante muligheter for å diale inn diverse toner i midtstilling, spesielt om jeg legger på en coilsplit av humbuckeren og. Risikoen er vel heller ikke superstor siden det går an å kjøpe til en som matcher bedre og ta den som blir til overs i en annen gitar. Eller selge. Får vel alltids igjen noen kroner for sånt. Har jækla lyst til å prøve altså. Titte på videoen nå EDIT: Må vel innrømme at jeg EGENTLIG tenkte å prøve med noe fra Guitar Fetish, men stadig utsolgt det jeg skal ha og da eser budsjettet fort ut....
  • Har prøvd dette selv,Lollar Novel 90 i neck og Seymour Duncan JB i bridge.Det ble for stor forskjell mellom pickupene.Spørs også hva du hovedsakelig spiller (clean/dirty/full distortion).Egentlig trenger du to gitarer,hehe:  
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.