Web Analytics
Jump to content

Mer angående In Ear Monitoring


Stormshadow2k

Recommended Posts

Holder på å invester i IEM. Har ikke tenkt til å bruke allverdens penger på dette, så det blir nok en lavbudsjett variant.

Det jeg lurer på er;

1) Dersom proppene er bra (har kjøpt Shure E-535), kan sender/mottaker være relativt crap (--> http://shop.michelsenmusikk.no/index.php?route=product/product&path=506_397_182&product_id=3031)

og fortsatt er lyden i ørene god?

2) Er det slik at det er sendern som avgjør hva slags frekvensgjengivelse man får på øret?

Sender/mottaker kan jo koste alt fra 5000 - 30.000, så det man får for 2.000kr kan jo ikke være allverden. Men hva slags specs må man egentlig se etter lydmessig?

Edited by Stormshadow2k
Link to comment
Share on other sites

Avhenger jo hva man vil legge i det da? Må det være trådløst? Jeg har mekket opplegg til meg selv som jeg bruker når vi øver++, men jeg står jo mye i ro. Shure-propper til 800 kr, billig hodetelefonforsterker (to kanaler med miks) fra thomann til 400 kr, og så klæsse en minijack skjøtekabel fra clasen ihop med en gitarkabel, tape sammen, tut og kjør. Finfin lyd, godt isolert, hører det jeg vil høre. Kosta meg 1500 ellerno..

Link to comment
Share on other sites

Jeg har brukt Sennheiser ev300 i noen år nå, og synes dem er fantastisk bra! de originale proppene fungerer veldig bra for meg og sitter bra! tidligere hadde jeg et sett fra JTS det var ikke samenlignbart lydmessig eller kvalitetsmessig. Men det er stiv pris. veiledende 10.500

Poenget er vel å teste ut forskjellig og se hva som fungerer best både for dine ører og lommebok.

De to siste bandene jeg har spillt i har vi ikke hatt monitorer/monitorforsterkere på senen. Det gir mye mindre lyd på senen og ikke farging av lyden som går inn i sangmikkene! og selfølgelig mye mindre å drasse på..

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Velkommen! Bare å fyre løs med spørsmål  
  • Hei,  noen som vet hva denne gitaren er verdt?
  • Hei,  noen som har greie på hva en slik gitar er verdt?
  • Nybegynner her. Arva akkustisk, Ibanez hel-tre fra familie noen genrasjoner tilbake og klimprer, med andre ord nybegynner. Jeg bruker youtube og lærer meg låter jeg liker og det dukker opp spørsmål underveis som jeg ikke vet hvor jeg skal sende. Dermed endte jeg her. Kanskje finner jeg svar eller kanskje kan jeg da spørre og bli klokere=) Målet må bli å oppgradere til elgitar etterhvert da mange av mine favoritt-band har så sjuke gitarsoloer som jeg har sjukt lyst å spille selv! litt hårete mål, men det må til. Gleder meg å bli en del av dette og forhåpentligvis lære av det som står allerde eller fyre av noen merkelige nybegynnerspørsmål som andre i tillegg til meg kan lære av
  • PS, forumet ble egentlig nedlagt for 2 år siden. Av en eller annen merkelig grunn lever det fortsatt, men det er grunnen til at det er ekstremt lav respons her. Utrolig nok havner jeg tilbake her, hver gang jeg googler reviews eller gitarutstyr på norsk. Viser hvor mye historie og kunnskap som ligger lagret her. 
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.