Web Analytics
Jump to content

NGD JEM 10th


stensen
 Share

Recommended Posts

Da ble det hard pakke til jul. Av en eller annen grunn bestemt av høyere hold var denne til salgs i hjembygda til min samboer fra Møre.

Er en av 210 Usa utgaver med en fet silver tweed koffert. En liten kuriositet er at med diverse papirer ligger to billetter fra konserten fra

24 nov1996 der headstock ble signert av Vai og tremolo cover av Satriani.

Måtte slå til siden julefeiringen var her. Min dyreste JEM så langt og det sier vel litt om hvor gode kjøp jeg gjorde på LNG'n og 20th.

Nå var det ikke rammelånet som var løsningen, men sparekonto som fikk svi. Men hva skal man ha penger i banken for til 1% rente.

Har kløpet meg i armen noen ganger. Og jeg drømmer ikke.

post-7278-0-47368800-1419699927_thumb.jp

post-7278-0-87034000-1419700001_thumb.jp

post-7278-0-25830500-1419714773_thumb.jp

Edited by stensen
 • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Disse er så fete! Gratulerer så meget :)

Har ett spørsmål. Hva er det for no singel coil som sitter i disse gitarene? Vet at de 2 buckerne er Evo's.

Disse er så fete! Gratulerer så meget :)

Har ett spørsmål. Hva er det for no singel coil som sitter i disse gitarene? Vet at de 2 buckerne er Evo's.

http://www.jemsite.com/articles-menu/jem-specs-anniversary-guitars/

EVO

Link to comment
Share on other sites

Er den som har ligget på finn ei stund? Kosta norn daler den ja :-) gratulerer så mye - da er det vel bare den DNAen igjen? ;-)

Ja. Det er en utakknemlig jobb å selge dyre gitarer på finn for tiden. DNA har jeg slått fra meg. Men har følere på swirl'ene PMC og GMC som nok blir enda dyrere

en Jem 10th. Denne PMC kan bli min i sommerferie 2015 hvis jeg spiller kortene riktig.

post-7278-0-25889700-1419706763_thumb.jp

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Er dette en dyr eller billig gitar? Hvor mye er du villig til å betale for reparasjonen? Er den dyr, eller du er villig til å kaste en del penger på det, er jo proff- svaret riktig. Hvis det hadde vært min, og det ikke er en kostbar gitar, hadde jeg forsøkt dette: 1. Belast gitarhalsen  litt, ved for eksempel å stemme gitaren en tone eller to opp. Ta det sakte, og sjekk om sprekken åpner seg. 2. Forbered deg, og ha alt du trenger klart.. Hvis det ikke åpner seg en tynn sprekk, så er det bare kosmetisk. Åpner det seg en tynn sprekk, så legger du superlim i sprekken. Han en flaske trykkluft klar, blås så på sprekken med den, og fyll på med mer superlim. Så belaster du så fort du klarer (derfor "ha alt klart") halsen den andre veien, slik. 3. Slakk strengene, og sett på for eksempel en lastestropp med passende montering i begge ender, (omtrent passe lengde har du selvsagt gjort klart) og stram opp den andre veien. Bittelitt, du skal ikke "stramme til det knaker", bare slik at limfugen får et mildt press. Det vil trolig fikse en sprekk, hvis det er en der. Er dette en pre-war Martin, er vel rådene om proff å foretrekke.
  • Er nok ikke så mye å hente for den der dessverre. Dette er en gitar som kostet mellom 1500 og 2000 kroner ny i butikk, så hvis du får en tusenlapp på Finn så er du heldig.
  • Jeg har hatt liggende en Ibanez i noen år nå, kanskje rundt 15/16 år. Vurderer å selge denne da jeg ikke har bruk for den mer. Men! Det jeg lurer på, hvor mye kan jeg selge den for? Noen få bruksmerker, men lite. Har ikke greie på sånn så derfor jeg spørr her. Legger ved bilder!  
  • Kjøpte meg en Morgan bass og en Dean Markley amp, har lyst å lære meg litt bass spilling. Stakkars nabo nå🙂
  • Ønsker å bytte en chrome covret (2 leder braided kabel) Gibson 490T pickup i en Gibson 498T pickup. Ikke nøye om den er covret eller ei.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.