Web Analytics
Jump to content

NGD JEM 10th


stensen

Recommended Posts

Da ble det hard pakke til jul. Av en eller annen grunn bestemt av høyere hold var denne til salgs i hjembygda til min samboer fra Møre.

Er en av 210 Usa utgaver med en fet silver tweed koffert. En liten kuriositet er at med diverse papirer ligger to billetter fra konserten fra

24 nov1996 der headstock ble signert av Vai og tremolo cover av Satriani.

Måtte slå til siden julefeiringen var her. Min dyreste JEM så langt og det sier vel litt om hvor gode kjøp jeg gjorde på LNG'n og 20th.

Nå var det ikke rammelånet som var løsningen, men sparekonto som fikk svi. Men hva skal man ha penger i banken for til 1% rente.

Har kløpet meg i armen noen ganger. Og jeg drømmer ikke.

post-7278-0-47368800-1419699927_thumb.jp

post-7278-0-87034000-1419700001_thumb.jp

post-7278-0-25830500-1419714773_thumb.jp

Edited by stensen
 • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Disse er så fete! Gratulerer så meget :)

Har ett spørsmål. Hva er det for no singel coil som sitter i disse gitarene? Vet at de 2 buckerne er Evo's.

Disse er så fete! Gratulerer så meget :)

Har ett spørsmål. Hva er det for no singel coil som sitter i disse gitarene? Vet at de 2 buckerne er Evo's.

http://www.jemsite.com/articles-menu/jem-specs-anniversary-guitars/

EVO

Link to comment
Share on other sites

Er den som har ligget på finn ei stund? Kosta norn daler den ja :-) gratulerer så mye - da er det vel bare den DNAen igjen? ;-)

Ja. Det er en utakknemlig jobb å selge dyre gitarer på finn for tiden. DNA har jeg slått fra meg. Men har følere på swirl'ene PMC og GMC som nok blir enda dyrere

en Jem 10th. Denne PMC kan bli min i sommerferie 2015 hvis jeg spiller kortene riktig.

post-7278-0-25889700-1419706763_thumb.jp

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Hei,  noen som vet hva denne gitaren er verdt?
  • Hei,  noen som har greie på hva en slik gitar er verdt?
  • Nybegynner her. Arva akkustisk, Ibanez hel-tre fra familie noen genrasjoner tilbake og klimprer, med andre ord nybegynner. Jeg bruker youtube og lærer meg låter jeg liker og det dukker opp spørsmål underveis som jeg ikke vet hvor jeg skal sende. Dermed endte jeg her. Kanskje finner jeg svar eller kanskje kan jeg da spørre og bli klokere=) Målet må bli å oppgradere til elgitar etterhvert da mange av mine favoritt-band har så sjuke gitarsoloer som jeg har sjukt lyst å spille selv! litt hårete mål, men det må til. Gleder meg å bli en del av dette og forhåpentligvis lære av det som står allerde eller fyre av noen merkelige nybegynnerspørsmål som andre i tillegg til meg kan lære av
  • PS, forumet ble egentlig nedlagt for 2 år siden. Av en eller annen merkelig grunn lever det fortsatt, men det er grunnen til at det er ekstremt lav respons her. Utrolig nok havner jeg tilbake her, hver gang jeg googler reviews eller gitarutstyr på norsk. Viser hvor mye historie og kunnskap som ligger lagret her. 
  • Jeg har aldri polert noen av mine gitarer. Tørker de bare av med en bomulsklut ved behov Litt fukt er fint hvis det er mye svette etc på lakken.  Ellers har jeg brukt Dunlop sin lemon oil til å rense ebony og rosentre gripebrett i kanskje 10(+) år? Jeg har kun kjøpt denne flasken, og jeg har fortsatt 1/3 igjen i flasken - har ca 8-10 gitarer til enhver tid. https://evenstadmusikk.no/dunlop/1025860/dunlop-6554-lemon-oil-4oz   Veldig fornøyd. Smører på, venter 1 min - skraper med et gammelt kredittkort - tørker av med bomull-pads og rask runde med tørkepapir for på fjerne overflateoljen. Får vekk det meste av skit på denne måten. Husk at den ikke er til smøring, men til rensing - smører du for mye kan det ha negativ effekt på bånd og inlays. Den etterlatser seg en mørk "behandlet farge" selv ved minimalt med olje, jeg bruker det ca en gang i året per gitar - eller sjeldnere. 
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.