Web Analytics
Jump to content

Suhr T gikk i gulvet...


Recommended Posts

I går kveld ble jeg litt for ivrig da jeg bytta mellom forskjellige gitarer for å teste hvilken som funka best på ei innspilling. Dermed hengte jeg en Suhr Classic T i stativet på veggen, noe jeg aldri har gjort tidligere (har ikke nok stativ på veggen til alle gitarene). I løpet av et par minutter vred det skjeve hodet seg ut/ned av stativet - og den gikk i gulvet :-(

Er det noe som kan gjøres for å pynte på skaden? Tips mottas med stor takk.

20141227_image.jpg

Link to comment
Share on other sites

Jepp, superlim er veien å gå om du vil reparere. Helst en ganske tynn en så den flyter godt ut og det blir mindre jobb med å fjerne overskuddet. Videoen Castor linket til er en bra guide på hvordan det gjøres. Men ta det litt og litt som det nevnes. Ikke bare pøs på, blir unødvendig søl og arbeid.

Edited by Scythes
Link to comment
Share on other sites

Bruker man for mye lim av gangen, tar det bare veldig lang tid før det tørker. Litt lim og mange påføringer er lurere. Veldig tynt lim renner som vann, og kan være vanskelig å påføre uten at det renner rundt omkring. Lim sånn "midt på treet" i viskositet er fint, synes jeg.

Har veldig god erfaring med dette, billig, godt, og holder lenge før det størkner på flasken.

Denne liker jeg best av de tre viskositetene de fører:

http://www.absolutthobby.no/pt01-zap-super-glue-56-6-gram-zap-a-gap-ca.html

Samme sjappa selger titebond også, forresten.

Link to comment
Share on other sites

 • 4 weeks later...

Nja. Omtrent. Denne boken, som alle som vurderer å peke en sprayboks i retning av en gitar bør vurdere å lese, diskuterer sandpapir og amerikanske typer kontra europeiske og japanske. Såvidt jeg husker er de europeiske papirene merket med P. Eksempelvis P400. De europeiske og japanske papirene har jevnere korning enn amerikansk 400.

Link to comment
Share on other sites

 • 4 weeks later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Hei,  noen som vet hva denne gitaren er verdt?
  • Hei,  noen som har greie på hva en slik gitar er verdt?
  • Nybegynner her. Arva akkustisk, Ibanez hel-tre fra familie noen genrasjoner tilbake og klimprer, med andre ord nybegynner. Jeg bruker youtube og lærer meg låter jeg liker og det dukker opp spørsmål underveis som jeg ikke vet hvor jeg skal sende. Dermed endte jeg her. Kanskje finner jeg svar eller kanskje kan jeg da spørre og bli klokere=) Målet må bli å oppgradere til elgitar etterhvert da mange av mine favoritt-band har så sjuke gitarsoloer som jeg har sjukt lyst å spille selv! litt hårete mål, men det må til. Gleder meg å bli en del av dette og forhåpentligvis lære av det som står allerde eller fyre av noen merkelige nybegynnerspørsmål som andre i tillegg til meg kan lære av
  • PS, forumet ble egentlig nedlagt for 2 år siden. Av en eller annen merkelig grunn lever det fortsatt, men det er grunnen til at det er ekstremt lav respons her. Utrolig nok havner jeg tilbake her, hver gang jeg googler reviews eller gitarutstyr på norsk. Viser hvor mye historie og kunnskap som ligger lagret her. 
  • Jeg har aldri polert noen av mine gitarer. Tørker de bare av med en bomulsklut ved behov Litt fukt er fint hvis det er mye svette etc på lakken.  Ellers har jeg brukt Dunlop sin lemon oil til å rense ebony og rosentre gripebrett i kanskje 10(+) år? Jeg har kun kjøpt denne flasken, og jeg har fortsatt 1/3 igjen i flasken - har ca 8-10 gitarer til enhver tid. https://evenstadmusikk.no/dunlop/1025860/dunlop-6554-lemon-oil-4oz   Veldig fornøyd. Smører på, venter 1 min - skraper med et gammelt kredittkort - tørker av med bomull-pads og rask runde med tørkepapir for på fjerne overflateoljen. Får vekk det meste av skit på denne måten. Husk at den ikke er til smøring, men til rensing - smører du for mye kan det ha negativ effekt på bånd og inlays. Den etterlatser seg en mørk "behandlet farge" selv ved minimalt med olje, jeg bruker det ca en gang i året per gitar - eller sjeldnere. 
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.