Web Analytics
Jump to content

NGD x 2


Ichi

Recommended Posts

Jepp, da fikk jeg hanka inn de to siste av fem gitarer på shortlista mi! Tidligere har jeg sikra meg Epiphone ES339 Pro, Squier Classic Vibe 60's Strat og Tanglewood TW133 Mahogany Parlour.

4: Fender Classic Player Baja Telecaster

Absolutt en nydelig gitar, lettspilt, resonant og med en knallgod bridgepickup. Bra spank i askekroppen! Twisted tele neck-pickupen var ikke etter min smak og preferanse, litt for tynn og med manglende bassrespons, så jeg bytta den rett og slett ut med en nydelig neck som satt i en Squier Tele Standard, i alle fall foreløpig. Da fikk den en rundere og mer smokey tone med mer bånn. Får mindre bruk for S-1-switchen med denne konfigurasjonen, så jeg vurderer å fjerne den.

5: Gretsch 9220 Bobtail Roundneck Resonator

Utrolig bra dobro til prisen, innfesta på 12. bånd og i 30-tallsstil. Rund og fin lyd, fantastisk sustain. Litt lette strenger (0.12 - 0.53) til seriøst slidearbeid, men det går om man er lett på hånda. Den har bra volum, så å spille vanlig akustisk etterpå er en liten nedtur. :D Det eneste jeg har å utsette på gitaren er at den har skurreresonans på en bestemt frekvens uten at jeg har klart å finne ut hva som resonerer. Meget bra mikk er det også i den, Fishman Nashville om jeg ikke husker feil.

Fikk også en Fender Blues Jr III i dag, og sikra meg en Shure S55 Deluxe + en Shure Green Bullet munnspillmikk for ikke lenge siden da det var konksalg på den lokale gitarsjappa. Er det noen tvil i hva slags musikk jeg satser på framover? :D

 • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Jeg har en Peavey Valveking røramp. men plutselig virker ingen knapper, hverken volum eller tone kontroller. Men det er fortsatt lyd i den? Hva er feil? noen tips fra dere mottaes med takk. mvh Jan .  
  • Dette ble omsider greit, bestefars gamle (1958?) Höfner 455/S. Fikk lima halsen i vinter, har fått på ei midlertidig bridge, og den er rett i halsen og lettspilt. 010 Flatwoundstrenger. Venter nå på en 1956-modell floating pickup fra de britiske øyer, en 1505 GR med volumkontroll som spikres fast i gripebrettet. Plekterbrettet er også britisk og kosta sitt, men ble pent. Prøver å få tak på en bridge som ser ut som den originale, men det er lengre mellom de. Denne bridgen var dog lett å intonere, da det er bånd-biter som sitter i smale spor, og de kan tas løs og flyttes.
  • Hei, Jeg har ett Line 6 Relay G50 system men har klart å miste senderen. Line 6 TBP12 Noen som har en de vil kvitte seg med?
  • Men blir det ikke moms, toll, osv på dette da?
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.