Web Analytics
Jump to content

NGD x 2


Ichi
 Share

Recommended Posts

Jepp, da fikk jeg hanka inn de to siste av fem gitarer på shortlista mi! Tidligere har jeg sikra meg Epiphone ES339 Pro, Squier Classic Vibe 60's Strat og Tanglewood TW133 Mahogany Parlour.

4: Fender Classic Player Baja Telecaster

Absolutt en nydelig gitar, lettspilt, resonant og med en knallgod bridgepickup. Bra spank i askekroppen! Twisted tele neck-pickupen var ikke etter min smak og preferanse, litt for tynn og med manglende bassrespons, så jeg bytta den rett og slett ut med en nydelig neck som satt i en Squier Tele Standard, i alle fall foreløpig. Da fikk den en rundere og mer smokey tone med mer bånn. Får mindre bruk for S-1-switchen med denne konfigurasjonen, så jeg vurderer å fjerne den.

5: Gretsch 9220 Bobtail Roundneck Resonator

Utrolig bra dobro til prisen, innfesta på 12. bånd og i 30-tallsstil. Rund og fin lyd, fantastisk sustain. Litt lette strenger (0.12 - 0.53) til seriøst slidearbeid, men det går om man er lett på hånda. Den har bra volum, så å spille vanlig akustisk etterpå er en liten nedtur. :D Det eneste jeg har å utsette på gitaren er at den har skurreresonans på en bestemt frekvens uten at jeg har klart å finne ut hva som resonerer. Meget bra mikk er det også i den, Fishman Nashville om jeg ikke husker feil.

Fikk også en Fender Blues Jr III i dag, og sikra meg en Shure S55 Deluxe + en Shure Green Bullet munnspillmikk for ikke lenge siden da det var konksalg på den lokale gitarsjappa. Er det noen tvil i hva slags musikk jeg satser på framover? :D

 • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

 • Siste aktive tråder

  • David, størrelse betyr ingenting,......🙄 😁,
  • Jeg vil bruke dette gripbrettet hvis jeg får det til, så kan jeg spare det som jeg bestilte til et fremtidig prosjekt istedenfor. Etter binding er ferdig så skal jeg borre ut og lime inlays, også de små  på siden... artig når jeg klarer å la være med fuckups. Har tidligere brukt mye tid på å rette opp og korrigere for diverse feil  ,så langt alt vel på denne. Venter på deler fra gitarist.no, og etpar kjøp på finn. Edit: har veldig stor nytte av disse firkantede aluminiumsrørene, de er helt rette, har skarpe hjørner, veier lite . Jeg  bruker de til planering av treverk, til å frese beine kanter langs, og nå til å lime bindingen, jeg lot gripbrettet ligge litt innafor kanten sånn at bindingen blir liggende flush med underkanten av gripbrettet. Satt på en stripe maskeringstape for å ikke lime gripbrettet fast i aluminiumet. De klypene er også hendige til diverse ting. Liming f eks, istedenfor tvinger. 
  • Binding på gripbrett.
  • Kjøpes fra StewMac, limes med polyeuretan-lim. Jeg bruker Titebond sine lim til alt, trelim, superlim og poly
  • Photoshoot med dette beistet ved "Sverd i fjell", flott søndagsmorgen må jeg si... 🙂  
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.