Web Analytics
Jump to content

LTD SNAKEBYTE


EspSnakebyte
 Share

Recommended Posts

Det var jo en grei pris på den på 4Sound, slå til!

De som evt. vil selge sin har sannsynligvis kjøpt den ny til 12-13000, og har nok ikke lyst til å selge nå for 4-5....

Edit: Mulig jeg ble lurt av pris i danske kroner der....

Edited by askret
Link to comment
Share on other sites

?? No er eg spent...

Wild guess basert på tidligere uttalelser fra Aphe så er "fanboy" , altså de som kjøper sigs, kun for fjortiser. Også litt blablabla, eder og galle, blablabla ,og sist men ikke minst avsluttes det hele med "when the drummer kicks in" .

:-)

Edited by strikes
Link to comment
Share on other sites

 • 2 weeks later...

Nå kunne jeg posta et bilde av gitaren, samt basic info om den, men jeg regner med at nettleseren din er utstyrt med Google. :)

Scrolla gjennom nytt innhold... Så at Aphe hadde kommentert i en tråd om ltd snakebyte... Må si jeg ikke er veldig overrasket.. :D

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

 • Siste aktive tråder

  • Jeg har de akustiske alltid i kasse med en Boveda pose i kassen. Funker fjell.
  • En tur alene til byen, kom hjem med åtte nye skiver (Ecclesia, #3 i midten fikk jeg forrige lørdag):  
  • Jeg oppbevarer mine heltregitarer (archtop og kasse) nesten uten unntak i gitarkassene. Rommet jeg oppbevarer gitarene i har «bedre» (for gitarer om ikke annet) luft enn resten av huset, men jeg har et hygrometer for å følge med på fuktighet og temperatur. Så langt har det stort sett vært innafor i rommet (35-60% fuktighet). I enkelte perioder om vinteren har jeg satt inn en bolle med vann for å tilføre fuktighet. Det funker, men jeg skal vurdere å anskaffe en liten luftfukter.
  • Brum brum. Neida, skaff deg et hygrometer (hundrelapp eller to), så følger du med utover vinteren. Ingen grunn til å fukte lufta så lenge du har inneklima innafor "normalen". Men absolutt lurt å ha forholdsregler: Jeg har en heltre granlokk Ayers stålstrenger som ikke greide seg gjennom den tørreste og kaldeste vinteren i trøndelag på lenge (10-12 år siden?) uten betydelige sprekker i lokket. Den hang på veggen i stua, og jeg hadde ikke begrep om luftfuktighet da. Den låter og spiller nydelig, så det er foreløpig kun kosmetisk, men så kosta den bare omkring 5000,-, så ikke noe stort tap. Ellers, hvorere du borhena? Innland/kyst/fjell? Har litt å si.
  • Takker!  Hvor mye legger dere i luftfuktighet og slikt for kassegitarer? Fikk med en pakke d'addario humipak, men tenkte det er lurest å vente til vinteren med å poppe den? Gitaren kommer til å ligge i kassen når den ikke er i bruk. Er første heltre kassegitar jeg eier, so bear with me
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.