Web Analytics
Jump to content

[NPD] Xotic X2


Recommended Posts

Da ble det to stk Xotic på meg. Før disse to har jeg aldri prøvd effekter fra Xotic før, men nå kan jeg kalle meg stoor fan.

Hadde en Barber TonePress som jeg av en eller merkelig grunn solgte til gitaristen i bandet (han andre), og selvfølgelig kom øyeblikket hvor jeg angret. Så da var det å kikke seg rundt etter en ny, og etter mye om og men havnet valget på Xotic SP Compressor. Mange gode anmeldelser, og fin størrelse. Brukt på Ebay, så da var prisen overkommelig også. Liker å blande litt kompressor inn i hele lydbildet, føler den rydder opp og tar de verste toppene, runder litt av, hvis noen skjønner hva jeg babler om. Liker iallefall denne pedalen svært godt, og den har funnet sin faste plass foran ampen. Maks knall!

Trengte egentlig ikke en ny overdrive pedal da jeg har både har OCD, Big Muff og ny Tube Screamer-amp, men når det dukket opp en pent brukt Xotic SL Drive på Finn, ble fristelsen for stor. Jeg var tross alt supernøgd med kompressoren. Satt et par timer i kveld og testet pedaler side om side. Er på ingen måte misfornøyd med de tidligere nevnte pedalene, men du verden. SL Driv'en fortjener rett og slett plassen i pedalrekka. Satte dip-switchen på Super Bass og der blir den :) Maks knall!!

SL Drive: http://xotic.us/effects/sl_drive/

SP Comp: http://xotic.us/effects/sp_comp/

xotic1_zps2698b85e.jpg

xotic2_zps37ff2623.jpg

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
  • Siste aktive tråder

  • http://www.BILDELERstore.co.no

  • Støtt driften av GitarNorge


  • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.