Web Analytics
Gå til innhold
  • Bli medlem

[NPD] Xotic X2


Anbefalte innlegg

Da ble det to stk Xotic på meg. Før disse to har jeg aldri prøvd effekter fra Xotic før, men nå kan jeg kalle meg stoor fan.

Hadde en Barber TonePress som jeg av en eller merkelig grunn solgte til gitaristen i bandet (han andre), og selvfølgelig kom øyeblikket hvor jeg angret. Så da var det å kikke seg rundt etter en ny, og etter mye om og men havnet valget på Xotic SP Compressor. Mange gode anmeldelser, og fin størrelse. Brukt på Ebay, så da var prisen overkommelig også. Liker å blande litt kompressor inn i hele lydbildet, føler den rydder opp og tar de verste toppene, runder litt av, hvis noen skjønner hva jeg babler om. Liker iallefall denne pedalen svært godt, og den har funnet sin faste plass foran ampen. Maks knall!

Trengte egentlig ikke en ny overdrive pedal da jeg har både har OCD, Big Muff og ny Tube Screamer-amp, men når det dukket opp en pent brukt Xotic SL Drive på Finn, ble fristelsen for stor. Jeg var tross alt supernøgd med kompressoren. Satt et par timer i kveld og testet pedaler side om side. Er på ingen måte misfornøyd med de tidligere nevnte pedalene, men du verden. SL Driv'en fortjener rett og slett plassen i pedalrekka. Satte dip-switchen på Super Bass og der blir den :) Maks knall!!

SL Drive: http://xotic.us/effects/sl_drive/

SP Comp: http://xotic.us/effects/sp_comp/

xotic1_zps2698b85e.jpg

xotic2_zps37ff2623.jpg

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.