Web Analytics
Jump to content

NGD! Yamaha SA-2000 1978 med originalt hardcase


Guest Hans Hansen

Recommended Posts

Guest Hans Hansen

Oi oi oi oi... Herre min skaper og hatt og alt som er!!

Ok, denne selger jeg ALDRI!!! :)

Nydelig hals, nydelig gitar med særdeles få merker og de få merkene er helt ubetydelige. MINT condition og var deilig å spille på rett ut av eska. Skal få seg en overhaling hos doktor som alle nye gitarer får og ett sett med EB 0.10-0.52 strenger.

Forrige eier har satt inn Burstbucker 2 & 3 i denne skjønnheten men de originale mikkene ligger i det like originale caset.

Får du tak i en slik gitar er det ikke noe vits i å nøle en gang, bare kjøp kjøp KJØP!!

Jeg lar bildene tale for seg selv: https://onedrive.live.com/redir?resid=51AAB58675C32865!727&authkey=!AG72o_flL_3bwxE&ithint=folder%2c.jpg

 • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Guest Hans Hansen

Takk, hadde håpet på at det skulle være en 76 årgang som meg men men:) Gleder meg til å teste denne på riggen på mandag!!

Så denne er en stayer, Nebelungen er en stayer, Greco Junior DC er en stayer og håper R8 som kommer også blir en stayer..

Litt tung kanskje med sine 4.2 kg men det går seg vel til:)

Link to comment
Share on other sites

 • 2 weeks later...
Guest Hans Hansen

Fikk en hyggelig tilbakemelding fra min gitardoktor om at denne gitaren var helt rå og var helt klart etter hans mening på samme nivå som Gibson CS!

Leverte den inn for set up samt nut tilpassing og gleder meg som en unge til å hente den i morgen:)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Jeg liker ferske strenger og bytter gjerne når jeg må, til Ernie Ball eller DA som er reimeligere.  Spiller ikke live eller i band lenger, men vet om et par som spiller mye mer enn meg og verdsetter den ekstra kosten med Elixir for å slippe å bytte så ofte. Går litt på bekostning av lyd, da Elixir har "mindre klang" i seg men til gjengjeld varer lenger.
  • Takk. Mener å huske at Elixir ble regnet som å være best blant mange.. Men hvordan er synes å dette nå? Og dersom man f.eks spiller en del live og bytter strenger ofte så har det vel mindre å si eller?
  • Det er ikke lenge siden en 25 - bulk kostet 12-1300,- hos Evenstad. Den svake krona og prisstigning generelt, har sannelig gjort seg gjeldende.
  • Hei søker vokalist til Calzada, vi hører til i Stavanger.  spiller rock for det meste 
  • Det må du forvente, men prisene har vært betydelig lave når de har tilbud, selv med moms og frakt etc. Men det må du undersøke og ta en totalvurdering på. Spesielt nå som dollarkursen er dårlig, mot NOK. Skal du handle i Norge, må du bare følge med på hva de har av tilbud på de forskjellige nettbutikker/butikker og handle deretter. Det hender det er tilbud på f.eks spesifikke merker, eller "bundle packs".  Vi hadde Strenger.no før som leverte gode priser, men de ble lagt ned.  Her er f.eks 65-69kr per pakke, det mener jeg er helt innenfor. Du finner sikkert flere lignende tilbud til tider. https://evenstadmusikk.no/d-addario/1084076/d-addario-exl110-b25-bulkpakke-25-stk-010-046-pakke-med-25-stk-exl-110?gad_source=1&utm_source=daisycon&utm_medium=affiliate&utm_campaign=daisycon_Onlinepriser.no https://www.musikkhuset.no/products/daddario-exl110-b25-010-046-bulk-25-set?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9Oid7wNzTU4xgLnLVllxOStnwHxS9wGBKVbHsHRQ3-f9rLxRdLZxtoaAmciEALw_wcB   Ellers kan jeg anbefale Ernie Ball strenger. De er ofte rimeligere hvis du benytter standard-størrelser - men har like god kvalitet som andre "gode strenger".  https://evenstadmusikk.no/ernie-ball/1009722/ernie-ball-eb-2221-regular-slinky-010-046?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9OfpfJAOtjW1PJjdIAvs6CT9CT-A9EJJeulO5OVlYeEllFcn3AGszgaAjfmEALw_wcB
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.