Web Analytics
Gå til innhold
 • Bli medlem

Siss29

Medlem
 • Innholdsteller

  459
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  1

Siss29 vant dagen sist Mars 12 2014

Siss29 hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

17 Good

Om Siss29

 • Rang
  Gitarrocker
 • Bursdag 20. jan. 1977

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Kjønn
  Dame
 • Bosted
  Kristiansund
 • Interesser
  Foto og gitar

Nylige profilbesøk

2 284 profilvisninger
 1. Tror jeg fikk det til sånn noenlunde med en Ukulele tuner app nå
 2. Den stemmes vel på grunnlag av å høre på....Det er jeg ELENDIG på
 3. Da har jeg endelig fått ukulelen i hus. Men jeg skjønner ikke helt denne stemminga. Når jeg stemmer gitaren min, så stemmer jeg den fra den tykkeste til den lyseste slik: 6 E 5 A 4 D 3 G 2 B 1 E Men hvordan i alle verden stemmer jeg ukulelen. På denne videoen står det at man skal stemme den i G C E A. Men hvoran gjør man det?
 4. Gikk for denne jeg: http://www.ebay.com/itm/21-Ukulele-Uke-Sapele-Top-Rosewood-Fretboard-Stringed-4-Strings-For-School-Band-/391235935664?hash=item5b177a9db0:g:0E4AAOSwHnFV5Q7r Duger den ikke til å spille på, så duger den helt sikkert til pynt eller leketøy for barna iallfall Likte godt utseendet på den iallfall Hvordan er det med stemming av ukulele? Kan man bruke en vanlig gitartuner?
 5. Har du prøvd denne selv? http://www.gitarhuset.no/Produkter/Andre-strengeinstrumenter/Ukulele/Morgan/Morgan-UK-C-100-320-PK-w-bag-Rosa85132-p0000011979 A la denne mener du?
 6. Jeg lurer på å kjøpe meg en billig ukulele for å lære meg populære og kjente sanger som Sweet child of mine etc. Jeg har akustisk gitar og elektrisk gitar, men med 4 unger blir det verken tid eller anledning til å dra inn eller bruke slike instrumenter jevnt. (De minste kan fort pille, stille og ødelegge slikt. Derfor blir det stuet bort og ikke brukt) En billig ukulele får plass overalt og vil være såpass lite verdt, at det ikke gjør noe om barna fikler litt borti den. Finnes det noen ukuleler som koster bare ett par hundre kroner (helst billigst mulig) Kan man for eksempel finne noe billig o
 7. Er det noen som har eller har hatt denne multieffektsaken og vet hvordan dette med skifte av presets fungerer? Kan man skifte opp og ned mellom alle presetene på den med fotpedalen, eller må man i tillegg skru på selve boksen for å få til dette?
 8. Jeg er en skikkelig hobby/stuegitarist. 99,9% sjanse for at utstyret mitt aldri kommer til å forlate husets 4 vegger Utstyret mitt er av den rimelige sorten, fordi jeg har mann og 4 barn og ikke synes jeg kan forsvare å bruke for mye penger på hobbyen min. Så en strømforsyning til rundt 1500kr er nok litt overkill Så tror nok mest sannsynlig jeg kommer til å prøve ut ett 9V adapter med med daisy chain først uansett. Evt bare fortsette med batteri en stund til.
 9. Jeg begynte å lese på den artikkelen din, men den ble så teknisk for meg at jeg datt av lenge før jeg hadde begynt Ble bare veldig forvirret. Mener du at jeg heller bør kjøpe ett slik 9V adapter med lavere ampere for hver av pedalene mine enn å kjøre de gjennom en med daisy chain? Foreløpig har jeg bare 3 Joyo pedaler og dem står det rundt 5-9mA på ser jeg. Kommer til nok til å holde meg til slike enkle, billige Joyo pedaler og.
 10. Er det EU-plugg man skal se etter om man kjøpe strømforsyning til pedaler på E-bay? Og lønner det seg å ha mest mulig mA? Som på denne i stedet?
 11. Er det mange som har bygd seg egne pedalboards? Ser det finnes mange mange DIY videoer på Youtube om emnet feks. Flere som ser greie ut og som ikke virker så kompliserte å bygge. Feks fant jeg ett her . Hadde vært moro å prøve seg på, siden vi har mye forskjellig materiale liggende, og også litt sort maling etter guttas hytte. (Som har sort og flamme-maling innendørs ) Det enes jeg muligens mangler, er vel litt borrelås, men det finner man vel alltids billig enten på e-bay eller Biltema eller noe. Vis meg gjerne ditt DIY pedalboard til inspirasjon
 12. Så kunne jeg bruke tabsene denne fyren i vanlig stemming eller skulle jeg stemme om for at det skal bli riktig? Og hvordan gjør jeg i tilfelle det med en tuner? Stiller den inn på bb ( trykker flat to ganger)?
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.