Web Analytics
Jump to content

Basskurs/lærer Oslo


Benredik

Recommended Posts

Har nå drevet med bassen siden april i fjor. Har ikke vært veldig dedikert og de siste 3 mnd har det vært lite spilling.

Har nå tatt den opp igjen og lærer meg nå arpeggios. Jeg føler egentlig at jeg ikke kommer noen vei. Jeg lærer meg skalaer og akkorder, men jeg klarer ikke sette dem sammen.

Så jeg har egentlig kommet til at jeg i det minste vurderer en lærer. Jeg vil ha en til en-timer og ikke være i en klasse. Noen som har noen å anbefale i Oslo? Gjerne et sted der man ikke binder seg i 5 mnd, men kan kjøpe et x-antall timer.

Er 37 og ønsker å lære mer innen rock. Liker alt fra Jack white, modest mouse og the national til bob dylan og zz-top. Men også jazz ønsker jeg å vite mer om på sikt.

Edited by Benredik
Link to comment
Share on other sites

Jeg håper du ikke synes dette er usaklig, men jeg synes du skal kikke på rocksmith 2014. Det er bassløype i den, og det er vel verdt å se på den.

Siden jeg har en del vekttall innen faget pedagogikk vil jeg driste meg til å mene at dette "spillet" er veldig bra lagt opp, og det er mange som klorer litt på en bass som har en del å lære ved å følge leksjonene.

Det er en viss terskel ved å finne ut av grensesnittet, men det er en veldig billig basslærer. Anbefales.

Link to comment
Share on other sites

Jeg prøvde meg på rocksmith når jeg kjøpte bassen, altså det forrige spillet. Jeg likte det ikke. spillet hang seg ofte og jeg fikk top score uten at jeg la ned all for mye innsats. Nå skal det sies at jeg ikke prøvde de teknikkrundene så mye, kun det å spille låtene.

Link to comment
Share on other sites

 • 3 weeks later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Jeg liker ferske strenger og bytter gjerne når jeg må, til Ernie Ball eller DA som er reimeligere.  Spiller ikke live eller i band lenger, men vet om et par som spiller mye mer enn meg og verdsetter den ekstra kosten med Elixir for å slippe å bytte så ofte. Går litt på bekostning av lyd, da Elixir har "mindre klang" i seg men til gjengjeld varer lenger.
  • Takk. Mener å huske at Elixir ble regnet som å være best blant mange.. Men hvordan er synes å dette nå? Og dersom man f.eks spiller en del live og bytter strenger ofte så har det vel mindre å si eller?
  • Det er ikke lenge siden en 25 - bulk kostet 12-1300,- hos Evenstad. Den svake krona og prisstigning generelt, har sannelig gjort seg gjeldende.
  • Hei søker vokalist til Calzada, vi hører til i Stavanger.  spiller rock for det meste 
  • Det må du forvente, men prisene har vært betydelig lave når de har tilbud, selv med moms og frakt etc. Men det må du undersøke og ta en totalvurdering på. Spesielt nå som dollarkursen er dårlig, mot NOK. Skal du handle i Norge, må du bare følge med på hva de har av tilbud på de forskjellige nettbutikker/butikker og handle deretter. Det hender det er tilbud på f.eks spesifikke merker, eller "bundle packs".  Vi hadde Strenger.no før som leverte gode priser, men de ble lagt ned.  Her er f.eks 65-69kr per pakke, det mener jeg er helt innenfor. Du finner sikkert flere lignende tilbud til tider. https://evenstadmusikk.no/d-addario/1084076/d-addario-exl110-b25-bulkpakke-25-stk-010-046-pakke-med-25-stk-exl-110?gad_source=1&utm_source=daisycon&utm_medium=affiliate&utm_campaign=daisycon_Onlinepriser.no https://www.musikkhuset.no/products/daddario-exl110-b25-010-046-bulk-25-set?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9Oid7wNzTU4xgLnLVllxOStnwHxS9wGBKVbHsHRQ3-f9rLxRdLZxtoaAmciEALw_wcB   Ellers kan jeg anbefale Ernie Ball strenger. De er ofte rimeligere hvis du benytter standard-størrelser - men har like god kvalitet som andre "gode strenger".  https://evenstadmusikk.no/ernie-ball/1009722/ernie-ball-eb-2221-regular-slinky-010-046?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9OfpfJAOtjW1PJjdIAvs6CT9CT-A9EJJeulO5OVlYeEllFcn3AGszgaAjfmEALw_wcB
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.