Web Analytics
Jump to content

Basskurs/lærer Oslo


Benredik
 Share

Recommended Posts

Har nå drevet med bassen siden april i fjor. Har ikke vært veldig dedikert og de siste 3 mnd har det vært lite spilling.

Har nå tatt den opp igjen og lærer meg nå arpeggios. Jeg føler egentlig at jeg ikke kommer noen vei. Jeg lærer meg skalaer og akkorder, men jeg klarer ikke sette dem sammen.

Så jeg har egentlig kommet til at jeg i det minste vurderer en lærer. Jeg vil ha en til en-timer og ikke være i en klasse. Noen som har noen å anbefale i Oslo? Gjerne et sted der man ikke binder seg i 5 mnd, men kan kjøpe et x-antall timer.

Er 37 og ønsker å lære mer innen rock. Liker alt fra Jack white, modest mouse og the national til bob dylan og zz-top. Men også jazz ønsker jeg å vite mer om på sikt.

Edited by Benredik
Link to comment
Share on other sites

Jeg håper du ikke synes dette er usaklig, men jeg synes du skal kikke på rocksmith 2014. Det er bassløype i den, og det er vel verdt å se på den.

Siden jeg har en del vekttall innen faget pedagogikk vil jeg driste meg til å mene at dette "spillet" er veldig bra lagt opp, og det er mange som klorer litt på en bass som har en del å lære ved å følge leksjonene.

Det er en viss terskel ved å finne ut av grensesnittet, men det er en veldig billig basslærer. Anbefales.

Link to comment
Share on other sites

Jeg prøvde meg på rocksmith når jeg kjøpte bassen, altså det forrige spillet. Jeg likte det ikke. spillet hang seg ofte og jeg fikk top score uten at jeg la ned all for mye innsats. Nå skal det sies at jeg ikke prøvde de teknikkrundene så mye, kun det å spille låtene.

Link to comment
Share on other sites

 • 3 weeks later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Godt tips, men dette er et kit som sannsynligvis ikke er verdt mer enn varmeverdien om en fyrer den i peisen når alle godbitene er tatt av. De originale stemmeskruene var så dårlige at de ikke var brukbare, og en gikk regelrett i stykker. Verdien i denne vil nok først og fremst være gleden den kan gi meg Regner med det er flere enn meg som som har et lite lager med avplukkede deler. De er kjekke å finne til andre prosjekter. Merkelig nok blir man aldri ferdig....  
  • Lang tid uten lyst - og når den er på vei tilbake ser jeg at alt er på vei til å bli borte ... Trist, men leit og ingenting å gjøre med det. Og i mellomtiden har alle bildene i byggetrådene mine mistet seg selv - usikker på hvorfor det har blitt slik, men nå som forumet også er i ferd med å miste seg selv, er det kanskje ikke verdt å reparere? Jeg skal lete opp det nye forumet og se om jeg finner ett sted å poste oppdateringer i der 🙂 Takk for alt og alle her inne!
  • Jo,jo.Som du sier,det er moro å prøve seg fram. Tips:Ta vare på originale pickuper og annet stash fra gitaren,slik at du kan sette den i original stand når du eventuelt selger den.Folk vil helst ha gitarer i original stand,og er ikke villig til å betale det ekstra som du har kostet på den.
  • Tenker litt av poenget er stor forskjell egentlig. Bør bli interessante muligheter for å diale inn diverse toner i midtstilling, spesielt om jeg legger på en coilsplit av humbuckeren og. Risikoen er vel heller ikke superstor siden det går an å kjøpe til en som matcher bedre og ta den som blir til overs i en annen gitar. Eller selge. Får vel alltids igjen noen kroner for sånt. Har jækla lyst til å prøve altså. Titte på videoen nå EDIT: Må vel innrømme at jeg EGENTLIG tenkte å prøve med noe fra Guitar Fetish, men stadig utsolgt det jeg skal ha og da eser budsjettet fort ut....
  • Har prøvd dette selv,Lollar Novel 90 i neck og Seymour Duncan JB i bridge.Det ble for stor forskjell mellom pickupene.Spørs også hva du hovedsakelig spiller (clean/dirty/full distortion).Egentlig trenger du to gitarer,hehe:  
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.