Web Analytics
Jump to content

Basskurs/lærer Oslo


Benredik

Recommended Posts

Har nå drevet med bassen siden april i fjor. Har ikke vært veldig dedikert og de siste 3 mnd har det vært lite spilling.

Har nå tatt den opp igjen og lærer meg nå arpeggios. Jeg føler egentlig at jeg ikke kommer noen vei. Jeg lærer meg skalaer og akkorder, men jeg klarer ikke sette dem sammen.

Så jeg har egentlig kommet til at jeg i det minste vurderer en lærer. Jeg vil ha en til en-timer og ikke være i en klasse. Noen som har noen å anbefale i Oslo? Gjerne et sted der man ikke binder seg i 5 mnd, men kan kjøpe et x-antall timer.

Er 37 og ønsker å lære mer innen rock. Liker alt fra Jack white, modest mouse og the national til bob dylan og zz-top. Men også jazz ønsker jeg å vite mer om på sikt.

Edited by Benredik
Link to comment
Share on other sites

Jeg håper du ikke synes dette er usaklig, men jeg synes du skal kikke på rocksmith 2014. Det er bassløype i den, og det er vel verdt å se på den.

Siden jeg har en del vekttall innen faget pedagogikk vil jeg driste meg til å mene at dette "spillet" er veldig bra lagt opp, og det er mange som klorer litt på en bass som har en del å lære ved å følge leksjonene.

Det er en viss terskel ved å finne ut av grensesnittet, men det er en veldig billig basslærer. Anbefales.

Link to comment
Share on other sites

Jeg prøvde meg på rocksmith når jeg kjøpte bassen, altså det forrige spillet. Jeg likte det ikke. spillet hang seg ofte og jeg fikk top score uten at jeg la ned all for mye innsats. Nå skal det sies at jeg ikke prøvde de teknikkrundene så mye, kun det å spille låtene.

Link to comment
Share on other sites

 • 3 weeks later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Hei. Hvem er dere og hvilke sanger er det snakk om å spille?
  • Hallo. Hver dag tror jeg at jeg har oppnådd noe i dette livet. Ja, jeg har en høyere utdanning og til og med en vitenskapelig grad av en mester, men jeg jobber ikke i min spesialitet. Siden barndommen drømte jeg faktisk om å være psykolog, og derfor begynte jeg å tenke på å motta den andre høyere. Men for dette trenger jeg en meget betalt jobb, så nå leter jeg etter interessante ledige stillinger. Allerede samlet en CV på denne malen https://www.cvmal.no/cv-eksempel/ , og nå må du sende den til flere selskaper. Vi må jobbe noen år til for å endelig begynne å gjøre det du elsker.
  • Hei. Vi søker etter en bassist til et band i Arendal. Vi har tilgang til øvingslokale. Sjanger, rock. Vi er på utkikk etter en bassist som deler lidenskap for musikk og som har god teknikk og samspill. er åpen for å eksperimentere med ulike stilarter og låter, men vi ønsker også å ha et fast repertoar som vi kan øve på og fremføre. Vi er fleksibel når det gjelder øvingstider, men vi håper du er seriøs og engasjert. Hvis dette høres ut som noe for deg, vil vi gjerne høre fra deg snarest. Vi ser frem til å snakke med deg og finne ut mer om din musikkbakgrunn og interesser.
  • Lagde en hals av alm, og holder på med en jazzmaster kropp av samme planken . Underste kroppen er av surnet lønn.
  • Takk for det. Har brukt bjørk i toppen, alm i halsen og er usikker på kropp men tror det kan være sitka gran. Fikk en stor bit fra en arbeidskollega som ikke visste hva det var.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.