Web Analytics
Jump to content

Problemer med Mac og Fender Fuse


Recommended Posts

Fender Fuse styrer en Mustang av alle slag via både PC og Mac.

Jeg har kontrollert min Mustang IV fra en iMac i lengre tid. Pluteslig i går kveld, mens programmet enda funket gikk vinduet på Mac´en rett i svart!

Jeg har avinnstallert og slettet alle spor på Mac´en men det samme skjer igjen og igjen. Dette har fungert et år og nå plutselig virker de ikke opp mot hverandre.

Jeg får heller ikke opp modellene, effektene eller noe på Mac´en. Jeg tror det derfor er en datafeil.

Jeg har en PC rett ved siden av, og flyttet USB kabelen over dit, og startet Fuse og alt funker som det skal. Kontrollerer alt på ampen.

Noen som har vært borte i noe liknende?

Må jeg innstallere hele OSX på nytt? Da har jeg ingen grunn til å ha det "jævla" Mac´en på musikrommet, da jeg bruker PC´en til det meste ellers.

Mulig feil tråd å poste i, så moderator må gjerne flytte posten.

PS, bruker Mac på jobb og hjemme, så det gjelder en spesifikk iMac, som feiler!

Hilsen Hank

Link to comment
Share on other sites

Nei, det er 10.7 ett ellerannet.

Det skjedde bare pluteslig mens jeg brukte den.

Jeg slettet alle ".picsh" eller nå hva de heter og la de i ei annen mappe. Skal prøve å ta de ut på en pinne og slette alt fra Mac´en.

Det var så rart: alt funka, jeg gjorde ingen greip, og plutselig var forbindelsen mellom Mustang og Fuse/Program i dete hele borte!

Så det har skjedd ett eller annet med Mac´en.

Link to comment
Share on other sites

 • 2 weeks later...

Hæ hæ! Jeg fikset det!

Det hjalp veldig med ny verson av Silverlight :)

Takk til Greenman og Audun for tips, men jeg måtte ut å snoke på noen forums ute i verden.

Helt tilfeldig dukket ordet Silverlight opp, og jeg prøvde en oppdatering, og der satt den :)

Edited by Hank Annicke Noe
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Det er ikke lenge siden en 25 - bulk kostet 12-1300,- hos Evenstad. Den svake krona og prisstigning generelt, har sannelig gjort seg gjeldende.
  • Hei søker vokalist til Calzada, vi hører til i Stavanger.  spiller rock for det meste 
  • Det må du forvente, men prisene har vært betydelig lave når de har tilbud, selv med moms og frakt etc. Men det må du undersøke og ta en totalvurdering på. Spesielt nå som dollarkursen er dårlig, mot NOK. Skal du handle i Norge, må du bare følge med på hva de har av tilbud på de forskjellige nettbutikker/butikker og handle deretter. Det hender det er tilbud på f.eks spesifikke merker, eller "bundle packs".  Vi hadde Strenger.no før som leverte gode priser, men de ble lagt ned.  Her er f.eks 65-69kr per pakke, det mener jeg er helt innenfor. Du finner sikkert flere lignende tilbud til tider. https://evenstadmusikk.no/d-addario/1084076/d-addario-exl110-b25-bulkpakke-25-stk-010-046-pakke-med-25-stk-exl-110?gad_source=1&utm_source=daisycon&utm_medium=affiliate&utm_campaign=daisycon_Onlinepriser.no https://www.musikkhuset.no/products/daddario-exl110-b25-010-046-bulk-25-set?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9Oid7wNzTU4xgLnLVllxOStnwHxS9wGBKVbHsHRQ3-f9rLxRdLZxtoaAmciEALw_wcB   Ellers kan jeg anbefale Ernie Ball strenger. De er ofte rimeligere hvis du benytter standard-størrelser - men har like god kvalitet som andre "gode strenger".  https://evenstadmusikk.no/ernie-ball/1009722/ernie-ball-eb-2221-regular-slinky-010-046?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9OfpfJAOtjW1PJjdIAvs6CT9CT-A9EJJeulO5OVlYeEllFcn3AGszgaAjfmEALw_wcB
  • Noen som har prøvd på det? Hva gjorde du og hvordan funka det?
  • Da kom pickupen fra Skottland også, en 1956 Höfner 1505 GR som ble solgt som ekstrautstyr fra Höfner i sin tid. Originalt hadde de 3 meter kabel, men her var kabelen kutta, så jeg skjøta den og satte i jack-input i gitarkroppen "nede til høyre." Innebygd volumbryter som ikke skrapa, og fungerer - så det var grunnen til at det ble denne. Så slipper man potter og flere hull og mer lodding. En forsiktig singlecoil, under 5 Ohm, så man må ta ned mastervolumen på Vox'en før man kobler inn en av Ibanezene 😉 Gitaren er fra 1959, det sto håndskrevet inne i lokket (fant det med speil, lommelykt og mobilkameraet) 19.2.59. Litt uheldig med dremelen da jeg kappa ut hakk i plekterbrettet, men men. Tok mål med brettet på, så måtte jeg flytte festene litt for å få spikrene dypere inn i hullene så brettet skulle sitte fast. Men det har sin egen sjarm det også. Da gjenstår det tidsriktig bridge, og samtidig polere opp bånd og rengjøre og muligens olje inn gripebrettet. Bestefars gamle gyngehest som jeg også har overtatt, og kabel fra PA-høyttaleren skjemmer bildet, men man ser helheten med pickupen likevel.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.