Web Analytics
Jump to content

Pickups til ESP Eclipse II


Sexual_harrassement

Recommended Posts

Har kjøpt meg en Eclipse II som jeg venter på. Er veldig nysgjerrig på å kjøpe meg andre pickuper til den, men etter hva jeg har lest så er det flere faktorer som spiller inn når det kommer til valg av nye pickuper. Har noen prøvd Bareknuckle Warpigs på en slik gitar eller lignende? erfaring med disse?Bør jeg velge Alnico eller ceramic?

Vurderer også seymour duncan alternative 8, 59/custom, fullshred, blackouts standard,blackouts metal eller Gus G black outs.

Jeg spiller mest heavy metal og ESP er i mahogany. Er også selverkært gainwhore!

Link to comment
Share on other sites

Har ikke erfaring med noen av de du nevner, men Bare Knucle Miracle Man er helt sjef! Den ble litt spiss i Charvelen min, men tenker den er helt super i en mahognyfjøl :)

Ser flere har nevnt Miracle Man i forskjellige forumer. grunnen til at jeg tenkte warpigs var at de har høyest output i følge siden til Bareknuckle pickups. Men er sikkert mer enn nok outpit på miracle man også=) Bareknuckles er litt dyrere enn "vanlige" pickuper, men er de verdt det?

Link to comment
Share on other sites

Sitter det ikke EMG'er i den orginalt? Skjønner at du vil bytte, men greit å huske på om det er størrelseforskjell på pickupsa(husker ikke nøyaktig åssen det der var).

Jeg kan iaf skrive under på at blackouts låter kjipt.

Edited by Mortenolb
Link to comment
Share on other sites

Suhr Doug Aldrich er glimrende i LP-type gitarer...og forsåvidt alt annet også.

Den ultimate rockehumbuckeren.

Jeg har også en Miracle Man i en strat og det er også bra saker.

Den feteste HB'en jeg har hørt er Tyler sin California special, men den kan kanskje bli litt for mye

I en mahogny LP type..får jo nesten en strat til å låte LP!

Link to comment
Share on other sites

KUlt,skal sjekke ut tyler sin=) Det satt seymour duncan i den fra før. Også ble det byttet om til Bill lawrence i neck og bridge, også til Seymour Duncan JB i neck og bill lawrence 500(tror det er R,ikke XL :/).. Klart, nå har jeg ikke fått gitaren enda, men har bare fått det for meg at JB i neck er noe jeg IKKE vil ha.. Vet ikke hvorfor. Kan jo hende det låter fett for alt jeg vet. Jeg er godt vant med 500XL og dimebucker, men kunne tenkt å prøvd noe som ikke er sååå veldig treble eller skarp for forandringens skyld.. Var litt hypp på aktive, men er litt som å banne i kirka for meg. Vet at output og gain ikke har så mye å si for god lyd, men nå er det jo sånn at "how can less be more? More is more!"

Link to comment
Share on other sites

Jeg har Warpigs (alnico) i en Telecaster og er godt fornøyd med dem. Fryktet at de skulle bli for grumsete pga. høy output, men de låter egentlig bare digert og fett med mildt sagt NOK trykk i bånn. Ingen problemer med støy eller mikrofoni selv med masse gain.

EMG er nok mer anvendelige og er bedre til clean, men til full gain fuzz/metal foretrekker jeg BKP-ene. Vanskelig å sette ord på, men de føles "varmere" og "åpnere".

Link to comment
Share on other sites

Vanskelig valg dette asså.. Står fast mellom Warpigs eller Miracle Man. Ifølge siden på BKP så er Miracle Man mer "articulate" en Warpigs.. Vet om en som skal selge et sett med Warpigs,men de er knall hvite, og jeg tror det vil se veldig rart ut i en amber cherry sunburst Quilted maple cap.. Tror burnt chrome hadde sett fett ut. Også tyger eller reliced camo.. Noen som er flinke på photoshop her? Skulle gjerne visst åssen ESP Eclipse II ACSB ser ut med burnt chrome=)

Aphelion, tror du MM passer bedre for solo/shredding enn warpigs?

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Velkommen! Bare å fyre løs med spørsmål  
  • Hei,  noen som vet hva denne gitaren er verdt?
  • Hei,  noen som har greie på hva en slik gitar er verdt?
  • Nybegynner her. Arva akkustisk, Ibanez hel-tre fra familie noen genrasjoner tilbake og klimprer, med andre ord nybegynner. Jeg bruker youtube og lærer meg låter jeg liker og det dukker opp spørsmål underveis som jeg ikke vet hvor jeg skal sende. Dermed endte jeg her. Kanskje finner jeg svar eller kanskje kan jeg da spørre og bli klokere=) Målet må bli å oppgradere til elgitar etterhvert da mange av mine favoritt-band har så sjuke gitarsoloer som jeg har sjukt lyst å spille selv! litt hårete mål, men det må til. Gleder meg å bli en del av dette og forhåpentligvis lære av det som står allerde eller fyre av noen merkelige nybegynnerspørsmål som andre i tillegg til meg kan lære av
  • PS, forumet ble egentlig nedlagt for 2 år siden. Av en eller annen merkelig grunn lever det fortsatt, men det er grunnen til at det er ekstremt lav respons her. Utrolig nok havner jeg tilbake her, hver gang jeg googler reviews eller gitarutstyr på norsk. Viser hvor mye historie og kunnskap som ligger lagret her. 
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.