Web Analytics
Jump to content

I can't get no satisfaction


Sharkeye
 Share

Recommended Posts

Som amatørprodusent lærer jeg nye triks nærmest annenhver dag, og blir heldigvis litegrann flinkere også, underveis. Men det som er SKITT er at jeg aldri blir fornøyd med noe som helst, for jeg gremmes av alt jeg gjorde feil i går, som jeg kan bedre i dag, osv. Og da blir man sittende og re-mixe og re-mixe og spille inn gamle sanger om igjen og om igjen – istedenfor å produsere nye ting! Noen som kjenner seg igjen???

Link to comment
Share on other sites

Jeg har det ikke helt på samme måten. For min del blir det ofte til at jeg gjør en miks på et opptak og lar det bli med det. Det er kun i unntakstilfeller at jeg bruker veldig mye tid på remiks. Dersom jeg ikke blir fornøyd ender jeg ofte med å ta låtene opp på nytt. Dette har selvfølgelig også med å gjøre at jeg oppdager forbedringspotensiale i arrangementer eller at flere av instrumentene bør tas opp på nytt. Her i hjemmestudioet har jeg heller ikke ambisjoner om å lage noe mer enn skisser uansett. Når vi er fornøyde med låtene, vil neste steg bli å ta opp under mer ordnede/profesjonelle forhold (les: i studio eller i samarbeid med en produsent/teknikker). Mine ferdigheter som teknikker og produsent er ikke gode nok og jeg har ikke ambisjoner om å bli dyktig på dette området :)

Link to comment
Share on other sites

Kjenner meg litt igjen ja. Det jeg dog har funnet ut, er at man ofte har "rett" på en tidlig miks. Man har en tendens til å rote seg totalt bort etter hvert. En miks kan nok alltid bli "bedre", men det viser seg som sagt, ganske ofte, at man ikke er helt på bærtur når låta og innspillingen er fersk.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Er dette en dyr eller billig gitar? Hvor mye er du villig til å betale for reparasjonen? Er den dyr, eller du er villig til å kaste en del penger på det, er jo proff- svaret riktig. Hvis det hadde vært min, og det ikke er en kostbar gitar, hadde jeg forsøkt dette: 1. Belast gitarhalsen  litt, ved for eksempel å stemme gitaren en tone eller to opp. Ta det sakte, og sjekk om sprekken åpner seg. 2. Forbered deg, og ha alt du trenger klart.. Hvis det ikke åpner seg en tynn sprekk, så er det bare kosmetisk. Åpner det seg en tynn sprekk, så legger du superlim i sprekken. Han en flaske trykkluft klar, blås så på sprekken med den, og fyll på med mer superlim. Så belaster du så fort du klarer (derfor "ha alt klart") halsen den andre veien, slik. 3. Slakk strengene, og sett på for eksempel en lastestropp med passende montering i begge ender, (omtrent passe lengde har du selvsagt gjort klart) og stram opp den andre veien. Bittelitt, du skal ikke "stramme til det knaker", bare slik at limfugen får et mildt press. Det vil trolig fikse en sprekk, hvis det er en der. Er dette en pre-war Martin, er vel rådene om proff å foretrekke.
  • Er nok ikke så mye å hente for den der dessverre. Dette er en gitar som kostet mellom 1500 og 2000 kroner ny i butikk, så hvis du får en tusenlapp på Finn så er du heldig.
  • Jeg har hatt liggende en Ibanez i noen år nå, kanskje rundt 15/16 år. Vurderer å selge denne da jeg ikke har bruk for den mer. Men! Det jeg lurer på, hvor mye kan jeg selge den for? Noen få bruksmerker, men lite. Har ikke greie på sånn så derfor jeg spørr her. Legger ved bilder!  
  • Kjøpte meg en Morgan bass og en Dean Markley amp, har lyst å lære meg litt bass spilling. Stakkars nabo nå🙂
  • Ønsker å bytte en chrome covret (2 leder braided kabel) Gibson 490T pickup i en Gibson 498T pickup. Ikke nøye om den er covret eller ei.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.