Web Analytics
Jump to content

I can't get no satisfaction


Sharkeye

Recommended Posts

Som amatørprodusent lærer jeg nye triks nærmest annenhver dag, og blir heldigvis litegrann flinkere også, underveis. Men det som er SKITT er at jeg aldri blir fornøyd med noe som helst, for jeg gremmes av alt jeg gjorde feil i går, som jeg kan bedre i dag, osv. Og da blir man sittende og re-mixe og re-mixe og spille inn gamle sanger om igjen og om igjen – istedenfor å produsere nye ting! Noen som kjenner seg igjen???

Link to comment
Share on other sites

Jeg har det ikke helt på samme måten. For min del blir det ofte til at jeg gjør en miks på et opptak og lar det bli med det. Det er kun i unntakstilfeller at jeg bruker veldig mye tid på remiks. Dersom jeg ikke blir fornøyd ender jeg ofte med å ta låtene opp på nytt. Dette har selvfølgelig også med å gjøre at jeg oppdager forbedringspotensiale i arrangementer eller at flere av instrumentene bør tas opp på nytt. Her i hjemmestudioet har jeg heller ikke ambisjoner om å lage noe mer enn skisser uansett. Når vi er fornøyde med låtene, vil neste steg bli å ta opp under mer ordnede/profesjonelle forhold (les: i studio eller i samarbeid med en produsent/teknikker). Mine ferdigheter som teknikker og produsent er ikke gode nok og jeg har ikke ambisjoner om å bli dyktig på dette området :)

Link to comment
Share on other sites

Kjenner meg litt igjen ja. Det jeg dog har funnet ut, er at man ofte har "rett" på en tidlig miks. Man har en tendens til å rote seg totalt bort etter hvert. En miks kan nok alltid bli "bedre", men det viser seg som sagt, ganske ofte, at man ikke er helt på bærtur når låta og innspillingen er fersk.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Hei,  noen som vet hva denne gitaren er verdt?
  • Hei,  noen som har greie på hva en slik gitar er verdt?
  • Nybegynner her. Arva akkustisk, Ibanez hel-tre fra familie noen genrasjoner tilbake og klimprer, med andre ord nybegynner. Jeg bruker youtube og lærer meg låter jeg liker og det dukker opp spørsmål underveis som jeg ikke vet hvor jeg skal sende. Dermed endte jeg her. Kanskje finner jeg svar eller kanskje kan jeg da spørre og bli klokere=) Målet må bli å oppgradere til elgitar etterhvert da mange av mine favoritt-band har så sjuke gitarsoloer som jeg har sjukt lyst å spille selv! litt hårete mål, men det må til. Gleder meg å bli en del av dette og forhåpentligvis lære av det som står allerde eller fyre av noen merkelige nybegynnerspørsmål som andre i tillegg til meg kan lære av
  • PS, forumet ble egentlig nedlagt for 2 år siden. Av en eller annen merkelig grunn lever det fortsatt, men det er grunnen til at det er ekstremt lav respons her. Utrolig nok havner jeg tilbake her, hver gang jeg googler reviews eller gitarutstyr på norsk. Viser hvor mye historie og kunnskap som ligger lagret her. 
  • Jeg har aldri polert noen av mine gitarer. Tørker de bare av med en bomulsklut ved behov Litt fukt er fint hvis det er mye svette etc på lakken.  Ellers har jeg brukt Dunlop sin lemon oil til å rense ebony og rosentre gripebrett i kanskje 10(+) år? Jeg har kun kjøpt denne flasken, og jeg har fortsatt 1/3 igjen i flasken - har ca 8-10 gitarer til enhver tid. https://evenstadmusikk.no/dunlop/1025860/dunlop-6554-lemon-oil-4oz   Veldig fornøyd. Smører på, venter 1 min - skraper med et gammelt kredittkort - tørker av med bomull-pads og rask runde med tørkepapir for på fjerne overflateoljen. Får vekk det meste av skit på denne måten. Husk at den ikke er til smøring, men til rensing - smører du for mye kan det ha negativ effekt på bånd og inlays. Den etterlatser seg en mørk "behandlet farge" selv ved minimalt med olje, jeg bruker det ca en gang i året per gitar - eller sjeldnere. 
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.