Web Analytics
Gå til innhold

Bugbass

Medlem
 • Innholdsteller

  457
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

24 Excellent

Om Bugbass

 • Rang
  Gitarrocker

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Dette er et kjent problem med Cubase og Apogee Duet II. Går til devices-->device setup-->control panel-->core audio device settings--> sørg for at set device attenuation to 0db ikke er haket av. Lykke til
 2. Etter å ha brukt Cubase i årevis både på pc og Mac, gikk jeg nylig over til Studio One Pro. Angrer ikke.
 3. Vi må vel velge redskap etter behov.
 4. Det eneste er om du bruker noen 32bits plugins
 5. Kjøp deg en Presonus Studiolive 16 eller 24 kanals mikser, de er geniale til slikt bruk. Så har du en fin mikser til bandet i samme slengen.
 6. Jeg tror det handler om flere ting enn at det låter bedre. En ting er at flere plugger er laget med en spesiell karakter. Det kan være etterligning av spesielle outboards osv. Deretter handler det om gui. Så er det vel noen som blir påvirket av reklame vil jeg tro. Jeg har selv opp igjennom åra funnet meg et lite knippe jeg liker å jobbe med, og ingen av de er cubase sine.... Men om jeg kunne hørt forskjell i en blindtest er jeg slett ikke sikker på...Kanskje når det gjelder klang, Relab LX480 liker jeg veldig godt!
 7. Waves lager iallefall noen plugger med mer karakter enn cubase sine, men du kan få til det aller meste med cubase pluggene også. Spørs hva du er ute etter? Det finnes alternativer som er minst like gode som Waves også, feks Fab Filter, Slate, SlyFi, Soundtoys osv.
 8. Dette er en liten combo, knapt større enn 12" elementet som sitter i, og den veier ikke mer enn 11,9kg. Comboen har Mark Bass sin standard preampdel, med en enkel 4 bånds eq, to filtre samt gain, master og line-out volum. Sluttrinnet yter 300w/8 ohm og 500w/4 ohm. I tillegg til 12" er det en piezotweeter som tar seg av de høyeste frekvensene. Dette er en bestseller hos Mark bass, og det er lett å skjønne hvorfor. Den låter rett og slett svært bra! Her får du bra med volum, og selv om den dypeste subbassen uteblir, så så gjør nettopp det sitt til at den funker så bra på små til borti medium scener. Bassen legger seg fint i lydbildet, god definisjon og lydteknikerene elsker den selvsagt, da den roter det minimalt til utover scenekanten. Skulle det likevel bli for knapt, så driver denne ampen fint et ekstra 8 ohms kabinett, til og med et 410! vis jeg skal pirke på noe, så er det vel at det kan bli litt vel mye sizzle i tweeteren. Men det er jo enkelt å temme med VLE filteret, som ruller av toppen som en passiv tonekontroll gjør det på en jazz eller pbass. Har du en mer hifibass med mye mellomtone, så vil en justering på VPF filteret elegant rulle av i mellomtonen. Som regel er disse to filtrene det eneste jeg rører av tonekontrollene. Oppsummert blir det altså en liten, lett og kraftig liten combo, som kjapt kan brukes på størstedelen av alle jobbene for mange. Dvs så lenge du ikke spiller i et metal eller litt mer støyende rockeband med et par gitarvegger å konkurrere mot.. Jeg har også blitt fortalt at den funker veldig bra på kontrabass. Veilpris ligger på rett under 10 lapper, og det er den verdt! http://www.markbass.it/product_detail.php?id=41
 9. Båndmikker er kjempefint til oh, men krever mye mer av rommet, og som regel også av preampen IMO
 10. Røde NT5 er ubrukelige, men med den kapselen fra Octavamod låter de helt anderledes, og er IMO minst like bra som km184
 11. Det dukker stadig opp Neumann KM184 på Finn. Eller du kan kjøpe noen brukte og billige Røde NT5 og oppgradere de med disse kapslene fra Octavamod: http://www.oktavamodshop.com/product_info.php?products_id=230 Det låter kjempefint!
 12. Som PerH sier lenger opp er direkte monitoring løsningen. Lydkortet funker fint til prisen.
 13. Hvis du hører det kun på stueanlegget og ikke i studiomonitorer/headsett, så ligger jo feilen i stueanlegget/rommet vel? Har du sjekka i bilen?
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.